canım ben de 15 kilo aldım 59'la başladım 75'im şu an:)[/Q
şişko olduk biz :)
kiloları okuyorumda en çok benmi almışım hamileliğe 69 kilo ile başladım şimdi 85 kiloyum uffff boyda olmasa ne yapacakmışım bilmiyorum
canım ben de 15 kilo aldım 59'la başladım 75'im şu an:)[/Q
şişko olduk biz :)
evet ya bi de etrafımdaki insanlar kilo almamışsın sen falan diyolar ama pek inandırıcı gelmiyor tartıya bakıncabundan sonra almasam çok diyorum ama ibre sürekli daha büyük bir rakam gösteriyor
şu prenses mi ne haftalarca düğünnüden bahsedyordu gelinin saçını gördünüz mü taramışlarda çıkmış gibi kim bilir kuaförü ne milyarlar aldı
haklısın valla cnm
en zayıf benim ama.42 ile hamile kaldım 52 şu anda
Allahdan devlet memuruyum canım yoksa zor oludu benimde 4 ayı çok zor geçti sürekli kusuyordum bu odaya masaya kaç defa kustum yollarda işe gelirken giderken uff çok şükür geçti yaaa
niye o kadra pahalı aldınız yaa pijmalarınızı ben pijama takımımı 50 ye aldım bide gecelik aldım etekli olan yani boydan mor renkli onuda 40 a aldım ptesi reimlerini görürsünüz hafta sonu çekerim
yaa sorma işte ..gerçi ben kalitesini çok beğendim ama..
2011 Fall & Winter benim aldığım da burda
zayıf olman daha iyi canım ben şimdiden yürüyememeye başladım birde ayaklar filan şişmeye başladı üff üfff
evet ya bi de etrafımdaki insanlar kilo almamışsın sen falan diyolar ama pek inandırıcı gelmiyor tartıya bakıncabundan sonra almasam çok diyorum ama ibre sürekli daha büyük bir rakam gösteriyor
evet bende en son geçen hafta tartıldım şimdi bende korkuyorum valla benim kızım doymak bilmiyor ama
kaç saat ugraşmışlardır o saça ama damat için iyi gece rahat açar duvayı toka yok bişi yok firkete yok
heralde cnm.çok şükür bende öyle şişlik filanda yok kilodan dolayı sanırım.bu bile ağır gelmeye başladı Allah yardımcınız olsun valla sizin
amann onlar için ilk gecenin özelliğimi var sankiiii
kaçıncı sayfada
yaa sorma işte ..gerçi ben kalitesini çok beğendim ama..
2011 Fall & Winter benim aldığım da burda
sayfa 18 deki kırmızı gri gecelik sabahlık takımı bi de sayfa 24 deki mavi ekose sabahlıklı pijama takımı.
sayfa 18 deki kırmızı gri gecelik sabahlık takımı bi de sayfa 24 deki mavi ekose sabahlıklı pijama takımı.
ayy çok güzellerr yaa.internetten alınabiliyormu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?