2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege dişçiye gitsene. benim de gitmem gerek:18: dolgu olan dişim kırıldı küçük bir boşluk var ve hep yiyece giriyor oraya

Ya ben dişçiye gittim, 1 ay bekle doğumdan sonra yapalım dedi...
Ama doktoruma sordum, çektirebilirsin de dolgu da yaptırabilirsin de dedi...
Kafam karıştı , o yüzden doğumu bekliyorum bende...

Gerçi benim doktor rahat herif..Herşeye olur diyo...Yapma dediği bişey yok..

günaydın kızlar..

dişim ağrıyodu bi 10 gündür. dişçiye gittim. çok şükür çürük yokmuş. plak toplanmış ağrıyan dişimin etrafına onu temizledi. hamilelikte bunlar normal fazla endişelenmeyin doğumdan sonra geçer dedi.

sizde ihmal etmeyin en azında ne olduğunu öğrenirsiniz içiniz rahat eder..

anım bende geçen sordum herşeyi yaptırabilirsin dedi benim dr. da rahat gidicem dişçiye bir ara ama nezaman bilmiyorum böylede sinir oluyorum pek basamıyorum üstüne daha da kırılmasın diye

geçmiş olsun ege bence hemen dişçiye git..

anım bende geçen sordum herşeyi yaptırabilirsin dedi benim dr. da rahat gidicem dişçiye bir ara ama nezaman bilmiyorum böylede sinir oluyorum pek basamıyorum üstüne daha da kırılmasın diye

29 günüm kaldı benim..
En fazla 2-3 kez daha ağrı gelir..Ona da dayanırım diyorum bi şekilde...
Doğumdan sonra da gidip yaptırmam lazım...

haklısın kuşum da böyle için daha rahat edecek sankiii, doğuma gelecek ama değil mi?

günaydınnnn

dogum ne zaman olur belli değil ama sanmıyorum yetieşbileceğini çünkü lys edebiyat sınavı haziran 27 de benim normal dogum tarihim 19 haziran ne zaman izin verirlerde gelir bilmiyorum onun ne zaman geleceği karanlık o araba ile gelecek kardeşi gelir osmaniyeden onla birlikte nöbetleşe arabayı sürerek gelirler ama işde ne zaman belli değil...

ben diyorum bi gün ararım hilmi ben gidiyorum dogum başlamış hakkını helal et vs vs sende burd kafayı yersin adam nerdeyse dövücek beni

günaydın kızlar. akşam ki balık ı unuttum. canım hiç bişey istemiyo şu an :) ama akşama bende yapacam balık bende kokutacam apartmanı :)

canım Allah korusun olmaz inşallah öyle bişey gönlnü ferah tut fazla sarsmayan teker üstü olmayan yeri seç .seçersin tabi da söyliyim dedim :44:

valla bilmiyrum görecz yer ayırtırız şimdiden otobüste buraya hangi koltukalrı ayırdı onada bağlı hilmi gerekirse 2 koltuk alalım ayaklarını uzatırsın falan diyoda bakalım o zamn gelsin kendimi nasıl hissedecem

egecim cok gecmis olsun. Canim ya (

ayy izinler basliyor bizi boslamaya baslamayinda hatunlar
evet sapır sapır dökülücez. O yoğun yazışma olan günler geride kalır(((

günaydın arkadaşlar nasılsınız. Okuduğum kadarıyla ege nin dişi ağrıyormuş ve fatma osmaniyeye gidecek ...::44:
evet aferin kız sana

kız sen beni bi çaldır, ben koştura koştura gelirim ofise merak etme....
Doğuran falan olursa, çağrı atın yeter..damlarım hemen....
bilmem mi o gün yalvarıyorum gitme ben sana haber vercem 2 dk de geldin. Deli

ege dişçiye gitsene. Benim de gitmem gerek:18: Dolgu olan dişim kırıldı küçük bir boşluk var ve hep yiyece giriyor oraya
bende nerdeyse bir ekmek girecek boşlık var ama diğer tarafta ağrıyor.

evet ya alıştık çalışan hatunlara bakalım onlar evde napıcak yemek ve uymak dışında Kilo alırsınız valla benden söylemesi

ya geliyo aklıma ister istemez

geçmiş olsun ege bence hemen dişçiye git..

sağol cnm ama hem korku var bende dişçi korkusu hemde 3 haftam kaldı minosetle idare ederim diyorum.. Morfin felan yaparsa dişime bebişime gelir:))

günaydın kızlar. akşam ki balık ı unuttum. canım hiç bişey istemiyo şu an :) ama akşama bende yapacam balık bende kokutacam apartmanı :)

Günaydın canım...
Ne balığı kız, akşam balık yaptılar da apartmanda canın mı çekti...Kıyamam...
Bizim apartmanda da her sabah biber kızartıyorlar ya, kokup duruyor....Ama sabah sabah ağır kokuyor bana...Canım çekmiyor ..

kız akşam alt komşum ızgara balık yaptı nasıl canım öekti anlatamam. ağladım biliyomusun ama öküz oldukları için bana da bir iki balık vermediler. bende gidip istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…