ezgiiii ben dedım benvalla miniğimi elletmem bacım karındakı kesıkte balon dusun sımdı buyuk gorunuyo fıs dıye ınıce mınnecık kalıyo tabıkı normal dogum daha ıyı cabuk toparlanılıyo ayaga kalkılıyo hemen ama ne olrsa olsun mınıgıme kıyamam
anammm ben 1 aydır gitmiyorum, çok şükür kontrolüm yarın, saaatler geçmiyooooooooooooo:84:
kızlar 28+3 te 1300 gr dı. sizce şimdi ne kadar olmuşturrr:26::26:
anammm ben 1 aydır gitmiyorum, çok şükür kontrolüm yarın, saaatler geçmiyooooooooooooo:84:
en az 500 gr almıstır tatlım 2 ye yaklasmıstır
Allah ta seni güldürsün kız, hala arada geiyo bu lafın aklıma gülüyorum var ya:)))
bendeaynı şeyi düşünüyorum, minik değerlidirrrrryamultmanın alemi yok
rüyamda dr um dan sezeryan istiyodum kadın kabul etmiyodu senin bi problemin yok normal yapacaksın diyodu, bi uyandımki ter içinde kalmışım stresten
kız senin o minnak karnında 2 kilocuk pipili nerde duruyooooo32+2 de benm 2000-2200 civarındaydı
benimki de o civarda çıkar heralde, yarın öğrenecez bakalımBenim 29 haftasında 1,270 gramdı 1 ay sonra gittim yani bugün 1,930 gr olmuş canım
kız benımkı hala catı kontrolu yapıcam oyle dıyo karar verırız dedım benım catım duvarım herseyım bende dursun dedım ben sezeryan yapıcam dedım kadın dıyo senın gıbı manyak bı hastam olmamıstıı
2 olma ihtimali yokmu ki acep:26:
kız benımkı hala catı kontrolu yapıcam oyle dıyo karar verırız dedım benım catım duvarım herseyım bende dursun dedım ben sezeryan yapıcam dedım kadın dıyo senın gıbı manyak bı hastam olmamıstıı
valla benim dr daha çatı matı demedi ama şimdi burda dedim ya kesin haftaya der çatı muanesi yapıcam diye çatlak karı iyice sinir ediyo beni zaten suratsız
hadı 2 olsun senımı kıracambacım 1 ay olduysa gunde 20 ıle 30 gr aları alıyo ya 800 gr cıvarı almıstır yada en az dıyorum 600 gr almıstır yanı 2 uzerı olma ıhtımalı cok yuksek ben en azını dedım seker
kızlar benim son günlerde az gezinsem yemek falan yapsam karnım sertleşiyo taş gibi.... kasılma tabi bunlar.... başka yaşayan var mı
gösteririrm ama elletmemay ne meraklısın, çatımın kahyası senmisin deseydin
kız senin o minnak karnında 2 kilocuk pipili nerde duruyooooo
benimki de o civarda çıkar heralde, yarın öğrenecez bakalım
ay hadi inş.... aç çatına bakacam derse aklıma gelirsin krize girerim hastanede
.......................................
planlı sezeryanı 38 alıyolar demi?valla yaa cıldırttı benı ben sızdenonce dogurucam he heyyy34 haftayım 4 haftam kaldı :92::92:
bu oğlan fatmanın sırtına doğru büyüyo diyorum zaten :)))saklanıoyruz biz çok derinlerdeyiz
yemezkiiiiiiiiii, kadın canım genç daha,28-29 ancak...kadınsa senınkı allah askına dekı ayse tatıldeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?