planlı sezeryanı 38 alıyolar demi?
bu oğlan fatmanın sırtına doğru büyüyo diyorum zaten :)))
yemezkiiiiiiiiii, kadın canım genç daha,28-29 ancak...
ne yazdıysan kaçırdım.......................................
eh azcık daha büyümüşsün
çizelgemde yazıo canım 32+5 im bugün
planlı sezeryanı 38 alıyolar demi?
bu oğlan fatmanın sırtına doğru büyüyo diyorum zaten :)))
yemezkiiiiiiiiii, kadın canım genç daha,28-29 ancak...
ne yazdıysan kaçırdım((
eh azcık daha büyümüşsün
benim geçen haftaki halimi görmüşmüydünüz :)))
ne yazdıysan kaçırdım((
eh azcık daha büyümüşsün
benim geçen haftaki halimi görmüşmüydünüz :)))
kız sen ne guzel bı hamıle olmussun kılon cok hos valla masallah
sende 33 olmussun 1 hafta ondeyım sende canım heralde once ben doguracam vallaanammmmmm tırstımm
benım planımda 4 hafta kaldı canım anaa genc olması yı canım daha dıkkatlı oluyolar
evt görmüştüm bide bana diyene bak sanki kendisi çok büyükde
53 le hamiş kaldım, 63 ü deviriyorum şuan...tatlım cızelgede yazıyomus sonra farkettım sıldım haftasını sormustum
sende fıt hamılesın vav dıyorum masallah kızlar supersınız masallahh
hem kendi durumuna hem bebeğin durumuna göre bi bak canım, dr la ortak bi karar alın derim ben...kızlar ben 31 haftalığım doktorum 15 -20 si gibi aırız demişti sonra safradan dolayı dayanamazsan haziranın başındada alırız demişti 29 haftalıkken kızım 1 600 gr dı ve karnım sanki ikiz karnı gıbı haziranın başı gibi bende doğurayım mı karar veremedim
ayyy sağolasın cnm benim 9 kilo aldım şimdilik bide ödem falan yok ya bende daha oda etkiliyo galiba
ya ben ssk yı arayacam yaa oraya bi soriyim bişey veriyomuyum diye buraya soruyom yok diorlar ama belli olmuyo bunlaın işelrine bi soriyim
53 le hamiş kaldım, 63 ü deviriyorum şuan...
hem kendi durumuna hem bebeğin durumuna göre bi bak canım, dr la ortak bi karar alın derim ben...
kızlar ben dün bebişin kıyafetlerini yıkadım.30 derecede omo baby ile..renkli beyaz ayırmadım nasılsa derece düşük die.bi taraftan korkuyodum ama..bişey olmamış sayılır.neden sayılır öünkü bi tane miniş markalı tulum vardı lacivert o biraz boya vermiş ama işin garip tarafı sadece lcw markalı bi başka tuluma geçmiş regi baya.başka hiç bi şeye bişe olmamış sadece lcw markalı krem rengi tulum masmavi olmuşhemen hafif çamaşır sulu suya bastım çıktı rank ama tabi tulum krem renginden hafif daha beyazımsı oldu. dikkat edin rengi çok bariz olanları karıştırmayın
camasır suyuna koydugunu bır daha gıydırme canım
Eki Görüntüle 186983 kızlar bu 28 haftalıkken
maşallahhhhhhh baya büyük geldi gözüme, bebişte iri mi bari :)Eki Görüntüle 186983 kızlar bu 28 haftalıkken
ay maşallah kız o ne göbek öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?