sadece Siemens'in çamaşır makinesi iyidir diyebiliyorum ezgimbenimki arçelik tam yaşlı makinesi her şey yazıyor koca koca
siemens ler karısık bacım yaaa hıc anlamıyom annemınkıde sıemens benımkı arcelık
mervenesli ile bende antalya da yaşıyoruz canım alanya pahalı gerçektende, buraya yolunuz düşmüomu hiç dediğim fiyatlara çok güzel kapı süsleri var
ama gelip oda süslüceklerse onda ekstralarda vardır ondan pahalıdır belki
ay hiç sormayın yaaa, beyaz eşyamdan çok memnunum ama çok karışık, 1 sene oldu ama hala kitapçık kullanıyorumbebe kıyafetleri için hangi prog. kullancam karar veremedimmmmmm:84::84::84::84::84:
ay hiç sormayın yaaa, beyaz eşyamdan çok memnunum ama çok karışık, 1 sene oldu ama hala kitapçık kullanıyorumbebe kıyafetleri için hangi prog. kullancam karar veremedimmmmmm:84::84::84::84::84:
ben kaçtım kızlar yemeke grşrz
ben de kapı süsü istiyorum ama beğenmiyorum pek dışarıda satılanları, kendim yapacak becerim de yok. aslında görümcelerim beceriklidir onlara mı yaptırsam
sadece Siemens'in çamaşır makinesi iyidir diyebiliyorum ezgimbenimki arçelik tam yaşlı makinesi her şey yazıyor koca koca
eşim gideer gelirde antaltaya neler var ama işte özellikle gelmek lazım eşim benzin parasına alırız der oyuzden gelmeyiz canım gecen sene hergun gelip gittik tup bebek tedavisi için gezerdik ama bir senedir gelmiyorum
sen alanyada mısın canım orası pahalı yaa gene burası daha iyi alışveriş açısından alanya nın neresindesin canım
sen alanyada mısın canım orası pahalı yaa gene burası daha iyi alışveriş açısından alanya nın neresindesin canım
canım eşim alanyalı hatta kargıcaklı bilmem bilirmisin ben kayseriliyim biz eşimin iş yerinden dolayı mahmutlarda oturuyoruz
kızlar memleketler neresi? bayadır yazışıyoruz ama ben kim nereli bilmiyorumm :)
ben bursa
kızlar memleketler neresi? bayadır yazışıyoruz ama ben kim nereli bilmiyorumm :)
ben bursa
ben bursa
gene yakınmışız canım bende sivaslıyım eşim ıspartalı ama antalyada oturuyoruz kayınvalidemler ısparta da
biliyorum ama gitmedim oraya avsallara fln gittim
malatyalıyım malatyada yasıyorum merkezde ve memleketımı cok sevıyorummmmmmmm
anaa bursa benım ıkıncı memleketımsayılır 8 sene orda yasadım ve abılerım ordalar hala
evet hemşehri sayılırızişte gurbetteyiz canım ya yanlızım evde tek başıma çok sıkılıyorum evde oturmak psikolojimi bozuyor bazen
evet yaaa bende öyle bunalıma giriyorum yaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?