2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım. az önce tuhaf bir hal oldu sanırım tansiyonum düştü yeme krizine girdim ya, şimdi daha iyiyim.
ben bir kısmını 30 derece elde yıkama programında bir kısmını da 40 derece narin programında yıkadım bebeğin eşyalarının...

kızlar bu kapı süsü meselesi çok pahalı. ben evdeki odası için kapı süsü istedim banada o civarda fiyat verdiler. sonra teyzem dedi ben sana yaparım. benim duvağım 10 metreydi hala duruyor sapa sağlam. teyzem duvağımdan kapı süsü yapacak. rengi beyaz olacak ana üzerine pembeli süsler alacağız. sizde böyle yapabilrsiniz. ve dışarıda satılanalr çok dandik o kadar para etmez.

valla cok yuksek fıyat vermısler sıze ben 20 tl hallettım olayı

onun da durumu aynıydı canım ya ama sen güzel bir dille bununbir sağlık problemi olduğunu, birlikte davranmanız gerektiğini anlatmaya çalış, vazgeçme. hatta bu durumda destek alabileceğiniz yakınlarınız varsa eşini ikna edebilecek falan anlatmaya çekinme. benim tanıdığım kendi ailesine bile açılamamıştı çok uzun süre, bu tür bir şeyi içinde yaşamak zor olur...

benim makina biraz karışık valla
kızlar siemens çamaşır mak. kullanan varmııııııııı? varsa bana bi yardımcı olsun yaaa

anladım canım çok sağol. araştırıyorum şimdi. doktorum bir broşür verdi.
o firmayla görüşeyim. bir arkadaşım da geçen yıl saklatmıştı. iyice araştırmak lazım.

valla cok yuksek fıyat vermısler sıze ben 20 tl hallettım olayı
ben de kapı süsü istiyorum ama beğenmiyorum pek dışarıda satılanları, kendim yapacak becerim de yok. aslında görümcelerim beceriklidir onlara mı yaptırsam
benim makina biraz karışık valla
kızlar siemens çamaşır mak. kullanan varmııııııııı? varsa bana bi yardımcı olsun yaaa

sadece Siemens'in çamaşır makinesi iyidir diyebiliyorum ezgim benimki arçelik tam yaşlı makinesi her şey yazıyor koca koca

20 tl ye var tabi ama büyük olsun çok süsülü olsun falan filan derken fiyat oralara gidiyo işte.

tatlım sımdı bı kapı susune 100 tl verılmez acıkcası belkide daha fazla bılmıyorum ama ben hastaneye goturebılecegım sekılde hos bısey aldım ordada kapıya asayım dıye kı benım meslegım olarak tasarıma cok onem verırım ama bence gıt al guzel 2 mt kadar susulu tul ortasınada koy kapı susunu oldu bııtı :))

ezgicim benimki beko hiç bir fikrim yok canım yaa

kapı susune gelince bu havuzde denizde kullanılan uzun süngerler var ya böle yuvarlakta olan tanıdık ondan yapmış ona tulu dolamış ve süslemiş fena olmamış ama ben kapı süsü hiç düşünmüyorum

anladım canım çok sağol. araştırıyorum şimdi. doktorum bir broşür verdi.
o firmayla görüşeyim. bir arkadaşım da geçen yıl saklatmıştı. iyice araştırmak lazım.

rıca ederım canım çok faydalı bısey bebeklerımız ıcın fırsatın varsa kesınlıkle yaptır derım canım

mervenesli ile bende antalya da yaşıyoruz canım alanya pahalı gerçektende, buraya yolunuz düşmüomu hiç dediğim fiyatlara çok güzel kapı süsleri var
ama gelip oda süslüceklerse onda ekstralarda vardır ondan pahalıdır belki

kızlar biz geldik.
annesinin sezini 2624 gr. olmuş boyu 47 cm.
çok şükür sağlığı yerinde.

hastanenin odalarını gezdik. rezervasyon yaptırdık.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?

Oyyyyy, maşallah kuzuma yaa..
fmg sezinin haberi geldi mi diye bakmaya geldim sadece..Çok sevindim..
Allah nazardan saklasın koca kız olmuş....
Çok yoğunum ama, çıkıyorum hemen...Güzel haberi aldım nasıl olsa...

işte diyorum ya duvağımdan yapacak teyzem :)

bende sımensten anlamam canım valla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…