2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emzirme sütyeni atleti falan aldınız mı .aldıysanız hangi model..pancereliler kullanışlı olmuyomuş heralde tamamen açılanı mı ne varmış biliyomusunuz hangisi

emzirme sütyeni atleti falan aldınız mı .aldıysanız hangi model..pancereliler kullanışlı olmuyomuş heralde tamamen açılanı mı ne varmış biliyomusunuz hangisi

ya ben emzirme sütyenlerine baktım çok çirkin geldi her tarafında dikiş var falan böle ben normal bi sütyen aldım yaa hem hamile ile ilgili işin içine gişrdimi fiyatları tavan ettiriyorlar

saol canım kazığı yedik ama en azından kalitesi ve modelleri güzel:)pijama dünyasından bakabilirsiniz almayanlar fiyatları da fena diil de işte benim istediğim orda yoktu

CNM GULE GULE gıy bende yaz modellerınden sayfa 42.dekılerden 1 tane alıcamm...1 pıjamam 1 tanede gecelıgım var ama 1 tane daha gecelıkmı pıjamamı alsam karar veremedımmm...
bu arada sen nekadara aldınkı ?

emzırme sutyenı ve atlett dagının ve nbb nın cok ıyıymıs arkadasım ole demıstı
ama bende ıccamasırı kılot yanı nası alcaz onu bılmıyorummmm

ben bu ıkısını aldım canım zatenkırmızıyı gormustunuz gayet memnunum bıde gıyme nasıp olursa dahada sevınırım

canım standart kılot aldım o hamıle kılodundan fılan amadım sudyende sevı bebeden aldım aman sudyenı tam gogsunuze goredegıl daha buyuk alın gogus pedıde donuyo ya dahaya buyur emzırırken dedıler haberınız olsun

ya ben kırmızı olan gecelik sabahlığı 80 pijama takımını 90 a aldım.pijama dünyasında daha ucuz .ama gecelikli olanın kırmızısı yoktu bide pijamanın da istediğim modeli yoktu.bende 3. yü pijama mı gecelik mi alsam karar veremedim

evet evet ole dıyorlar cnmm bıde benım daha 2 ayım var daha da buyur dıye acele etmek ıstemıodum ama 1-2 tane alıo koycam canataya

evet evet ole dıyorlar cnmm bıde benım daha 2 ayım var daha da buyur dıye acele etmek ıstemıodum ama 1-2 tane alıo koycam canataya

bn 80 takıyorum iç çamaşırcıdaki bayan 90 verdi dahada büyür dedi bana bende aldım bakalım görecez

al al 2 bedenbuyuk al anca okadar olur zaten
ben sımdı valızımı hazırlıyorum gulmekten catladım kendı kendıme sankı tatıle gıdıyorum gıb hıssettım

Eki Görüntüle 187075 Eki Görüntüle 187076
ben bu ıkısını aldım canım zatenkırmızıyı gormustunuz gayet memnunum bıde gıyme nasıp olursa dahada sevınırım

escool senle zevklerimiz de benziyo kız şu mavi olanı da biliyorum onu da çok beğenmiştim kırmızısı vardı çnünde bebk arabası gibi bişe vardı terlik heiyesi vardı onun markasını hatırlayamadım canım yaaa..onun penyesi biraz kalın gelmişti bana uzun kollusunda gerçi bu kısa kollu belki daha incedir

İkizim seni feci gerdi bu külot konusu
gidicem pazardan alıcam anneanne donu koyucam doğum çantana, aklından çıksın

bn 80 takıyorum iç çamaşırcıdaki bayan 90 verdi dahada büyür dedi bana bende aldım bakalım görecez

benımkı75 dı bacım oda tam sılıkon kucukken memıslerı top oynarken duvara vurudm söndü
oyuzden baya kusuktu bana sımdı 85 verınce kadın bı gururlandım sorma gıtsın :92::92::92:

yok kız uzun kolluydu kestırdım ben :))))9 kısa kollu yaptım cok kalın degıl bıde ılk dogum anında usursun dedıler hakın olmasında yarar var :)))

cok cok pahalı deıl cnm yaaa sabahlılarıda ondan fıyat ucuyor bence gule gulee kullan....

calısanlar bılır canımmmmmm.. offf benımde gogusler buyukkk valla hepten buyur bunlarr napaıl sut gelsındeeee:)

ayy allah korusun bıde sutum gelmıyomus cocuk emmıyomus ben cok korkuyorum ondannnn

al al 2 bedenbuyuk al anca okadar olur zaten
ben sımdı valızımı hazırlıyorum gulmekten catladım kendı kendıme sankı tatıle gıdıyorum gıb hıssettım

aaa supersıın valla cok guldurdun beniiiiiii:)

benımkı75 dı bacım oda tam sılıkon kucukken memıslerı top oynarken duvara vurudm söndü
oyuzden baya kusuktu bana sımdı 85 verınce kadın bı gururlandım sorma gıtsın :92::92::92:

ben 80 takıyorum ama benimkilerde ufacıktı kız sadece bedenime göre küçük oldugundan ben 80 takıyordum ölçüler otursun diye bana 90 verince nenemin sütyeni ibi geld b çok üyük desemde bunu al dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…