günaydın güzel anneler hayırlı cumalar herkese....
ben gece diş ağrısında ne uyudum nede uyuttum ağlamaktan ölüdm. minoset içtim karanfil koydum zonk zonk yaptı durdu. şuan bişey yemeğe korkuyorum resmen öndişlerle yemek yiyorum. dolgularım kırılmış hava alıyor iki tarafta pert olmuş:)) çok kötüyüm baş kulak boğaz hepsi ağrıor..
ben gece diş ağrısında ne uyudum nede uyuttum ağlamaktan ölüdm. minoset içtim karanfil koydum zonk zonk yaptı durdu. şuan bişey yemeğe korkuyorum resmen öndişlerle yemek yiyorum. dolgularım kırılmış hava alıyor iki tarafta pert olmuş:)) çok kötüyüm baş kulak boğaz hepsi ağrıor..
eh işte sen nasılsın bugun formundasın maşallahhh
Günaydın kızlaaaaaaaar bugün Cumaaaaaa ama Egenin son günü
evden artık böyle sabahın köründe girmez Egee
iyiyim dünürcümm sen napıyosunnn? nasılsın?
oyy kıyamam yaaa benimde var dolgular ama düşmedi yaa amaann napıcaksın yaa ölede durulmaz ki dişçiye git bari kızz... ya ege işde benim kafa bi gidiyo bi gelio
Günaydın kızlaaaaaaaar bugün Cumaaaaaa ama Egenin son günü
evden artık böyle sabahın köründe girmez Egee
iyiyim dünürcümm sen napıyosunnn? nasılsın?
Niye kafan bi gidip geliyo ki kuşum??
yaaa ağlarım bak hee. zaten sabah bi abla var burda hastaydı eve gitti duramadı bana hakkını helal et dedi. ağlamaya başladım:)))) bu kadar erken girmesemde mutlaka girerim merakta koymam..sizsiz ben ne yaparım.
yaaa ağlarım bak hee. zaten sabah bi abla var burda hastaydı eve gitti duramadı bana hakkını helal et dedi. ağlamaya başladım:)))) bu kadar erken girmesemde mutlaka girerim merakta koymam..sizsiz ben ne yaparım.
Kızlar ne yapıyorsunuz...Günaydın..
Ege geçmiş olsun, dişin kötüymüş...
Offf, ne yapsan geçmiyor arada benim de oluyor diş ağrım, hiç çekilmiyor...
Geçmiş olsun canım yaaa..
osmaniyeye gitmeye karar verdim kocayı burda bırakıyorum otobüsle gidiyorum izne ayrıldıktan 1-2 gün sonra onun stresi siniri nasıl olacak vs vs sv öle işde
sabah uyu dinlen de kalkar kalkmaz muhakkakkk giirr...
günaydın canımmmmm
en iyi kararı vermişsin canım, hayırlısı olsun...
kocan ne zaman gelebilecek yanına piki?
bilmiyorum belli değil en erken sürede(((
Olsun fatma, üzülme, sonuçta sen de keyfi gitmiyorsun...
Bebişinin sağlığı ve iyiliği için gidiyorsun...
aynen kuzu ne yapsan geçmiyor yemek isteiyorum ama yiyemiyorum korkudan kahvaltı bile yapamadımkızlar ne yapıyorsunuz...günaydın..
Ege geçmiş olsun, dişin kötüymüş...
Offf, ne yapsan geçmiyor arada benim de oluyor diş ağrım, hiç çekilmiyor...
Geçmiş olsun canım yaaa..
daha var canım sıma kendini zaman neyi gösterirse onu yaparsınosmaniyeye gitmeye karar verdim kocayı burda bırakıyorum otobüsle gidiyorum izne ayrıldıktan 1-2 gün sonra onun stresi siniri nasıl olacak vs vs sv öle işde
yaaa duygusala bağlama neden kopalım telefonumuz var. Bizi habersiz koyma olurmu
Egeeee, çok özlücez kız seniii...
Senin yine evinde net var...ben haftaya annem gelince gelmem herhalde ofise...
Tüm bağlantımız kopar...
Sabah uyu dinlen de kalkar kalkmaz muhakkakkk giirr...
Günaydın canımmmmm
en iyi kararı vermişsin canım, hayırlısı olsun...
Kocan ne zaman gelebilecek yanına piki?
blmiyorum ege yaaa kafama takılıyo tek başıma otobüste 14-15 saat nasıl geçer ya yolda suyum neyim gelirse agrım sızım olursa korkuyorum onlardan ufffaynen kuzu ne yapsan geçmiyor yemek isteiyorum ama yiyemiyorum korkudan kahvaltı bile yapamadım
daha var canım sıma kendini zaman neyi gösterirse onu yaparsın
yaaa duygusala bağlama neden kopalım telefonumuz var. Bizi habersiz koyma olurmu
eylülü okula yollamam 12 olur ondan sonra girerim:))))))))))
aynen kuzu ne yapsan geçmiyor yemek isteiyorum ama yiyemiyorum korkudan kahvaltı bile yapamadım
daha var canım sıma kendini zaman neyi gösterirse onu yaparsın
eylülü okula yollamam 12 olur ondan sonra girerim:))))))))))
günaydın arkadaşlar nasılsınız. okuduğum kadarıyla ege nin dişi ağrıyormuş ve fatma osmaniyeye gidecek ...::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?