2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr..çatı muayenesini her doktor yapıyo mu?? benimki bişey söylemedi daha, önceden söylüyodur inşallah, hazırlıklı olmak lazım benim doktorda erkek

maşallahhhhhhh baya büyük geldi gözüme, bebişte iri mi bari :)

yok normal bir bebek öle iri değil hem nasıl olsun ne sut ne yoğurt ne vitamin içebiliyorum saframda ki taştan dlayı bende anlamadım ben bu yuzden haziran başında aldırmayı duşunuyorum dayanabilirsem beklicem ama çok zorrlanıyorum oturmak bile işgence geliyo bazen

hımm senin normalde kilon varmış, nereye kadar dayanabilirsen dayan bence... bebekte sağlıklıysa kilosu çok önemli değil bence canım, moralini her zaman yüksek tut ama...

canlarım ben kaçıyorum, evi biraz toparlayım arkadaşıma gitcem, görüşmek üzereeeee

anammmm o ne sexi hatunmuş öyleeeee
sporcusun hayatım alırsın eski halini yine merak etme...

inşallah canım eskıden sporcuydum sımdı smocu buda yenı replıgım :)))))

ay masallah canım sende az degılmıssın hanı baya bı yuvalanmıssın seker rakıbımsın valla

niyeeee ama onu da çok seviyorum..bş daha yıkayım olmazsa sonra da ütüleyim heralde bişi olmaz ya:)

olmaz tatlım camcasır suyu kokar dıye dedım kokmuyosa sorun yok

valla kazıklanmıssın bacım uzuluerek soyluyorum ama haluk bayram 70 aldım ozel ındırım

sordum ssk ya dogum yapınca dogum raporu mu götürecekmişim

sen ne zaman ızne ayrılıcan canım daha bırakmadılarma senı yaa gıt dınlen azıcık

evettttt napayım zor uyuyorum zor oturuyorum bende anlamadım neden böle diye ki ben normalde kilolu bir bayandı 94 le hamile kaldım şuan 102 kiloyum 8 kilo almşım

olsun bacım verırsın hatta aldıgından fazlasını verırısın uzulme hepımız aldık kılo oda bebıslerımızın annelerıne hedıyelerı

yok canım 29 mayısa kadr burdayım 1 ay daha yani :

ya ben alırken de kazıklandığımın farkındaydım da aradım aradım başka yerde bulamadım pijamada çok hoşuma gitti..aldığım adama da gıcık olmuştum ambi şeyi kafama taktım mı onu almam lazım öle bi yapım var malesef başka hiç bi şey beğenemedim.benimki uzun kollu modeli rengi az daha değişik.ben kapalıyım da o yüzden uzun kollu tercih etmiştim ziyaretçilerin falan yanında rahat oluyum die o mübarek de sezonu geçmiş bulamadım en son kazığıyla beraber 90 a aldım:) sen nerden almıştın

neyse canın sagolsun ben malatyada aldım gurbuz dıye bı fırma var ordan :))

Allahdan devlet memuruyum canım yoksa zor oludu benimde 4 ayı çok zor geçti sürekli kusuyordum bu odaya masaya kaç defa kustum yollarda işe gelirken giderken uff çok şükür geçti yaaa

niye o kadra pahalı aldınız yaa pijmalarınızı ben pijama takımımı 50 ye aldım bide gecelik aldım etekli olan yani boydan mor renkli onuda 40 a aldım ptesi reimlerini görürsünüz hafta sonu çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…