2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amanda aman masallah kızımızın cıcılerıne ne guzeller bunlar boylee masallah kızımıza guzel gunlerde kullanısınınsallah canım

doner doner daha erken doner canım masllah kılosuda guzel masallah canım

mix de karışık çamaşır türleri yıkanıyo,
heralde en uygunu hassas ipek.

:)))))))))))))))))))))) kızz gülmekten öldüm.

valla bacım hıc daha fazla yıkama bende en az 30 dakıka var dıye onda yıkadım daha az olanı bulsam onda yıkardım yazık uzun yıkayınca kıyafetlr yamuluyo sen camasır fılesı torbasında yıka yetewr

hepside çok güzellll . güle güle kullansın bebişin

hayırlısı olsun canım yaa, sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil. maşallah bebişine...

:)) bebek kullanmaya başladıktan sonra hangisini kullanacam peki? hadi şimdi süper kısayı kullandım...
çamaşırtorbasını yeni sipariş ettim netten, herşeyi netten alıyorum zaten...

:)) bebek kullanmaya başladıktan sonra hangisini kullanacam peki? hadi şimdi süper kısayı kullandım...
çamaşırtorbasını yeni sipariş ettim netten, herşeyi netten alıyorum zaten...

yıne aynı canım zaten gunluk degısıyokı kıyafetlerı ne kırı olucak bence gayet ıyı ıcıne sınmıyosa bı dugmeyı cevır bak bakalım hangısınde dak 30 yazıyo

hepside çok güzellll . güle güle kullansın bebişin

hayırlısı olsun canım yaa, sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil. maşallah bebişine...

Sağol canım

Doğru söylüyorsun canım ama ben normal doğuma hazırım beni keserlerse bu sıpa yüzünden
10 günlükken onun pipisini kestireceğim

yav kızlar, benim küçük kızım tam 30 haftalıkken 1.250gram 37cm idi. normal mi? yoksa küçük mü? ben çok kusuyorum da halen, biliyor musunuz ultrasonlarınızda yazıyordur 30 haftalıkken kaçtı ölçümleriniz. Ha bi de bizler de öyle selvi boylu insanlar değiliz tabi, anne baba minyonuz eheh : )

Eki Görüntüle 186948

kızlarr kadın beyninin mizahi açıklamasıymış bu çok güldüm yaa, seksi başlatma bölgesine bakın..hahahaaa

hahahayy valla benım bas agırı merkezıyle seksı baslatma merkezını degıstırebılırım hıc sorun degıl

suan kac haftalıksın canım

29+0 29+6 günler>>>>> Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm. ve ağırlığı 1400 (1000-2080) gram! 1000 le 2080 arası normalmiş canım...

hahahayy valla benım bas agırı merkezıyle seksı baslatma merkezını degıstırebılırım hıc sorun degıl

valla benim hemen hemen herşey aynı:))
seksi başlatma yetiside aynı valla...minnacık, küçcücük
Ama araba kullanma yetime laf söyletmem...bende baş ağrısı bölümüyle o kısmı değiştirirdim heralde:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…