ayyyy bende mersinde yaşadım olmadı ama şimdi gece gece((
bu arada ben ağustos annesi olucam inşalah:))
umarım herkes bebeğini sağlıkla kucagına alır:))
kızlar bişey merak ediyorum 3 aydan sonra alttan muayene etmiyolar artık ama ne zamana kadar ona göre hazırlıklı gidelim kaçıncı haftada alttan muayene yapılıyor acaba ?
32nin başında alınıyor rapor. viziteyi bilmiyorum. bir sorn yoksa alttan muayane edeceğini sanmıyorum.kızlar ben 32.haftaya girdim bu doğum izni için çalışabilir raporu 32.haftanın başında mı alınıyor.
bide ben sgk liyım bizde sevk vizite felan yok ama illa vizite istiyolar nasıl olcak ben 4b liyim.
he bide yarın randevum var 32.haftada bi sıkıntı yoksada alttan muayene edermi?
kestane kebap acele cevap
hadi yaaa umarım bızede der ki emınım der cunkı gecen ay demıstı bu ay son gelısın sonra daha erken almaya baslıcam dıyeee ay ne guzel yaaa doya doya gorurüz sen oglusun adını ne koycan birce
memleketmersin değil artık oralı gibi olduk anacım. 10 seneyi devirdik orda, annemler hala mersin-mezitlideler. çok seviyorum orayı özledim mersiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
varmı daha ortak yanımız :))))))))))) isim- burç-şehir-----
amin canımm,hepimiz inş..
valla düğünümden bi kaç gün önce, acaba bu şehri özlermiyim diyordum(mersin). ... kociş mersine tayin aldırsın diye kendimi paralıyorum şimdi.
32nin başında alınıyor rapor. viziteyi bilmiyorum. bir sorn yoksa alttan muayane edeceğini sanmıyorum.
der sana da. benim oğluş da yaman:))
32 artı 0da alıyosun raporu canım 32. haftan bitince yani bende yarın gidiyorum raporu almaya bende sözleşmeli çalışıyorum ssklıyım ama bişy istenmediğini duydum gittiğimde sormuştum doktorda bahsetmedi yapmam gereken bişy yok sanırımkızlar ben 32.haftaya girdim bu doğum izni için çalışabilir raporu 32.haftanın başında mı alınıyor.
bide ben sgk liyım bizde sevk vizite felan yok ama illa vizite istiyolar nasıl olcak ben 4b liyim.
he bide yarın randevum var 32.haftada bi sıkıntı yoksada alttan muayene edermi?
kestane kebap acele cevap
ben bide sabahın köründe kalkacambende gırecem bırazdan once evı sıl toz al dusa gır yat saat 2 yı bulurr salak gıbı bıde yatmadan alırım evın tozunuu
eveet sendemi ordaydın? mezitli güzel olmazmı ya gözümde tütüyo mersinselam ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
kız yakamozzzzzzzzzzzzz mezitli den miydin sen??
anammmm bende mezitli viranşehir çocuğuyummmmmmm
ciğerci apo tantuni laflarını görünce gözüm döndüüüüüüüüüü
bende çok özledim mersini yamemleketmersin değil artık oralı gibi olduk anacım. 10 seneyi devirdik orda, annemler hala mersin-mezitlideler. çok seviyorum orayı özledim mersiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
varmı daha ortak yanımız :))))))))))) isim- burç-şehir-----
kızlar bişey merak ediyorum 3 aydan sonra alttan muayene etmiyolar artık ama ne zamana kadar ona göre hazırlıklı gidelim kaçıncı haftada alttan muayene yapılıyor acaba ?
kız bacım zaten 38 haftada yapılyo offfffffffffff sabahın korümü dedın nıyekı32 artı 0da alıyosun raporu canım 32. haftan bitince yani bende yarın gidiyorum raporu almaya bende sözleşmeli çalışıyorum ssklıyım ama bişy istenmediğini duydum gittiğimde sormuştum doktorda bahsetmedi yapmam gereken bişy yok sanırım
ben bide sabahın köründe kalkacam
eveet sendemi ordaydın? mezitli güzel olmazmı ya gözümde tütüyo mersin
bende çok özledim mersini ya
son haftalara kadar sancın kasılman filan olmazsa alttan muayene olmuyo canım bende hala olmadı
vay uyanık seni vayyyy, mezitlide kaçamak heeeeofffffff memleketttttttttttttt offfffffffffff mezıtlıde bır baska guzel anam mıs gıbııııı az kacıp gezmedım esımle tarsus kucuk goren olur dıe e adanayada gelmıyorduu benım taraftan goren olur dıeee mezıtlı gez gez dur ama esım gezdırırdı ben tam bılmem ama cok guzelllll
neresindeydin mezitlinin? ben m.ç.p.l mezunuyum bak bi deeveet sendemi ordaydın? mezitli güzel olmazmı ya gözümde tütüyo mersin
vay uyanık seni vayyyy, mezitlide kaçamak heeeesahildeki çay bahçelerine de gitmişsindir sennnnnn
o eski portakal bahçeleri kalmadı ama canım, hep yeni siteler rezidence lar doldu... ama hala çok güzel...
siirte gidiyorum ya doktora ben 7 de kalkmam lazım en geç arabaya yetişmek içinkız bacım zaten 38 haftada yapılyo offfffffffffff sabahın korümü dedın nıyekı
vay uyanık seni vayyyy, mezitlide kaçamak heeeesahildeki çay bahçelerine de gitmişsindir sennnnnn
o eski portakal bahçeleri kalmadı ama canım, hep yeni siteler rezidence lar doldu... ama hala çok güzel...
yaaa sorma bende diyodumda insan özlüyrmuşamin canımm,hepimiz inş..
valla düğünümden bi kaç gün önce, acaba bu şehri özlermiyim diyordum(mersin). ... kociş mersine tayin aldırsın diye kendimi paralıyorum şimdi.
ayyy iyi bariii sevindim :))38 haftaya kadar canımmm
ahhhh mersin ahhhh özlenmezmisin :)))32 artı 0da alıyosun raporu canım 32. haftan bitince yani bende yarın gidiyorum raporu almaya bende sözleşmeli çalışıyorum ssklıyım ama bişy istenmediğini duydum gittiğimde sormuştum doktorda bahsetmedi yapmam gereken bişy yok sanırım
ben bide sabahın köründe kalkacam
eveet sendemi ordaydın? mezitli güzel olmazmı ya gözümde tütüyo mersin
son haftalara kadar sancın kasılman filan olmazsa alttan muayene olmuyo canım bende hala olmadı
benım hıc uykum yok
neresindeydin mezitlinin? ben m.ç.p.l mezunuyum bak bi de
eee anıların canlandı gözünde, kaçamakçı seniiiiiiiiiiiiiiiiiii, uykumu kalır adamda.
kızlar şuna bi bakın, çok hoşuma gitti, fiyatı da çok iyi...Hepsiburada.com : Moovy Travel Anakucağı Oto Koltuğu | Anne / Bebek / Çocuk
evet çok güzel hemde tam ideal renk
fiyatıda iyiyimiş
ne demekyaaa sorma bende diyodumda insan özlüyrmuşnerdesin bilmiyorum ama ben istanbulda mersinin rahatlığını aramıyor değilim ulaşım gezilecek yerler denizi boğsak susanoğlu tisan yemekler eve erken dönebilme lüksü ayyyy saymakla bitmez valla :)
ayyy iyi bariii sevindim :))
ahhhh mersin ahhhh özlenmezmisin :)))
muayene cevabın içinde sağol canım :))
güzel görünüyor ama markayı hiç duymadım dışarda bilmediğim markalardan daha ucuza görmüştüm 40 tl ye vardı girdiğimiz mağazada :26:eee anıların canlandı gözünde, kaçamakçı seniiiiiiiiiiiiiiiiiii, uykumu kalır adamda.
kızlar şuna bi bakın, çok hoşuma gitti, fiyatı da çok iyi...Hepsiburada.com : Moovy Travel Anakucağı Oto Koltuğu | Anne / Bebek / Çocuk
yozgatın bi ilçesindeyim canım eşimin görevinden dolayı, anla halimiyaaa sorma bende diyodumda insan özlüyrmuşnerdesin bilmiyorum ama ben istanbulda mersinin rahatlığını aramıyor değilim ulaşım gezilecek yerler denizi boğsak susanoğlu tisan yemekler eve erken dönebilme lüksü ayyyy saymakla bitmez valla :))
hımm ok biliyorum o tarafları, daha sakindir bizim o tarafa göre. yonca market vardı büyük yol stünde bilirsin belki, onun karşısındaydık bizdeben tarsusluyum aslında canım evlendikten sonra mezitlide oturduk 1 buçuk yıl mersini çok iyi bildiğim söylenemez aslında bilindik yerleri biliyorum iştesoli kavşağının ordaydık mezitlinin çıkışında yani :) ev denize 3-4 apartman uzaklıktaydı hem havası hem manzarası süperdi burda dağ başında gelde arama oraları
hepsiburadadan sürekli alışveriş yaparım ben, bu ürün yeni eklenmiş, çok satılacağından eminim ben çok beğendim. alanların yorum eklemelerini bekliyorum, ona göre alıcam hemen.evet çok güzel hemde tam ideal renk
fiyatıda iyiyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?