malatya malatya bulunmaz eşin tey tey hadi kız başı çek
kızlar kordon kanı saklatmak isteyen var mı aranızda. araştıran. ben şimdi başladım ilgilenen varsa bana yardımcı olabilir mi?[/QUOT
bende düşünüyorum doğum kısmetse acıbademde olacak hastanenin imkanı var 1.milyar civarı bir maliyeti vardı ama ben soralı epey oldu doğum için yatış yapılırken soruyorlar kiti maliyeti yükseltiyor 10 yıl falan saklıyorlar
ne güzel. kızlar birazdan becerebilirsem kızımın odasını paylaşıcam sizinle beğenecekmisiniz bakalım?
evet yaaa bende öyle bunalıma giriyorum yaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
bendeee esım nobetten cıktı suan yatıyorrrr gurbet cok zor bunalıma gıryorum bende bazen hep tekım hep tekim annem bır gelseydı:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gonullerı doldurur ayla gunesınn teyyyy teyy:92::92::92:
masallah cok tatlıııı
benimde öle annem anca 15 20 gun sonra gelecek kafayı yiycem artık eşim gidicek yerin varsa götürüyum diye arıyo ama yok işte kime gidiyimm diyorum hep bir komşum var onunda kocası bir gun evde bir gun yok olmadığında beraber oturuyoruz ama her zaman olmuyo tabii napalım bebeğim gelsin yanlızlığımız son bulsun inşallah
kızlar kordon kanı saklatmak isteyen var mı aranızda. araştıran. ben şimdi başladım ilgilenen varsa bana yardımcı olabilir mi?[/QUOT
bende düşünüyorum doğum kısmetse acıbademde olacak hastanenin imkanı var 1.milyar civarı bir maliyeti vardı ama ben soralı epey oldu doğum için yatış yapılırken soruyorlar kiti maliyeti yükseltiyor 10 yıl falan saklıyorlar
valla saklamakta yarar var canım senın dogum ne zaman
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: hassas yazandamı yıkasankı
mix de karışık çamaşır türleri yıkanıyo,hassas yada mix i seç bence.
:)))))))))))))))))))))) kızz gülmekten öldüm.saeker super kısaya ayarla zaten 30 derecedır o 15 dakıkada yeterlı bence sankı cocuk ınsaat ıscısımı ya ne kırı olucak tozu gıtsın yeter
ayyyy çok şekeeeerrr çok tatlıııı güle güle yatsın minik kızın ben şahsen beğendim
o salladıkların ne kız öyleeeeeee mendil yokmuydu
ay çok güzelmiş odanız güle güle kullansın cici kızımız
Bizimde bugün kontrolümüz vardı teyzeleri doktor dedi hala dönmemiş 33 haftalık olduk 38. haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın dedi acaip korktum vede üzüldüm inşallah yakın da döner istemiyorum sezeryan...
1,930 kg olmuşuz çok şükür suyumuzda iyi herşey yolunda aslında ama sıpanın dönmeye niyeti yok galiba
valla saklamakta yarar var canım senın dogum ne zaman
haziran 19 da kısmetse beklerse tabii sanki daha erken olacakmış gibi geliyor
en guzel mendıl ıste bacım cekıcı mendıll :92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?