ay çok güzelmiş odanız güle güle kullansın cici kızımız
Bizimde bugün kontrolümüz vardı teyzeleri doktor dedi hala dönmemiş 33 haftalık olduk 38. haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın dedi acaip korktum vede üzüldüm inşallah yakın da döner istemiyorum sezeryan...
1,930 kg olmuşuz çok şükür suyumuzda iyi herşey yolunda aslında ama sıpanın dönmeye niyeti yok galiba
haziran 19 da kısmetse beklerse tabii sanki daha erken olacakmış gibi geliyor
ben böyle hazırlık yapınca bir an önce doğsun istiyorum. sizde de varmı istek ? eşim bile diyor bir kendisi eksik diye...
mix de karışık çamaşır türleri yıkanıyo,
heralde en uygunu hassas ipek.
:)))))))))))))))))))))) kızz gülmekten öldüm.
hepside çok güzellll . güle güle kullansın bebişin
hayırlısı olsun canım yaa, sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil. maşallah bebişine...
Bizimde bugün kontrolümüz vardı teyzeleri doktor dedi hala dönmemiş 33 haftalık olduk 38. haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın dedi acaip korktum vede üzüldüm inşallah yakın da döner istemiyorum sezeryan...
1,930 kg olmuşuz çok şükür suyumuzda iyi herşey yolunda aslında ama sıpanın dönmeye niyeti yok galiba
valla bacım hıc daha fazla yıkama bende en az 30 dakıka var dıye onda yıkadım daha az olanı bulsam onda yıkardım yazık uzun yıkayınca kıyafetlr yamuluyosen camasır fılesı torbasında yıka yetewr
haziran 19 da kısmetse beklerse tabii sanki daha erken olacakmış gibi geliyor
aman durun zamanında gelsınler sekerım ne kadar cokkalırsa o kadar daha ıyı sen hazırlıklarını bıtrde gerısı kolayy
hahaaaaaayyyyy çekici mendil heee alemsin heee hadin kopuyoruz kızlar
Dailymotion - Serdar Ortaç - Kolayca ( Remix ) - Müzik Kanalı
kızz bebıs costu vallaa kop kop kop
ben böyle hazırlık yapınca bir an önce doğsun istiyorum. sizde de varmı istek ? eşim bile diyor bir kendisi eksik diye...
dur dur tam zamanında gelsın canım emın ol doguncada dıyecekmısız anacım gerı karnımamı koysam dıyedoktorum hele sen bı dogur o zaman senı gorurum dıyo dusun artıkk
:)) bebek kullanmaya başladıktan sonra hangisini kullanacam peki? hadi şimdi süper kısayı kullandım...
çamaşırtorbasını yeni sipariş ettim netten, herşeyi netten alıyorum zaten...
hayırlısı olsun canım yaa, sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil. maşallah bebişine...
kızz bebıs costu vallaa kop kop kop benim kızda öyle bayılıyo şarkı duyunca başlıyo oynamaya anasıyla babasına çekmiş tabi
e normal doğumda kesmicekler mi sanki ? kestir pipisini hıhhhSağol canım
Doğru söylüyorsun canım ama ben normal doğuma hazırım beni keserlerse bu sıpa yüzünden
10 günlükken onun pipisini kestireceğim
Eki Görüntüle 186948
kızlarr kadın beyninin mizahi açıklamasıymış buçok güldüm yaa, seksi başlatma bölgesine bakın..hahahaaa
kızz bebıs costu vallaa kop kop kop benim kızda öyle bayılıyo şarkı duyunca başlıyo oynamaya anasıyla babasına çekmiş tabi
ıcımızden gelıyo oynak hatunlarız ne yapalımmm
hahahayy valla benım bas agırı merkezıyle seksı baslatma merkezını degıstırebılırım hıc sorun degıl
kızz bebıs costu vallaa kop kop kop
ıcımızden gelıyo oynak hatunlarız ne yapalımmm
demi oyna bacım oyna allah allah döktüüüürrrrr
yav kızlar, benim küçük kızım tam 30 haftalıkken 1.250gram 37cm idi. normal mi? yoksa küçük mü? ben çok kusuyorum da halen, biliyor musunuz ultrasonlarınızda yazıyordur 30 haftalıkken kaçtı ölçümleriniz. Ha bi de bizler de öyle selvi boylu insanlar değiliz tabi, anne baba minyonuz eheh : )
yav kızlar, benim küçük kızım tam 30 haftalıkken 1.250gram 37cm idi. normal mi? yoksa küçük mü? ben çok kusuyorum da halen, biliyor musunuz ultrasonlarınızda yazıyordur 30 haftalıkken kaçtı ölçümleriniz. Ha bi de bizler de öyle selvi boylu insanlar değiliz tabi, anne baba minyonuz eheh : )
hahahayy valla benım bas agırı merkezıyle seksı baslatma merkezını degıstırebılırım hıc sorun degıl
amin yarın bebişimi görücem kısmetse. yuppi yuppii çok özledim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?