2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dün patronun biri diyor ki, doğumdan 1 hafta sonra işe gelebilir misin...
Yani normal mesain gibi değil, günde 2-3 saat internete girmeden çalışır gidersin diyor...
Şaka mı yapıyon dedim, yoo diyor..İşleri yetiştirmemiz mümkün değil sen yokken diyor..Ben seni gelir alırım arabayla, geri götürürüm diyor...
Gelemem en az 40 çıkana kadar dedim...Gidebilir miyim ??? Gidemem herhalde..

kız akşam alt komşum ızgara balık yaptı nasıl canım öekti anlatamam. ağladım biliyomusun ama öküz oldukları için bana da bir iki balık vermediler. bende gidip istemedim.

oyy kıyamam ne düşüncesizler var işte insan verir gebesin canın çeker diye .ama belki sonradan akıllarına gelip onlar da üzülmüş olabilirler canım günahlarını almayalım şimdi insanların ama üzüldüm şimdi sana

Yapma bak böyle ağlatacaksın beni deeee
Sağlıkla sıhhatle doğsun da Yiğit paşa, hayırlısı nasılsa öyle olsun, gerisini takma sakın kafana...

yaaa efet biz sona kalanlar bi giricez 3-5 kişiyiz sitede

manyak mı onlar yaaa 1 hafta sonra mı yuhhh bide sezeryan olacan gitm bi yere kalkmada salak şeyler

kız akşam alt komşum ızgara balık yaptı nasıl canım öekti anlatamam. ağladım biliyomusun ama öküz oldukları için bana da bir iki balık vermediler. bende gidip istemedim.

Kocan yok muydu evde, gidip yeseydiniz bi yerlerde...
Burda da komşuluk yok...Gerçi ben daha yeni taşındım, tanımıyorum komşularımı da...
Geçenlerde tatlı yapmıştım dağıtmak için, apartmandakilere dağıttım..Biri diyor ki, neden getirdiniz ????
Komşu hakkı dedim, çok şaşırdı kadın...

kafayı mı yemiş o ya nası gidip oturcan daha dikişlerin bile tutmamış olacak sakın haaaaaa gitme. internetten haledilcekse evde de yapabilirsin işi gitmene ne gerek var

cnm çok sıkma kendini 3 gün izni var eşinn yanına gelir merak etmesen. kıyamam ben sana yaaa
allah gönlüne göre versin cnm.

ama sen tam sopalıksın. kız gidip isteseydin ama günah bebişe.. çok üzüldüm emnim onlarında aklına gelmemiştir.

kız delimisin gidilmez lohusa sın hem seni nasıl arabayla alcak yan bina değilmi.
sakın gitme yüz verme kurtulamazsın yalan olur iznin felan

kafayı mı yemiş o ya nası gidip oturcan daha dikişlerin bile tutmamış olacak sakın haaaaaa gitme. internetten haledilcekse evde de yapabilirsin işi gitmene ne gerek var

Yok canım netten olmuyor...Zaten evde de net yok..
Ofisle evin arasında 2 apartman var...Ondan diyor ama, gelemem zaten...
Ama iyi olursam arada sizle yazışmaya gelirim...

ne o öyle uzaydanmı gelmiş senin komşu :) neden getirdiniz denirmi hiç ne kadar ayıp.

hayret böyle tipler de var demek benimki de antibiyotik bile yazacaktı yazdırmadım içmem diye. kivide omega 3 mü varmış bilmiyordum.kan hapına da geç başlamışın gibi.pekii folik asit içmiş miydin ilk 3 ay merak ettim

İçtim, ama o zaman başka doktora gidiyordum...
Onu da bebeği alacaz dedi diye bıraktım zaten...

ege 3 gün için falan gelip geri gidemez gelecek olursa öle gelr uff şu dershanedekiler az insafa gelirler inş. ben gidince valla öle dua ediyorum yaa

ama sen tam sopalıksın. kız gidip isteseydin ama günah bebişe.. çok üzüldüm emnim onlarında aklına gelmemiştir.

alt komşumlar yaşlı karı koca ama çok naletler. gelene gidene karışırlar. ben ortada oturuyorum 3. kattakin e misafir gelmiş bi gece çocuklar gürültü yaptı diye komşum misafirlerini geçirirken çıkıp apartmanda bağrımış biliyomusun. böyleler işte.

Aaaaaa sapıtmasınlar ne demekmiş o öyle, 2 saat diye gideceksin olacak 5 saat
diil 1 hafta, 40 gün doğum iznin bitmeden ofisten adımını atma
olur mu öyle saçma şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…