2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaaa bende öyle bunalıma giriyorum yaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

bendeee esım nobetten cıktı suan yatıyorrrr gurbet cok zor bunalıma gıryorum bende bazen hep tekım hep tekim annem bır gelseydı :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

benimde öle annem anca 15 20 gun sonra gelecek kafayı yiycem artık eşim gidicek yerin varsa götürüyum diye arıyo ama yok işte kime gidiyimm diyorum hep bir komşum var onunda kocası bir gun evde bir gun yok olmadığında beraber oturuyoruz ama her zaman olmuyo tabii napalım bebeğim gelsin yanlızlığımız son bulsun inşallah

inş canım bide doğsalar

ay çok güzelmiş odanız güle güle kullansın cici kızımız

Bizimde bugün kontrolümüz vardı teyzeleri doktor dedi hala dönmemiş 33 haftalık olduk 38. haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın dedi acaip korktum vede üzüldüm inşallah yakın da döner istemiyorum sezeryan...

1,930 kg olmuşuz çok şükür suyumuzda iyi herşey yolunda aslında ama sıpanın dönmeye niyeti yok galiba

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: hassas yazandamı yıkasankı

hassas yada mix i seç bence.
mix de karışık çamaşır türleri yıkanıyo,
heralde en uygunu hassas ipek.

saeker super kısaya ayarla zaten 30 derecedır o 15 dakıkada yeterlı bence sankı cocuk ınsaat ıscısımı ya ne kırı olucak tozu gıtsın yeter
:)))))))))))))))))))))) kızz gülmekten öldüm.

döner döner sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…