2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sadece Siemens'in çamaşır makinesi iyidir diyebiliyorum ezgim benimki arçelik tam yaşlı makinesi her şey yazıyor koca koca

siemens ler karısık bacım yaaa hıc anlamıyom annemınkıde sıemens benımkı arcelık

ay hiç sormayın yaaa, beyaz eşyamdan çok memnunum ama çok karışık, 1 sene oldu ama hala kitapçık kullanıyorum bebe kıyafetleri için hangi prog. kullancam karar veremedimmmmmm:84::84::84::84::84:

Eklentiler

• $29042011084.webp
    15 KB · Görüntüleme: 17
  • $29042011083.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 14

eşim gideer gelirde antaltaya neler var ama işte özellikle gelmek lazım eşim benzin parasına alırız der oyuzden gelmeyiz canım gecen sene hergun gelip gittik tup bebek tedavisi için gezerdik ama bir senedir gelmiyorum

ay hiç sormayın yaaa, beyaz eşyamdan çok memnunum ama çok karışık, 1 sene oldu ama hala kitapçık kullanıyorum bebe kıyafetleri için hangi prog. kullancam karar veremedimmmmmm:84::84::84::84::84:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: hassas yazandamı yıkasankı

Son düzenleme:

saeker super kısaya ayarla zaten 30 derecedır o 15 dakıkada yeterlı bence sankı cocuk ınsaat ıscısımı ya ne kırı olucak tozu gıtsın yeter

eşim gideer gelirde antaltaya neler var ama işte özellikle gelmek lazım eşim benzin parasına alırız der oyuzden gelmeyiz canım gecen sene hergun gelip gittik tup bebek tedavisi için gezerdik ama bir senedir gelmiyorum

sen alanyada mısın canım orası pahalı yaa gene burası daha iyi alışveriş açısından alanya nın neresindesin canım

canım eşim alanyalı hatta kargıcaklı bilmem bilirmisin ben kayseriliyim biz eşimin iş yerinden dolayı mahmutlarda oturuyoruz

gene yakınmışız canım bende sivaslıyım eşim ıspartalı ama antalyada oturuyoruz kayınvalidemler ısparta da
biliyorum ama gitmedim oraya avsallara fln gittim

gene yakınmışız canım bende sivaslıyım eşim ıspartalı ama antalyada oturuyoruz kayınvalidemler ısparta da
biliyorum ama gitmedim oraya avsallara fln gittim

evet hemşehri sayılırız işte gurbetteyiz canım ya yanlızım evde tek başıma çok sıkılıyorum evde oturmak psikolojimi bozuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…