2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkesee.bende doktora gidceğim bugün dua edin inş.büyümüştür minik kızım yaa.
kuzu 40 gün sakın gitme bacım bidaha bu günler ele geçmez sonra zaten mecbur bırakıp gideceksin.hiç değilse 40 gün sürekli yanında kal kızının..sürekli emzireceksin,dinlenmen lazım.
iş kaçmaz azcıkta idare etsinler yapacak bişey yok

sende güzel haber getirceksin merak etme annesi o kocaman omuştur. minnaklar annelerini üzmezler..

Günaydın canım...
Büyümüştür annesi merak etme sen...İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin....
Gitmiycem kız, erkek olduğundan doğum yapmamış adam bilmiyo tabi..Bi de alıştılar 9 aydır çalışıyorum gece gündüz...Şimdi kız içimde, bırakmak zorunda değilim, zaten evde bırakıp gelemem kuzumu..

günaydın yaren büyümüştür bebişin merak etme insan heycanlanıyor demi her kontrolde

günaydın fıstıklar nasılsınız bugün,
bizim en yoğun günümüz bugün. belki bi daha gelemem.
egecim ne güzel dinlenme zamanın geldi :)) inşallah çok güzel geçer evde günlerin. lütfen şifreni hatırla veya değiştir de mutlaka gir evden, bizi meraklandırma biri bile olmayınca tadı eksik oluyo buranın

Günaydın canım...
Bu patronlar da yıktı işleri üzerimize..Ben de çok yoğunum bu aralar...
Adamlar gideceğiz diye bütün işleri bie yaptırıyorlar..
Nasılsın, Mete bey nasıl...Tekme atıyor mu... Bu haftalarda hiç durmuyorlar ya..
Kolay gelsin sana, çok yorma kendini..

inş.cnm.sanada geçmiş olsun.benimde sızlamaya başladı dişler..
31+6 doktor rapor verir değilmi kızlar
sağol cnm
rapor verir cnmm

cnm hemşommm nasılsınn.
evet dinlencem mi yorulcam mı bilmiyorum 3 haftam kalıyor ve herşey bekliyor hallederim artık. şifre işini hallettim girerim evden:)) inşallahhh
evet bi alışmışız ki birbirimize bir kişi gelmese belli oluyor.

dr a mı gidicekti......
evet kontrolü vardı

ya hakkaten sonuna kadar sömürüyolar elemanlarını. bizim memuriyet olunca öyle davranamıyorlar. zaten işime gelmeyince ben yapamam diyip çıkıyorum valla
bün bi iş çıkardılar başımıza, tam öğle yemeği saati. 20 dk çalıştım baktım yok şekerim düşüyo gidiyorum dedim gittim yemeğimi yedim döndüm. noluyo sanki dünyayı kurtarıyoruz
dün gece karnım baya ağrıdı alt kısımları. belki bağırsak meselesi de olabilir ama şimdi iyiyim. Mete bey daha uyanmadı galiba teyzesi, kahvaltımı yaptım birazdan harekete geçer :)) benimki hala öyle aşırı deli deli hareket etmiyor yani hareketli, saydım 1 saatte 10 kez hareket ediyor ama sakin yani. inşallah sakin bi çocuk olur doğunca da yaa

aynen ne bulsam iyorum ama midye canım istiyor işte onu yemiyorum ... civalı olduğu için yememem gerekiyor..

Aynen ben de bi midye yemedim, bira bile içtim bi kaç yudum kocam içerken

Günaydınn canımmmm
Gerçekten bi mahzun olduk hepimiz bugün
alıştık kaç aydır saba birbirimize rapor vermeye, bi garip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…