2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

birde hilminin müdürü dm her grdüğünde durmadan bana sen hiç hamile gibi değilsin diyip duruyordu en son gördüğünde de sen kilo vermişsin zayıflamışsın diyo bana manyak mı ne :) bu arada dershanede 4 öğretmenin karısıda hamile hepside benden kıskandı

tam benlik dr. ilaca karşı. bende verilen ilaçları 6.aydan sonra içmemeye başladım:)))))))))))

2 apatman var arada...
Hani yürüyemezsen o kadar diye diyor...
Zaten bi kere gitsem dediğin gibi hep isterler...
Gitmemek en iyisi...
sakın isterse üst katın olsun. olmaz 2 saat gidersin gelemezsin sütün gider böyle olmaz kusura bakmayın de.

yap bugun ye canm afiyet olsun

afedersin bilmiyorum ne alması niye ki anlamadım

Büyümüyordu benim bebeğim...
Gelişimi geriden geliyor diye alacaktı..
Zaten kanamam falan oluyordu o zamanlarda, millet progesteron içiyordu, nasılsa düşecek diye içmene gerek yok demişti...Meğer kanamalar miyomdan dolayı oluyormuş, bebekle alakası yokmuş...
En son kontrolde gününü bile geçmiş kızım...Zaten sağ salim bi doğsun, ilk doktoruma gideceğiz, bak biz doğduk diye...Hem ona inat 3 kilodan aşağı doğurmayacağım...

tam benlik dr. ilaca karşı. bende verilen ilaçları 6.aydan sonra içmemeye başladım:)))))))))))
sakın isterse üst katın olsun. olmaz 2 saat gidersin gelemezsin sütün gider böyle olmaz kusura bakmayın de.

Gerçekten çok rahat adam...
Ama beni de rahatlatıyor onun bu tutumu..Pimpirikli olsaydı, ben daha pimpiriklenirdim...
Gitmiycem ağam, zaten kuzumu bırakıp da buralara gelemem herhalde...

hay mşallah benim tosunuma hadi bakalım

Alah belasını versin öyle dr.ların meğer gül gibi bebeği alacaktı cani adam.iyi ki başka dr.a gitmişsin.evet çık karşısına her yerde de söyle herkes öğrensin öyle dr.ları

Alah belasını versin öyle dr.ların meğer gül gibi bebeği alacaktı cani adam.iyi ki başka dr.a gitmişsin.evet çık karşısına her yerde de söyle herkes öğrensin öyle dr.ları

Söylüyorum zaten kız...
Burda da söylemiştim baya bi o zamanlar...
Aman, boşver, geçti gitti o günler...
Kızım şu an sapasağlam, hem de çok kuvvetli..Baksana tepine tepine keseyi yırtacak,keseyi inceltmiş...

Fatma sen kontrole gittiğinde doktora sorsana otobüs yolculuğu yapacağım diye...

kuzum gitme desede gidicem git desede gidicem..gideceğim diye bu sefer ilgilenmez falan sormam yaa burda giden çok var hatta bi arkadaşım var dogum başladıgı an çıkmışı yola öle sancılı sancılı kastamonuna gitmişti asker hastanedeki dr ilk dogumun için gönderiyorum demiş gittikten yarım saat sonra dogurursun demiş gittikden yarım saat sonrada dogurmuştu otobüsde agrısı geldikçe bi oturup bi kalkıyormuşmuş öle diye anlatıyordu

iyi firmayla gidersen bişey olmaz nolcak artık otobüsler çok rahat uçak gibi kayıyor

Kız zaten doğum başlayınca öyle hemen olmazmış....Bişey olmaz...
Arada koridorda bi yürürsün ayakların şişmesin diye olmazsa....Ya da oturduğun yerde ayaklarını sallarsın...
İnşllah rahat geçer yolculuğun, kocanı da en kısa zamanda yollarlar yanına...

iyi cesaret kızınki dee
hadi yolda sancı başlaması ayrı bişey de, sancı başlayınca yola çıkılması korkutur be insanı

iyi firmayla gidersen bişey olmaz nolcak artık otobüsler çok rahat uçak gibi kayıyor

dogunun arabaları öle batıdakiler gibi değil ama işde iyi yani yinede

inş. bn diyorum belki sana acırlar ben gidince yollarlar arkamdan diyorum hahahahahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…