günaydınnn hoşgeldinnn... evet kapı süsü o kadar etmez tatlım...
selamm hoşgeldin
slm slm slm, valla ben 40 derecede yıkmaıştım
hala devam ediyomu vaji....? Allah kolaylık versin ne deyim... bebeğin şans getirsin sana canım...
dun konuşmuştuk 30 derecede mini programda yıkanacak diye
yok şekeri yaptırdığımız yer dedi gelir süsleriz dedi 75 tl ye ama dediğim gibi biz düşünmüyorumz gerek yok diye düşünüyorum yaa alanayada yaşıyorum ucuz bişe bulmak zor oluyo burda buyuk şehir gıbı olmuyo
11:23 e kadar bekledim ama gerçekten aklım sendeydi çıkmak zorunda kaldım.. çok sevindim. cnm sonra konuşuruz çıkmam lazım
kızlar kordon kanı saklatmak isteyen var mı aranızda. araştıran. ben şimdi başladım ilgilenen varsa bana yardımcı olabilir mi?
çok sağolun fıstıklar eşim söylememişti yıkadığı dereceyi belkide söyledi ben unuttum bilmiyorum artık çok yardımcı oldunuz sağolun canlarım benim yirim sizi ben yirim yirim
kızlar bu kapı süsü meselesi çok pahalı. ben evdeki odası için kapı süsü istedim banada o civarda fiyat verdiler. sonra teyzem dedi ben sana yaparım. benim duvağım 10 metreydi hala duruyor sapa sağlam. teyzem duvağımdan kapı süsü yapacak. rengi beyaz olacak ana üzerine pembeli süsler alacağız. sizde böyle yapabilrsiniz. ve dışarıda satılanalr çok dandik o kadar para etmez.
önerin için çok teşekkür ederim canım ama bunun tedavisinde eşle birlikte hareket etmek gerekiyor maalesef ne kadar ihmal etmek istemesem de eşim tedavi sürecinde yanımda olmadığı için hiç bir ilerleme olmadı
valla cok yuksek fıyat vermısler sıze ben 20 tl hallettım olayı
hoşbulduk canım. az önce tuhaf bir hal oldu sanırım tansiyonum düştü yeme krizine girdim ya, şimdi daha iyiyim.
ben bir kısmını 30 derece elde yıkama programında bir kısmını da 40 derece narin programında yıkadım bebeğin eşyalarının...
oncelıkle allah analı babalı buyutsun gahey guzel masallah degerlerı bende sordum kordon kanı muhabbetını bende yapmak ıstedım dogumdan 2-3 hafta once doktoruna soyleyeceksınkı gereklı belgeler ve ekıpmanlar hazırlansın dogundan hemen sonra 10 dak ıcınde kanı ekıpmanlarla cekıyolar ve kordon kanı bankasına gonderıyolar ortalama 1500 tl ıle 3000 tl arası degısıyo senelık saklama usretıde 200 tl cıvarı dıye bılıyorum
ben de kapı süsü istiyorum ama beğenmiyorum pek dışarıda satılanları, kendim yapacak becerim de yok. aslında görümcelerim beceriklidir onlara mı yaptırsamvalla cok yuksek fıyat vermısler sıze ben 20 tl hallettım olayı
benim makina biraz karışık valla
kızlar siemens çamaşır mak. kullanan varmııııııııı? varsa bana bi yardımcı olsun yaaa
benim makina biraz karışık valla
kızlar siemens çamaşır mak. kullanan varmııııııııı? varsa bana bi yardımcı olsun yaaa
20 tl ye var tabi ama büyük olsun çok süsülü olsun falan filan derken fiyat oralara gidiyo işte.
anladım canım çok sağol. araştırıyorum şimdi. doktorum bir broşür verdi.
o firmayla görüşeyim. bir arkadaşım da geçen yıl saklatmıştı. iyice araştırmak lazım.
dun konuşmuştuk 30 derecede mini programda yıkanacak diye
yok şekeri yaptırdığımız yer dedi gelir süsleriz dedi 75 tl ye ama dediğim gibi biz düşünmüyorumz gerek yok diye düşünüyorum yaa alanayada yaşıyorum ucuz bişe bulmak zor oluyo burda buyuk şehir gıbı olmuyo
kızlar biz geldik.
annesinin sezini 2624 gr. olmuş boyu 47 cm.
çok şükür sağlığı yerinde.
hastanenin odalarını gezdik. rezervasyon yaptırdık.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?
tatlım sımdı bı kapı susune 100 tl verılmez acıkcası belkide daha fazla bılmıyorum ama ben hastaneye goturebılecegım sekılde hos bısey aldım ordada kapıya asayım dıye kı benım meslegım olarak tasarıma cok onem verırım ama bence gıt al guzel 2 mt kadar susulu tul ortasınada koy kapı susunu oldu bııtı :))
ben de kapı süsü istiyorum ama beğenmiyorum pek dışarıda satılanları, kendim yapacak becerim de yok. aslında görümcelerim beceriklidir onlara mı yaptırsam
ınternettekı bı annenın kapı susu canım begendım guzelyapmıs
sadece Siemens'in çamaşır makinesi iyidir diyebiliyorum ezgimbenimki arçelik tam yaşlı makinesi her şey yazıyor koca koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?