2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bi duşa gireyim kızlar geç oldu sonrada uyuyim yoksa kalkamıycam :)) öpüldünüz herkese iyi geceler :80::80:

güzel görünüyor ama markayı hiç duymadım dışarda bilmediğim markalardan daha ucuza görmüştüm 40 tl ye vardı girdiğimiz mağazada :26:
markanın diğer oto koltuklarına da baktım. 1 yaş üstü için olanları var... onları alanların yorumlarını araştırdım, gayet memnun herkes. sanırım yeni bi marka. sanayi bakanlığı onayı falan da varmış, hemen almam 15 gün kadar bekliycem ama krafta benzetmişler dikkatimi çekti.

uykum gelmeye başladı, gideyim de az yastığımı dinleyim
uyuyamazsam gelerem... iyi geceler hatunlar

eeeeee bırtek benmı kaldımmm temızlıgımı yaptım dusumu aldımmm oh mısler gıbı oldum ama öldüm cok yoruldum yınede degdi

benm 32.haftam pzt dolacak,bugün gittm doktora pzt verelm dedi raporu.sadece ultrasonla bakıyo,benm kafamı karıştıran şey geç doğum yaparsak izinlermzn yanacağı,çünkü benm arkadaş doktorun dediği tarihtan 3 hafta sonra doğum yaptı izinler gitti.sağlıklı olsnlar önemli olan o tabiii

öncelikle günaydın..geç doğum yapınca iznin yanmıyor canım, oda nerden çıktı?
erken doğum halinde kullanamadığın izinler doğum sonrasına aktarılıyor fakat geç doğum yaptığında doğum sonrası izinlerden düşülemıyor....

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeee

günaydın güzel anneler hayırlı cumalar herkese....
ben gece diş ağrısında ne uyudum nede uyuttum ağlamaktan ölüdm. minoset içtim karanfil koydum zonk zonk yaptı durdu. şuan bişey yemeğe korkuyorum resmen öndişlerle yemek yiyorum. dolgularım kırılmış hava alıyor iki tarafta pert olmuş:)) çok kötüyüm baş kulak boğaz hepsi ağrıor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…