2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey merak ediyorum 3 aydan sonra alttan muayene etmiyolar artık ama ne zamana kadar ona göre hazırlıklı gidelim kaçıncı haftada alttan muayene yapılıyor acaba ?

ayyyy bende mersinde yaşadım olmadı ama şimdi gece gece ((
bu arada ben ağustos annesi olucam inşalah:))
umarım herkes bebeğini sağlıkla kucagına alır:))

amin canımm,hepimiz inş..
valla düğünümden bi kaç gün önce, acaba bu şehri özlermiyim diyordum(mersin). ... kociş mersine tayin aldırsın diye kendimi paralıyorum şimdi.

32nin başında alınıyor rapor. viziteyi bilmiyorum. bir sorn yoksa alttan muayane edeceğini sanmıyorum.
hadi yaaa umarım bızede der ki emınım der cunkı gecen ay demıstı bu ay son gelısın sonra daha erken almaya baslıcam dıyeee ay ne guzel yaaa doya doya gorurüz sen oglusun adını ne koycan birce

der sana da. benim oğluş da yaman:))

valla düğünümden bi kaç gün önce, acaba bu şehri özlermiyim diyordum(mersin). ... kociş mersine tayin aldırsın diye kendimi paralıyorum şimdi.

offfffff memleketttttttttttttt offfffffffffff mezıtlıde bır baska guzel anam mıs gıbııııı az kacıp gezmedım esımle tarsus kucuk goren olur dıe e adanayada gelmıyorduu benım taraftan goren olur dıeee mezıtlı gez gez dur ama esım gezdırırdı ben tam bılmem ama cok guzelllll

32 artı 0da alıyosun raporu canım 32. haftan bitince yani bende yarın gidiyorum raporu almaya bende sözleşmeli çalışıyorum ssklıyım ama bişy istenmediğini duydum gittiğimde sormuştum doktorda bahsetmedi yapmam gereken bişy yok sanırım

bende gırecem bırazdan once evı sıl toz al dusa gır yat saat 2 yı bulurr salak gıbı bıde yatmadan alırım evın tozunuu
ben bide sabahın köründe kalkacam
eveet sendemi ordaydın? mezitli güzel olmazmı ya gözümde tütüyo mersin

bende çok özledim mersini ya
kızlar bişey merak ediyorum 3 aydan sonra alttan muayene etmiyolar artık ama ne zamana kadar ona göre hazırlıklı gidelim kaçıncı haftada alttan muayene yapılıyor acaba ?

son haftalara kadar sancın kasılman filan olmazsa alttan muayene olmuyo canım bende hala olmadı

kız bacım zaten 38 haftada yapılyo offfffffffffff sabahın korümü dedın nıyekı

Son düzenleme:
vay uyanık seni vayyyy, mezitlide kaçamak heeee sahildeki çay bahçelerine de gitmişsindir sennnnnn
o eski portakal bahçeleri kalmadı ama canım, hep yeni siteler rezidence lar doldu... ama hala çok güzel...

kız bacım zaten 38 haftada yapılyo offfffffffffff sabahın korümü dedın nıyekı
siirte gidiyorum ya doktora ben 7 de kalkmam lazım en geç arabaya yetişmek için
vay uyanık seni vayyyy, mezitlide kaçamak heeee sahildeki çay bahçelerine de gitmişsindir sennnnnn
o eski portakal bahçeleri kalmadı ama canım, hep yeni siteler rezidence lar doldu... ama hala çok güzel...

biz çok giderdik benimkiyle oralara gündüz sahil akşam çay bahçesi yapardık ne günlerdi bee özlemişim vallahi

yaaa sorma bende diyodumda insan özlüyrmuş nerdesin bilmiyorum ama ben istanbulda mersinin rahatlığını aramıyor değilim ulaşım gezilecek yerler denizi boğsak susanoğlu tisan yemekler eve erken dönebilme lüksü ayyyy saymakla bitmez valla :)
38 haftaya kadar canımmm
ayyy iyi bariii sevindim :))
ahhhh mersin ahhhh özlenmezmisin :)))
muayene cevabın içinde sağol canım :))

neresindeydin mezitlinin? ben m.ç.p.l mezunuyum bak bi de

ben tarsusluyum aslında canım evlendikten sonra mezitlide oturduk 1 buçuk yıl mersini çok iyi bildiğim söylenemez aslında bilindik yerleri biliyorum işte soli kavşağının ordaydık mezitlinin çıkışında yani :) ev denize 3-4 apartman uzaklıktaydı hem havası hem manzarası süperdi burda dağ başında gelde arama oraları

ne demek

güzel görünüyor ama markayı hiç duymadım dışarda bilmediğim markalardan daha ucuza görmüştüm 40 tl ye vardı girdiğimiz mağazada :26:

yozgatın bi ilçesindeyim canım eşimin görevinden dolayı, anla halimi

hımm ok biliyorum o tarafları, daha sakindir bizim o tarafa göre. yonca market vardı büyük yol stünde bilirsin belki, onun karşısındaydık bizde

evet çok güzel hemde tam ideal renk
fiyatıda iyiyimiş
hepsiburadadan sürekli alışveriş yaparım ben, bu ürün yeni eklenmiş, çok satılacağından eminim ben çok beğendim. alanların yorum eklemelerini bekliyorum, ona göre alıcam hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…