2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkeseee biz geldik oğluşuda hıçkırık tuttu zıplıyoruz

ben en son 29 haftalıkken gittim dr a 1200 grmdı boyunu sormadım ama. yarın gidicem bakalım kaç gr olmuşuz öğrenicem.

uf ya, sanırım küçük benim bebeğim, korkuyorum ya, doktor korkma dedi ama ben kendimi suçlu hissediyorum... yemek yiyemiyorum ki herşeyden tiksiniyorum kusuyorum reflüm had safhada... biri içime su serpsin..

yoo normal doğumda kesilme ihtimali daha az değilmi ya keseller bile karındaki yırtık kadar büyük olmaz değilmi

allah askına su yazı fontunu degıstır kendımı kör gıbı hıssedıyorummm karındakı yırtık estetık dıkıs oluya canım 6 ay sonunda 1 2 cm kadar ınıyo

canım normal daha senın 30 haftada herkesınkı oyleydı kucuk degıl korkma saglıgı yerınde olsun gelısımsel proplemı olması n kılo onemlı degıl

Allaha çok şükür sağlığında sorun yokmuş, yani bir problem yok ama birazcık minik işte.. ama babası da 2600 gram doğmuş. ben 3750gram doğmuşum. belki babacığına benzeyecektir.

yoo normal doğumda kesilme ihtimali daha az değilmi ya keseller bile karındaki yırtık kadar büyük olmaz değilmi

her normal doğumda kesiyo şimdi dr lar kolay çıksın ve yırtılma olmasın, kesi yeri düzgün olsun diye. kimdi yaa geçen gün burda biri bi cümle kurmuştu, çok hoşuma gitmişti.
miniğimi dağıttıracağıma karnımı kestiririm diye

selam kıslar

nasılsınız bakalım benim dr kontrolüm geldi geçiyo bile ama hiiiiçç gidesim yok noldu bana anlamadım b garip oldum valla hayattan koptum resmen

ezgiiii ben dedım ben valla miniğimi elletmem bacım karındakı kesıkte balon dusun sımdı buyuk gorunuyo fıs dıye ınıce mınnecık kalıyo tabıkı normal dogum daha ıyı cabuk toparlanılıyo ayaga kalkılıyo hemen ama ne olrsa olsun mınıgıme kıyamam

selam kıslar

nasılsınız bakalım benim dr kontrolüm geldi geçiyo bile ama hiiiiçç gidesim yok noldu bana anlamadım b garip oldum valla hayattan koptum resmen
anammm ben 1 aydır gitmiyorum, çok şükür kontrolüm yarın, saaatler geçmiyooooooooooooo:84:
kızlar 28+3 te 1300 gr dı. sizce şimdi ne kadar olmuşturrr:26::26:

uf ya, sanırım küçük benim bebeğim, korkuyorum ya, doktor korkma dedi ama ben kendimi suçlu hissediyorum... yemek yiyemiyorum ki herşeyden tiksiniyorum kusuyorum reflüm had safhada... biri içime su serpsin..

canım üzülme küçük değil bebeğin benimde 29 haftalıkken 1,270 grdı doktor haftasına göre uyumlu demişti
allah askına su yazı fontunu degıstır kendımı kör gıbı hıssedıyorummm karındakı yırtık estetık dıkıs oluya canım 6 ay sonunda 1 2 cm kadar ınıyo

ya yırtık önemli değil izide kalsa sorun değil asıl sezeryan sonrası geç ayklanmam sorun benim için ay ben yatamam öyle günlerce birileri bana hizmet etsin falan kendi işimi kendim yapayım kimseye minnet etmiyim bozuk piskolojili hamile

selam kıslar

hoşgeldin canım valla ben kontrol günü gelsin de hemen gidiyim diyorum haftaya benimkide ama günler geçmiyo yaaa

SENİN YİYİP İÇTİKLERİNLE ÇOCUĞUN BÜYÜMESİNİN BİR ALAKASI YOK CANIM..KAFANI YORMA SEN.RAHAT OL O KONUDA..NEDEN DERSEN; BAK ANNEM BANA HAMİLEYKEN 7 AY BOYUNCA KUSMUŞ, YAĞLI EKMEKTEN BAŞKA HİÇ BİRŞEY YEMEDİM, İŞ GÜÇ YAMADIM ÖYLECE YATTIM DER HEP.3,5 KILO FALAN DOĞMUŞUM..MAŞALLAH
.ŞİMDİ BİZLER GÜNDE 2 CEVİZ YEMELİYİZ, YOK BALIK MUTLAKA YEMELİYİZ, ŞUNU YEMELİYİZ, BUNU YEMELİYİZ DİYORUZ..YOK ÖYLE BİŞEY...BUNLARI ÇOCUK İÇİN DEĞİL , KENDİMİZ İÇİN YİYİYORUZ, ÇÜNKÜ BİZ YEMESEKTE ÇOCUK BİZDEN GEREKLİ OLAN PROTEİNİ ALIYOR, SEN KENDİ VÜCUDUNA TAKVİYE YAPIYOSUN...BAK MESELA BEN HİÇ SÜT İÇMİYORUM.CEVİZ YİYEMİYORUM İÇİM ALMIYOR,.BUNU DOKTORA SÖYLEDİĞİMDE SEN SÜT İÇMESENDE OLUR, ÇOCUĞA HİÇ BİRŞEY OLMAZ DEDİ..AMA KENDİN İÇİN İÇMELİSİN, ERKEN YAŞTA DİŞLERİN DÖKÜLMESİN DİYE DEDİ:))
KÖY YERİNDEKİ KADINLAR 9 _10 TANE ÇOCUK DOĞURUYOLAR...HEPSİ SAPASAĞLAM OLUYOR, AMA KENDİLERİ 40 YAŞINDAYSA 50 YAŞINDA GÖSTERİYO DEDİ...DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADIN DEĞİL Mİ DEDİ BANA!!
BEBEĞİN EN İYİ ŞEKİLDE BESLENİR , SEN ONU TASA ETME KENDİNE CANIM.. KENDİN İÇİN YEMEĞE GAYRET GÖSTER SADECE

anammm ben 1 aydır gitmiyorum, çok şükür kontrolüm yarın, saaatler geçmiyooooooooooooo:84:
kızlar 28+3 te 1300 gr dı. sizce şimdi ne kadar olmuşturrr:26::26:

en az 500 gr almıstır tatlım 2 ye yaklasmıstır

hım canım ozaman normal yap tabı daha cabul toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…