2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben 32.haftaya girdim bu doğum izni için çalışabilir raporu 32.haftanın başında mı alınıyor.
bide ben sgk liyım bizde sevk vizite felan yok ama illa vizite istiyolar nasıl olcak ben 4b liyim.

he bide yarın randevum var 32.haftada bi sıkıntı yoksada alttan muayene edermi?

kestane kebap acele cevap

selam ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
kız yakamozzzzzzzzzzzzz mezitli den miydin sen??
anammmm bende mezitli viranşehir çocuğuyummmmmmm

ciğerci apo tantuni laflarını görünce gözüm döndüüüüüüüüüü

evet ya, güzel poz verecek mi acaba diye gidiyoruz:)) artık 2 haftada bir geleceksin dedi doktor, nasıl sevindim:))

kız sen mersınlımısın bende adanalıyım esımde mersınlı ay ınanmıyorum bu kadar olur yaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyy bende mersinde yaşadım olmadı ama şimdi gece gece ((
bu arada ben ağustos annesi olucam inşalah:))
umarım herkes bebeğini sağlıkla kucagına alır:))

evet ya, güzel poz verecek mi acaba diye gidiyoruz:)) artık 2 haftada bir geleceksin dedi doktor, nasıl sevindim:))

hadi yaaa umarım bızede der ki emınım der cunkı gecen ay demıstı bu ay son gelısın sonra daha erken almaya baslıcam dıyeee ay ne guzel yaaa doya doya gorurüz sen oglusun adını ne koycan birce

Son düzenleme:
kız sen mersınlımısın bende adanalıyım esımde mersınlı ay ınanmıyorum bu kadar olur yaaaaaaaaaaaaaaa

memleketmersin değil artık oralı gibi olduk anacım. 10 seneyi devirdik orda, annemler hala mersin-mezitlideler. çok seviyorum orayı özledim mersiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
varmı daha ortak yanımız :))))))))))) isim- burç-şehir-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…