fmg ne yapıyor acaba
sezin tosun olmuştur maşallahh teyzesinin gülüne..
günaydın herkesee.bende doktora gidceğim bugün dua edin inş.büyümüştür minik kızım yaa.
kuzu 40 gün sakın gitme bacım bidaha bu günler ele geçmez sonra zaten mecbur bırakıp gideceksin.hiç değilse 40 gün sürekli yanında kal kızının..sürekli emzireceksin,dinlenmen lazım.
iş kaçmaz azcıkta idare etsinler yapacak bişey yok
günaydın herkesee.bende doktora gidceğim bugün dua edin inş.büyümüştür minik kızım yaa.
kuzu 40 gün sakın gitme bacım bidaha bu günler ele geçmez sonra zaten mecbur bırakıp gideceksin.hiç değilse 40 gün sürekli yanında kal kızının..sürekli emzireceksin,dinlenmen lazım.
sende güzel haber getirceksin merak etme annesi o kocaman omuştur. minnaklar annelerini üzmezler..
inş.cnm.sanada geçmiş olsun.benimde sızlamaya başladı dişler..
31+6 doktor rapor verir değilmi kızlar
günaydın yaren büyümüştür bebişin merak etme insan heycanlanıyor demi her kontrolde
fmg ne yapıyor acaba
sezin tosun olmuştur maşallahh teyzesinin gülüne..
günaydın fıstıklar nasılsınız bugün,
bizim en yoğun günümüz bugün. belki bi daha gelemem.
egecim ne güzel dinlenme zamanın geldi :)) inşallah çok güzel geçer evde günlerin. lütfen şifreni hatırla veya değiştir de mutlaka gir evden, bizi meraklandırma biri bile olmayınca tadı eksik oluyo buranın
evt ya.doğum şeklinde karar verirmi acaba.en son dönmemişti[/QUOTE
benim 32 önmemişti 38 e kadar bekleriz dedi dönmezse sezeryan dedi.. dün bi hemşire arkadaşla konuştum nisanda dogurdu oda onunda dönük değilmiş işden eve gitmiş 36. haftasında daha izne ayrılamadan evde birden diyo döndü pat diye dogumu başlamış aniden dönüvermiş işde
sağol cnminş.cnm.sanada geçmiş olsun.benimde sızlamaya başladı dişler..
31+6 doktor rapor verir değilmi kızlar
cnm hemşommm nasılsınn.günaydın fıstıklar nasılsınız bugün,
egecim ne güzel dinlenme zamanın geldi :)) inşallah çok güzel geçer evde günlerin. lütfen şifreni hatırla veya değiştir de mutlaka gir evden, bizi meraklandırma biri bile olmayınca tadı eksik oluyo buranın
evet kontrolü vardıdr a mı gidicekti......
Günaydın canım...
Bu patronlar da yıktı işleri üzerimize..Ben de çok yoğunum bu aralar...
Adamlar gideceğiz diye bütün işleri bie yaptırıyorlar..
Nasılsın, Mete bey nasıl...Tekme atıyor mu...Bu haftalarda hiç durmuyorlar ya..
Kolay gelsin sana, çok yorma kendini..
evt ya.doğum şeklinde karar verirmi acaba.en son dönmemişti
aynen ne bulsam iyorum ama midye canım istiyor işte onu yemiyorum ... civalı olduğu için yememem gerekiyor..
günaydın fıstıklar nasılsınız bugün,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?