İçtim, ama o zaman başka doktora gidiyordum...
Onu da bebeği alacaz dedi diye bıraktım zaten...
tam benlik dr. ilaca karşı. bende verilen ilaçları 6.aydan sonra içmemeye başladım:)))))))))))Yoooo...
doktoruma dedim, ben et de yemem zaten...
Ceviz ye kivi ye dedi...
Benim doktor hap karşıtı zaten, hiç hap içmedim ben şimdiye kadar..Sadece geçen gittiğimde kan hapına başladık o kadar..Vitamin bile kullanmadım...
sakın isterse üst katın olsun. olmaz 2 saat gidersin gelemezsin sütün gider böyle olmaz kusura bakmayın de.2 apatman var arada...
Hani yürüyemezsen o kadar diye diyor...
Zaten bi kere gitsem dediğin gibi hep isterler...
Gitmemek en iyisi...
ama sen tam sopalıksın. kız gidip isteseydin ama günah bebişe.. çok üzüldüm emnim onlarında aklına gelmemiştir.
alt komşumlar yaşlı karı koca ama çok naletler. gelene gidene karışırlar. ben ortada oturuyorum 3. kattakin e misafir gelmiş bi gece çocuklar gürültü yaptı diye komşum misafirlerini geçirirken çıkıp apartmanda bağrımış biliyomusun. böyleler işte.
afedersin bilmiyorum ne alması niye ki anlamadım
tam benlik dr. ilaca karşı. bende verilen ilaçları 6.aydan sonra içmemeye başladım:)))))))))))
sakın isterse üst katın olsun. olmaz 2 saat gidersin gelemezsin sütün gider böyle olmaz kusura bakmayın de.
Büyümüyordu benim bebeğim...
Gelişimi geriden geliyor diye alacaktı..
Zaten kanamam falan oluyordu o zamanlarda, millet progesteron içiyordu, nasılsa düşecek diye içmene gerek yok demişti...Meğer kanamalar miyomdan dolayı oluyormuş, bebekle alakası yokmuş...
En son kontrolde gününü bile geçmiş kızım...Zaten sağ salim bi doğsun, ilk doktoruma gideceğiz, bak biz doğduk diye...Hem ona inat 3 kilodan aşağı doğurmayacağım...
offff sabahtan beri burda da sucuk pişirdiler heralde buramburam kokuyor
Alah belasını versin öyle dr.ların meğer gül gibi bebeği alacaktı cani adam.iyi ki başka dr.a gitmişsin.evet çık karşısına her yerde de söyle herkes öğrensin öyle dr.larıBüyümüyordu benim bebeğim...
Gelişimi geriden geliyor diye alacaktı..
Zaten kanamam falan oluyordu o zamanlarda, millet progesteron içiyordu, nasılsa düşecek diye içmene gerek yok demişti...Meğer kanamalar miyomdan dolayı oluyormuş, bebekle alakası yokmuş...
En son kontrolde gününü bile geçmiş kızım...Zaten sağ salim bi doğsun, ilk doktoruma gideceğiz, bak biz doğduk diye...Hem ona inat 3 kilodan aşağı doğurmayacağım...
kız canın çektiyse al ye. ben yapıp yiyorum kızartınca bişey olmaz
hay mşallah benim tosunuma hadi bakalım
kız canın çektiyse al ye. ben yapıp yiyorum kızartınca bişey olmaz
Alah belasını versin öyle dr.ların meğer gül gibi bebeği alacaktı cani adam.iyi ki başka dr.a gitmişsin.evet çık karşısına her yerde de söyle herkes öğrensin öyle dr.ları
Fatma sen kontrole gittiğinde doktora sorsana otobüs yolculuğu yapacağım diye...
kuzum gitme desede gidicem git desede gidicem..gideceğim diye bu sefer ilgilenmez falan sormam yaa burda giden çok var hatta bi arkadaşım var dogum başladıgı an çıkmışı yola öle sancılı sancılı kastamonuna gitmişti asker hastanedeki dr ilk dogumun için gönderiyorum demiş gittikten yarım saat sonra dogurursun demiş gittikden yarım saat sonrada dogurmuştu otobüsde agrısı geldikçe bi oturup bi kalkıyormuşmuş öle diye anlatıyordu
kuzum gitme desede gidicem git desede gidicem..gideceğim diye bu sefer ilgilenmez falan sormam yaa burda giden çok var hatta bi arkadaşım var dogum başladıgı an çıkmışı yola öle sancılı sancılı kastamonuna gitmişti asker hastanedeki dr ilk dogumun için gönderiyorum demiş gittikten yarım saat sonra dogurursun demiş gittikden yarım saat sonrada dogurmuştu otobüsde agrısı geldikçe bi oturup bi kalkıyormuşmuş öle diye anlatıyordu
ben de kızartıp yiyorum,
bilindik markaysa hele gayet rahat yiyorum..
iyi firmayla gidersen bişey olmaz nolcak artık otobüsler çok rahat uçak gibi kayıyor
Kız zaten doğum başlayınca öyle hemen olmazmış....Bişey olmaz...
Arada koridorda bi yürürsün ayakların şişmesin diye olmazsa....Ya da oturduğun yerde ayaklarını sallarsın...
İnşllah rahat geçer yolculuğun, kocanı da en kısa zamanda yollarlar yanına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?