2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• $15042011078.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $ok.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 14
ezgimEE bak bu 23 nisandaki halim büyüdüm kız deme öle

Eki Görüntüle 186978

kız sen ne guzel bı hamıle olmussun kılon cok hos valla masallah

çizelgemde yazıo canım 32+5 im bugün

sende 33 olmussun 1 hafta ondeyım sende canım heralde once ben doguracam vallaanammmmmm tırstımm

planlı sezeryanı 38 alıyolar demi?

bu oğlan fatmanın sırtına doğru büyüyo diyorum zaten :)))

yemezkiiiiiiiiii, kadın canım genç daha,28-29 ancak...

benım planımda 4 hafta kaldı canım anaa genc olması yı canım daha dıkkatlı oluyolar

ne yazdıysan kaçırdım ((

eh azcık daha büyümüşsün
benim geçen haftaki halimi görmüşmüydünüz :)))

tatlım cızelgede yazıyomus sonra farkettım sıldım haftasını sormustum
sende fıt hamılesın vav dıyorum masallah kızlar supersınız masallahh

ayyy sağolasın cnm benim 9 kilo aldım şimdilik bide ödem falan yok ya bende daha oda etkiliyo galiba

ya ben ssk yı arayacam yaa oraya bi soriyim bişey veriyomuyum diye buraya soruyom yok diorlar ama belli olmuyo bunlaın işelrine bi soriyim

kızlar ben 31 haftalığım doktorum 15 -20 si gibi aırız demişti sonra safradan dolayı dayanamazsan haziranın başındada alırız demişti 29 haftalıkken kızım 1 600 gr dı ve karnım sanki ikiz karnı gıbı haziranın başı gibi bende doğurayım mı karar veremedim

evt görmüştüm bide bana diyene bak sanki kendisi çok büyükde

tatlım cızelgede yazıyomus sonra farkettım sıldım haftasını sormustum
sende fıt hamılesın vav dıyorum masallah kızlar supersınız masallahh
53 le hamiş kaldım, 63 ü deviriyorum şuan...

hem kendi durumuna hem bebeğin durumuna göre bi bak canım, dr la ortak bi karar alın derim ben...

verılıyo dıye bılıyorum canım

53 le hamiş kaldım, 63 ü deviriyorum şuan...

hem kendi durumuna hem bebeğin durumuna göre bi bak canım, dr la ortak bi karar alın derim ben...

sen bıde bana bak canım eklıyorum sımdı neydım ne oldum cızelgesını bır kez daha gururla sunuyorumm

kızlar ben dün bebişin kıyafetlerini yıkadım.30 derecede omo baby ile..renkli beyaz ayırmadım nasılsa derece düşük die.bi taraftan korkuyodum ama..bişey olmamış sayılır.neden sayılır öünkü bi tane miniş markalı tulum vardı lacivert o biraz boya vermiş ama işin garip tarafı sadece lcw markalı bi başka tuluma geçmiş regi baya.başka hiç bi şeye bişe olmamış sadece lcw markalı krem rengi tulum masmavi olmuş hemen hafif çamaşır sulu suya bastım çıktı rank ama tabi tulum krem renginden hafif daha beyazımsı oldu. dikkat edin rengi çok bariz olanları karıştırmayın

camasır suyuna koydugunu bır daha gıydırme canım

Eki Görüntüle 186981 Eki Görüntüle 186982

gururla sunarım 51 kılodan 69 kıloya cıkmanın oykusuu

hamile kalma kilomuz ve şu anki kilomuz aynı sayılır:) bende 51 le kaldım şimdi 68 kiloyum...bu arada kırmızı pijama çok güzel markası haluk bayram mı baha mı ne dimi bende aldım başka bi renginden.emzirmeye çok elverişli.kaça aldın sen ben 90 a aldım kazık yediğimi hissediyom da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…