suan kac haftalıksın canım
hahahayy valla benım bas agırı merkezıyle seksı baslatma merkezını degıstırebılırım hıc sorun degıl
demi oyna bacım oyna allah allah döktüüüürrrrr
oyy terledım valla bı ekmek arası yapıp gelıyorum hemen daha kahvaltı yapmadım sabahtan erı bı turk max baglanıyorum senyla jessle dedı kodu yapıyorum bı buraya kosuyorum bı yandan komsularım assagıda laf yetıstıroyurm onlara ıste hatatım boyle :)))
yav kızlar, benim küçük kızım tam 30 haftalıkken 1.250gram 37cm idi. normal mi? yoksa küçük mü? ben çok kusuyorum da halen, biliyor musunuz ultrasonlarınızda yazıyordur 30 haftalıkken kaçtı ölçümleriniz. Ha bi de bizler de öyle selvi boylu insanlar değiliz tabi, anne baba minyonuz eheh : )
selam herkeseee biz geldik oğluşuda hıçkırık tuttu zıplıyoruz
selam herkeseee biz geldik oğluşuda hıçkırık tuttu zıplıyoruz
e normal doğumda kesmicekler mi sanki ? kestir pipisini hıhhh
30+3 haftalık hamileyim şu an yani 3 gün geçti bu dediğim ölçümlerden.
yoo normal doğumda kesilme ihtimali daha az değilmi yakeseller bile karındaki yırtık kadar büyük olmaz değilmi
canım normal daha senın 30 haftada herkesınkı oyleydı kucuk degıl korkma saglıgı yerınde olsun gelısımsel proplemı olması n kılo onemlı degıl
yoo normal doğumda kesilme ihtimali daha az değilmi yakeseller bile karındaki yırtık kadar büyük olmaz değilmi
o kafasına göre taılıyo beni dinlediğimi varzıplasın bacım cıgerlerı gelısıyo oglusunun erkek adam o zıplarda hoplarda karısm annesıı
hoşgeldiniiiizzzzz
her normal doğumda kesiyo şimdi dr lar kolay çıksın ve yırtılma olmasın, kesi yeri düzgün olsun diye. kimdi yaa geçen gün burda biri bi cümle kurmuştu, çok hoşuma gitmişti.
miniğimi dağıttıracağıma karnımı kestiririm diye
anammm ben 1 aydır gitmiyorum, çok şükür kontrolüm yarın, saaatler geçmiyooooooooooooo:84:selam kıslar
nasılsınız bakalım benim dr kontrolüm geldi geçiyo bile ama hiiiiçç gidesim yok noldu bana anlamadım b garip oldum valla hayattan koptum resmen
uf ya, sanırım küçük benim bebeğim, korkuyorum ya, doktor korkma dedi ama ben kendimi suçlu hissediyorum... yemek yiyemiyorum ki herşeyden tiksiniyorum kusuyorum reflüm had safhada... biri içime su serpsin..
allah askına su yazı fontunu degıstır kendımı kör gıbı hıssedıyorummmkarındakı yırtık estetık dıkıs oluya canım 6 ay sonunda 1 2 cm kadar ınıyo
selam kıslar
nasılsınız bakalım benim dr kontrolüm geldi geçiyo bile ama hiiiiçç gidesim yok noldu bana anlamadım b garip oldum valla hayattan koptum resmen
uf ya, sanırım küçük benim bebeğim, korkuyorum ya, doktor korkma dedi ama ben kendimi suçlu hissediyorum... yemek yiyemiyorum ki herşeyden tiksiniyorum kusuyorum reflüm had safhada... biri içime su serpsin..
anammm ben 1 aydır gitmiyorum, çok şükür kontrolüm yarın, saaatler geçmiyooooooooooooo:84:
kızlar 28+3 te 1300 gr dı. sizce şimdi ne kadar olmuşturrr:26::26:
canım üzülme küçük değil bebeğin benimde 29 haftalıkken 1,270 grdı doktor haftasına göre uyumlu demişti
ya yırtık önemli değil izide kalsa sorun değil asıl sezeryan sonrası geç ayklanmam sorun benim için ay ben yatamam öyle günlerce birileri bana hizmet etsin falan kendi işimi kendim yapayım kimseye minnet etmiyimbozuk piskolojili hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?