2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah ta seni güldürsün kız, hala arada geiyo bu lafın aklıma gülüyorum var ya:)))
bendeaynı şeyi düşünüyorum, minik değerlidirrrrr yamultmanın alemi yok
rüyamda dr um dan sezeryan istiyodum kadın kabul etmiyodu senin bi problemin yok normal yapacaksın diyodu, bi uyandımki ter içinde kalmışım stresten

anammm ben 1 aydır gitmiyorum, çok şükür kontrolüm yarın, saaatler geçmiyooooooooooooo:84:
kızlar 28+3 te 1300 gr dı. sizce şimdi ne kadar olmuşturrr:26::26:

2 kıloyu kesin geçmiştir canım..ben 28.haftamda gittiğimde 1460 gr.dı.32 bitince gittim.2300 olmuştu doktor bilem şaşırdı valla...ben zaten hepten şaşırdım

kız benımkı hala catı kontrolu yapıcam oyle dıyo karar verırız dedım benım catım duvarım herseyım bende dursun dedım ben sezeryan yapıcam dedım kadın dıyo senın gıbı manyak bı hastam olmamıstıı

kızlar benim son günlerde az gezinsem yemek falan yapsam karnım sertleşiyo taş gibi.... kasılma tabi bunlar.... başka yaşayan var mı

valla benim dr daha çatı matı demedi ama şimdi burda dedim ya kesin haftaya der çatı muanesi yapıcam diye çatlak karı iyice sinir ediyo beni zaten suratsız

2 olma ihtimali yokmu ki acep:26:

hadı 2 olsun senımı kıracam bacım 1 ay olduysa gunde 20 ıle 30 gr aları alıyo ya 800 gr cıvarı almıstır yada en az dıyorum 600 gr almıstır yanı 2 uzerı olma ıhtımalı cok yuksek ben en azını dedım seker

gösteririrm ama elletmem ay ne meraklısın, çatımın kahyası senmisin deseydin

ay hadi inş.... aç çatına bakacam derse aklıma gelirsin krize girerim hastanede

kızlar benim son günlerde az gezinsem yemek falan yapsam karnım sertleşiyo taş gibi.... kasılma tabi bunlar.... başka yaşayan var mı

canım bendede oluyo ozellıkle sabah kalkınca dr olur normal dedı ben dr olmama ragmen benımde kasıldıgında tedırgın oluyodum dedı yanı normalmıss

gösteririrm ama elletmem ay ne meraklısın, çatımın kahyası senmisin deseydin

valla yaa cıldırttı benı ben sızdenonce dogurucam he heyyy 34 haftayım 4 haftam kaldı :92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…