uf bu hafta balık yemem gerek ama canım hiç istemiyor napsam
kız akşam alt komşum ızgara balık yaptı nasıl canım öekti anlatamam. ağladım biliyomusunama öküz oldukları için bana da bir iki balık vermediler. bende gidip istemedim.
dogum ne zaman olur belli değil ama sanmıyorum yetieşbileceğini çünkü lys edebiyat sınavı haziran 27 de benim normal dogum tarihim 19 haziran ne zaman izin verirlerde gelir bilmiyorum onun ne zaman geleceği karanlık o araba ile gelecek kardeşi gelir osmaniyeden onla birlikte nöbetleşe arabayı sürerek gelirler ama işde ne zaman belli değil...
ben diyorum bi gün ararım hilmi ben gidiyorum dogum başlamış hakkını helal et vs vs sende burd kafayı yersin adam nerdeyse dövücek beni
evet sapır sapır dökülücez. O yoğun yazışma olan günler geride kalır(((
evet aferin kız sana
bilmem mi o gün yalvarıyorum gitme ben sana haber vercem 2 dk de geldin. Deli
bende nerdeyse bir ekmek girecek boşlık var ama diğer tarafta ağrıyor.
sağol cnm ama hem korku var bende dişçi korkusu hemde 3 haftam kaldı minosetle idare ederim diyorum.. Morfin felan yaparsa dişime bebişime gelir:))
Ben hamileliğimin başından beri yemedim hiç...
Dün patronun biri diyor ki, doğumdan 1 hafta sonra işe gelebilir misin...
Yani normal mesain gibi değil, günde 2-3 saat internete girmeden çalışır gidersin diyor...
Şaka mı yapıyon dedim, yoo diyor..İşleri yetiştirmemiz mümkün değil sen yokken diyor..Ben seni gelir alırım arabayla, geri götürürüm diyor...
Gelemem en az 40 çıkana kadar dedim...Gidebilir miyim ??? Gidemem herhalde..
kız akşam alt komşum ızgara balık yaptı nasıl canım öekti anlatamam. ağladım biliyomusunama öküz oldukları için bana da bir iki balık vermediler. bende gidip istemedim.
eeee kapsülünü mü aldın pekii naptın omega 3 için
Yani normal mesain gibi değil, günde 2-3 saat internete girmeden çalışır gidersin diyor...
Şaka mı yapıyon dedim, yoo diyor..İşleri yetiştirmemiz mümkün değil sen yokken diyor..Ben seni gelir alırım arabayla, geri götürürüm diyor...
manyak mı onlar yaaa 1 hafta sonra mı yuhhh bide sezeryan olacan gitm bi yere kalkmada salak şeyler
cnm çok sıkma kendini 3 gün izni var eşinn yanına gelir merak etmesen. kıyamam ben sana yaaavalla bilmiyrum görecz yer ayırtırız şimdiden otobüste buraya hangi koltukalrı ayırdı onada bağlı hilmi gerekirse 2 koltuk alalım ayaklarını uzatırsın falan diyoda bakalım o zamn gelsin kendimi nasıl hissedecem
ama sen tam sopalıksın. kız gidip isteseydin ama günah bebişe.. çok üzüldüm emnim onlarında aklına gelmemiştir.kız akşam alt komşum ızgara balık yaptı nasıl canım öekti anlatamam. ağladım biliyomusunama öküz oldukları için bana da bir iki balık vermediler. bende gidip istemedim.
kız delimisin gidilmez lohusa sın hem seni nasıl arabayla alcak yan bina değilmi.Dün patronun biri diyor ki, doğumdan 1 hafta sonra işe gelebilir misin...
kafayı mı yemiş o ya nası gidip oturcan daha dikişlerin bile tutmamış olacak sakın haaaaaa gitme. internetten haledilcekse evde de yapabilirsin işi gitmene ne gerek var
Kocan yok muydu evde, gidip yeseydiniz bi yerlerde...
Burda da komşuluk yok...Gerçi ben daha yeni taşındım, tanımıyorum komşularımı da...
Geçenlerde tatlı yapmıştım dağıtmak için, apartmandakilere dağıttım..Biri diyor ki, neden getirdiniz ????
Komşu hakkı dedim, çok şaşırdı kadın...
Yoooo...
doktoruma dedim, ben et de yemem zaten...
Ceviz ye kivi ye dedi...
Benim doktor hap karşıtı zaten, hiç hap içmedim ben şimdiye kadar..Sadece geçen gittiğimde kan hapına başladık o kadar..Vitamin bile kullanmadım...
kız delimisin gidilmez lohusa sın hem seni nasıl arabayla alcak yan bina değilmi.
sakın gitme yüz verme kurtulamazsın yalan olur iznin felan
ne o öyle uzaydanmı gelmiş senin komşu :) neden getirdiniz denirmi hiç ne kadar ayıp.
hayret böyle tipler de var demek benimki de antibiyotik bile yazacaktı yazdırmadım içmem diye. kivide omega 3 mü varmış bilmiyordum.kan hapına da geç başlamışın gibi.pekii folik asit içmiş miydin ilk 3 ay merak ettim
cnm çok sıkma kendini 3 gün izni var eşinn yanına gelir merak etmesen. kıyamam ben sana yaaa
allah gönlüne göre versin cnm.
ama sen tam sopalıksın. kız gidip isteseydin ama günah bebişe.. çok üzüldüm emnim onlarında aklına gelmemiştir.
kız delimisin gidilmez lohusa sın hem seni nasıl arabayla alcak yan bina değilmi.
sakın gitme yüz verme kurtulamazsın yalan olur iznin felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?