blmiyorum ege yaaa kafama takılıyo tek başıma otobüste 14-15 saat nasıl geçer ya yolda suyum neyim gelirse agrım sızım olursa korkuyorum onlardan ufff
ege dişçiye gitsene. benim de gitmem gerek:18: dolgu olan dişim kırıldı küçük bir boşluk var ve hep yiyece giriyor oraya
egecim cok gecmis olsun. canim ya(
ayy izinler basliyor bizi boslamaya baslamayinda hatunlar
allah korusun aklina boyle seyler getirme fatmacikk
anım bende geçen sordum herşeyi yaptırabilirsin dedi benim dr. da rahat gidicem dişçiye bir ara ama nezaman bilmiyorum böylede sinir oluyorum pek basamıyorum üstüne daha da kırılmasın diyeYa ben dişçiye gittim, 1 ay bekle doğumdan sonra yapalım dedi...
Ama doktoruma sordum, çektirebilirsin de dolgu da yaptırabilirsin de dedi...
Kafam karıştı , o yüzden doğumu bekliyorum bende...
Gerçi benim doktor rahat herif..Herşeye olur diyo...Yapma dediği bişey yok..
günaydın güzel anneler hayırlı cumalar herkese....
ben gece diş ağrısında ne uyudum nede uyuttum ağlamaktan ölüdm. minoset içtim karanfil koydum zonk zonk yaptı durdu. şuan bişey yemeğe korkuyorum resmen öndişlerle yemek yiyorum. dolgularım kırılmış hava alıyor iki tarafta pert olmuş:)) çok kötüyüm baş kulak boğaz hepsi ağrıor..
öylede ben babasıda olsun istyordum. hep yanımda olsun istiyordum.. ne biliyim yaa ufff..hayırlısı
günaydın arkadaşlar nasılsınız. okuduğum kadarıyla ege nin dişi ağrıyormuş ve fatma osmaniyeye gidecek ...::44:
evet ya alıştık çalışan hatunlara bakalım onlar evde napıcak yemek ve uymak dışındakilo alırsınız valla benden söylemesi
anım bende geçen sordum herşeyi yaptırabilirsin dedi benim dr. da rahat gidicem dişçiye bir ara ama nezaman bilmiyorum böylede sinir oluyorum pek basamıyorum üstüne daha da kırılmasın diye
ya geliyo aklıma ister istemez
haklısın kuşum da böyle için daha rahat edecek sankiii, doğuma gelecek ama değil mi?
günaydınnnn
canım Allah korusun olmaz inşallah öyle bişey gönlnü ferah tut fazla sarsmayan teker üstü olmayan yeri seç .seçersin tabi da söyliyim dedim :44:
evet sapır sapır dökülücez. O yoğun yazışma olan günler geride kalıregecim cok gecmis olsun. Canim ya(
ayy izinler basliyor bizi boslamaya baslamayinda hatunlar
evet aferin kız sanagünaydın arkadaşlar nasılsınız. Okuduğum kadarıyla ege nin dişi ağrıyormuş ve fatma osmaniyeye gidecek ...::44:
bilmem mi o gün yalvarıyorum gitme ben sana haber vercem 2 dk de geldin. Delikız sen beni bi çaldır, ben koştura koştura gelirim ofise merak etme....
Doğuran falan olursa, çağrı atın yeter..damlarım hemen....
bende nerdeyse bir ekmek girecek boşlık var ama diğer tarafta ağrıyor.ege dişçiye gitsene. Benim de gitmem gerek:18: Dolgu olan dişim kırıldı küçük bir boşluk var ve hep yiyece giriyor oraya
evet ya alıştık çalışan hatunlara bakalım onlar evde napıcak yemek ve uymak dışındaKilo alırsınız valla benden söylemesi
ya geliyo aklıma ister istemez
günaydın kızlar..
Dişim ağrıyodu bi 10 gündür. Dişçiye gittim. çok şükür çürük yokmuş. Plak toplanmış ağrıyan dişimin etrafına onu temizledi. Hamilelikte bunlar normal fazla endişelenmeyin doğumdan sonra geçer dedi.
Sizde ihmal etmeyin en azında ne olduğunu öğrenirsiniz içiniz rahat eder..
geçmiş olsun ege bence hemen dişçiye git..
günaydın kızlar. akşam ki balık ı unuttum. canım hiç bişey istemiyo şu an :) ama akşama bende yapacam balık bende kokutacam apartmanı :)
Günaydın canım...
Ne balığı kız, akşam balık yaptılar da apartmanda canın mı çekti...Kıyamam...
Bizim apartmanda da her sabah biber kızartıyorlar ya, kokup duruyor....Ama sabah sabah ağır kokuyor bana...Canım çekmiyor ..
Günaydın canım...
Ne balığı kız, akşam balık yaptılar da apartmanda canın mı çekti...Kıyamam...
Bizim apartmanda da her sabah biber kızartıyorlar ya, kokup duruyor....Ama sabah sabah ağır kokuyor bana...Canım çekmiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?