maşallahhhhhhh baya büyük geldi gözüme, bebişte iri mi bari :)
yok normal bir bebek öle iri değil hem nasıl olsun ne sut ne yoğurt ne vitamin içebiliyorum saframda ki taştan dlayı bende anlamadım ben bu yuzden haziran başında aldırmayı duşunuyorum dayanabilirsem beklicem ama çok zorrlanıyorum oturmak bile işgence geliyo bazen
anammmm o ne sexi hatunmuş öyleeeee
sporcusun hayatım alırsın eski halini yine merak etme...
Eki Görüntüle 186983 kızlar bu 28 haftalıkken
niyeeeeama onu da çok seviyorum..bş daha yıkayım olmazsa sonra da ütüleyim heralde bişi olmaz ya:)
hamile kalma kilomuz ve şu anki kilomuz aynı sayılır:) bende 51 le kaldım şimdi 68 kiloyum...bu arada kırmızı pijama çok güzel markası haluk bayram mı baha mı ne dimi bende aldım başka bi renginden.emzirmeye çok elverişli.kaça aldın sen ben 90 a aldım kazık yediğimi hissediyom da:)
sordum ssk ya dogum yapınca dogum raporu mu götürecekmişim
evettttt napayım zor uyuyorum zor oturuyorum bende anlamadım neden böle diye ki ben normalde kilolu bir bayandı 94 le hamile kaldım şuan 102 kiloyum 8 kilo almşım
inşallah canım eskıden sporcuydum sımdı smocu buda yenı replıgım :)))))
ay masallah canım sende az degılmıssın hanı baya bı yuvalanmıssın seker rakıbımsın valla
olmaz tatlım camcasır suyu kokar dıye dedım kokmuyosa sorun yok
valla kazıklanmıssın bacım uzuluerek soyluyorum ama haluk bayram 70 aldım ozel ındırım
sen ne zaman ızne ayrılıcan canım daha bırakmadılarma senı yaa gıt dınlen azıcık
olsun bacım verırsın hatta aldıgından fazlasını verırısın uzulme hepımız aldık kılo oda bebıslerımızın annelerıne hedıyelerı
inşallah canım eskıden sporcuydum sımdı smocu buda yenı replıgım :)))))
ay masallah canım sende az degılmıssın hanı baya bı yuvalanmıssın seker rakıbımsın valla
olmaz tatlım camcasır suyu kokar dıye dedım kokmuyosa sorun yok
valla kazıklanmıssın bacım uzuluerek soyluyorum ama haluk bayram 70 aldım ozel ındırım
sen ne zaman ızne ayrılıcan canım daha bırakmadılarma senı yaa gıt dınlen azıcık
yok canım 29 mayısa kadr burdayım 1 ay daha yani:
yok kiloyu sorun etmiyorum nasılsa veririm ben bebeğimi zor buldum kiloyumu takarım heyttt
ya ben alırken de kazıklandığımın farkındaydım da aradım aradım başka yerde bulamadım pijamada çok hoşuma gitti..aldığım adama da gıcık olmuştum ambi şeyi kafama taktım mı onu almam lazım öle bi yapım var malesef başka hiç bi şey beğenemedim.benimki uzun kollu modeli rengi az daha değişik.ben kapalıyım da o yüzden uzun kollu tercih etmiştim ziyaretçilerin falan yanında rahat oluyum die o mübarek de sezonu geçmiş bulamadım en son kazığıyla beraber 90 a aldım:) sen nerden almıştın
neyse canın sagolsun ben malatyada aldım gurbuz dıye bı fırma var ordan :))
oo maşallah göbeklere.siizn yarınız kadarı ben çok zayıf hamile kalınca öyle oldu..
Allahdan devlet memuruyum canım yoksa zor oludu benimde 4 ayı çok zor geçti sürekli kusuyordum bu odaya masaya kaç defa kustum yollarda işe gelirken giderken uff çok şükür geçti yaaaallah yardımcın olsun valla aynı zamanda hela olsun calısırken hamıle olmak cok zor ben yapamadım ısı bıraktım benım ılk 3 ay cok kotu gectı öldüm öldüm dirildim tabırı caızse korktum acıkcası
kiloları okuyorumda en çok benmi almışım hamileliğe 69 kilo ile başladım şimdi 85 kiloyum uffff boyda olmasa ne yapacakmışım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?