gülme dünür :))))
yaaaaaa ben ölücem bel ağrısından doğurmam di miiiii :18::18::18:
İkizim seni feci gerdi bu külot konusu
gidicem pazardan alıcam anneanne donu koyucam doğum çantana, aklından çıksın
gülme dünür :))))
yaaaaaa ben ölücem bel ağrısından doğurmam di miiiii :18::18::18:
yok kız uzun kolluydu kestırdım ben :))))9kısa kollu yaptım cok kalın degıl bıde ılk dogum anında usursun dedıler hakın olmasında yarar var :)))
cok cok pahalı deıl cnm yaaa sabahlılarıda ondan fıyat ucuyor bence gule gulee kullan....
calısanlar bılır canımmmmmm.. offf benımde gogusler buyukkk valla hepten buyur bunlarr napaıl sut gelsındeeee:)
ayy allah korusun bıde sutum gelmıyomus cocuk emmıyomus ben cok korkuyorum ondannnn
aaa supersıın valla cok guldurdun beniiiiiii:)
ben 80 takıyorum ama benimkilerde ufacıktı kız sadece bedenime göre küçük oldugundan ben 80 takıyordum ölçüler otursun diye bana 90 verince nenemin sütyeni ibi geld b çok üyük desemde bunu al dedi bana
aynen aynen bız senın pıpılıye ayakkabı aldınımı kucuklerınden
canım markası neydi onun bi bakim netten bulursam onun pijamasını belki alırım bide onun fiyatı neydi
yok kız dogurmazsın benimde belim çok agrıo artık burayada yazmak siştemiyom durmadan belim agrıo diyorum
kızzzz eksıklerımmmm kafamda buyuyupp duruyoooorrrrr almadım yaaa....
AQUO dıye bı marka tatlım 105 dı % 40 ındırım vardı 60 aldım
kız kızalmadım ben pipiliye erken gelrs ehemen giyeceklerinden aldım osmnaiyeye gidicez ordan alıcam toplucana beşiğidi şuyu buyu ayakkabı ıvır zıvır karstan aldım
sen geldin zaten belim ağrıyınca aklıma... aman az kaldı , şurda 1 ay daha sıkıcaz dişimizi sonra yatarız bol bol napalım..
Zuzum gel sana liste yapalım, hiç büyütme kafanda, 1 günlük iş onlarrr
Sen aldıklarını yaz almadıklarını excel liste yapalım ordan takip et hem zevkli de oluyor
kızlar bu arada 10 mayısa saat 9 a asker hastanesinden randevu aldım gitmemiş daha dr
süper almışsın ona da bana 90 falan demişlerdi galiba
dun lcwdenbı tane aldım benım pıpılıye teyzesı allah onlar ne sırın seyler oyle yaa koptum gulmekten parmagım zor gırıyo ıcıne bak bı oraya cok guzel modeller gelmıs allahım gıydırmemızıde nasıp etsın
bi dogruluyorum bi çöküyom sandelyeye bi öne dogru giiyom sapıttım iyice Allahtan şu sıralar oda sakin şimdi yanlızım odada yayıldım koltuga
oo super belkı sen doguran kadar gıtmez canım ınsallah
yaa ben kac gun pıyasa arastırması yaptım canım ondan sonra gıttım aldım
lcw burda ykki karsada gidemem daha anca osmaniyede bakabilirimoda 1 ay sonra belkiş 1,5 ay onra
sen geldin zaten belim ağrıyınca aklıma... aman az kaldı , şurda 1 ay daha sıkıcaz dişimizi sonra yatarız bol bol napalım..
Zuzum gel sana liste yapalım, hiç büyütme kafanda, 1 günlük iş onlarrr
Sen aldıklarını yaz almadıklarını excel liste yapalım ordan takip et hem zevkli de oluyor
yaa sorma işte ..gerçi ben kalitesini çok beğendim ama..
2011 Fall & Winter benim aldığım da burda
sayfa 18 deki kırmızı gri gecelik sabahlık takımı bi de sayfa 24 deki mavi ekose sabahlıklı pijama takımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?