2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşimin işi uzadı gelemiyor iptal oldu doktor bugün.tekte gitmek istemiyorum pzartesiye kaldı artık.rapor için problem olmaz değilmi

Olur canım, raporunu geç almış olursun, bu durumda 2-3 gün geç çıkarsın izne ve sonra doğurduğunda izninden kesilir..

bi dogruluyorum bi çöküyom sandelyeye bi öne dogru giiyom sapıttım iyice Allahtan şu sıralar oda sakin şimdi yanlızım odada yayıldım koltuga

Bizim burası açık ofis bi sürü insan var ama ben de nerdeyse yatarak çalışıyorum sandalyede :)))

aynen bende akşama kadar sandalte tepesinde şekilden şekile.helede bu saatler olunca akşam ne yemek yapsam derdi bi yandan el ağrısı bi yandan iyice sıkılıyorum

evt benim herif kuru fasulye istedi öğlen gittiğimde ıslattım onu yapıcam

abimin işyeri zaten cnm.isteidğim an çıkarım sorun olmazda sonra doğumdan sonra sskdan para alınıyor ya onun için

escool pijamayı bi sitede buldum 65 liraya da.beden ve renkten emin değilim pembe var sadece bide 38 beden.normalde 38 giyiyodum ama olurmu ki yaa ..bi de bebiş erkek benim pembe olmamı acebaa.

amin canım inş. amiiiinnnn.

koy bakalım listeyi

• Emzirme Önlüğü
• Hastane çıkışı
• Bebe yağı
• Şampuan
• Sabun
• Bebek eşyalarını yıkamak için deterjan
• Bebek askısı
• Alt değiştirme örtüsü ya da minderi ya da bezi
• Pişik Kremi
• Cam Rende (Paşabahçe)
• Biberon fırçası
• Banyo süngeri
• Sling
• Ateş ölçer (kulaktan ya da popodan)
• Cam saklama kapları (küçük)
• Süt saklama poşetleri
• Kundak
• Emzirme yastığı
• Unibaby yenidoğan ıslak mendil
• Bez

Oda İçin Alınacaklar

• Duvar Kağıdı
• Halı
• Duvar rafı
• Yatak çevresi koruma
• Alez
• Bebek odası koltuk
• Ayaklı aydınlatma
• Oyuncak sandığı
• Cibinlik & Aparatı
• CD çalar
• Yatak (şilte)
• Dönence

Hastane Çantası için Alınacaklar

• Gecelik
• Pijama
• Sabahlık
• Terlik
• Makyaj Çantası
• Göğüs kremi (Lansinoh)
• Göğüs Pedi - Kalkanı
• Emzirme sütyeni (2 adet)
• Çorap
• Makyaj malzemeleri

Kuzum bunlar ama epey bişey almıştım sonra eksik kalanlar için bi liste yaptım ben..
Battaniyesi, küveti, çorabı morabı diğer ıvır zıvırları alınmıştı önceden yani, eksik kalanları buraya yazmıştım

escool pijamayı bi sitede buldum 65 liraya da.beden ve renkten emin değilim pembe var sadece bide 38 beden.normalde 38 giyiyodum ama olurmu ki yaa ..bi de bebiş erkek benim pembe olmamı acebaa.

pembe olmaz kız erkekse bıde 40 beden ancak olur ben 40 aldım o bıle sıkar gıbı oldu

çilek dünürüm havluda koy kız kendine ..sen sezeryan mı oluyordun ki

ınce poar batanıye koydum valıze ama kalın battanıyede koyayımmı ne dersınız usurmu bebıs hazıranda

off bebısınkıler tamam erken dogum olsa bebısten korkarken hazırlayamadık dıe ben ortada kalacam allah korusun

Bu arada zaman yaklastıkca heyecan bastı benı yaa bır aksam saat 7 olsaydı

ya ben boydan geceliği giyince evde oram buram pörtledi gibi geldi yaa sinir oldum gerçi kilo aldık çıkacakda ne ilii öle görünce sinir oldum....

çilek dünürüm havluda koy kız kendine ..sen sezeryan mı oluyordun ki

heee havluyu unuttum yaw.. ben normal istiyorum Allah nasip ederse... yaptırıyorlar mı her ikisinde de banyo? o bi de doğum çantası için satın alınacaklar listesi.. bi de doğum çantasına konacaklar listesi var, o da aşağıda :))

• Çorap
• Gecelik
• Sabahlık
• Emzirme Sütyeni
• İç çamaşırı
• Fotoğraf makinası
• Şarjı
• Cep telefonları
• Şarjları
• Pijama
• Bebek bezi
• Islak mendil
• Terlik
• Göğüs pedi
• Diş macunu& Diş fırçası
• Saç fırçası
• Makyaj malzemeleri
• Bebeğin hastane çıkışı
• Battaniye
• Oto koltuğu
• Parfüm
• Roll-on
• Toka
• Taç
• Kağıt&Kalem
• Hastane çıkışında giymek için anneye kıyafet& ayakkabı
• Sigorta kartı
• Orkid
• Baba için kıyafet
• Baba için diş macunu& fırçası
• Baba için iç çamaşırı
• Baba parfüm-deodorant
• Baba çorap
• Baba için terlik
• Baba için şort pijama gece için

off bebısınkıler tamam erken dogum olsa bebısten korkarken hazırlayamadık dıe ben ortada kalacam allah korusun

Bu arada zaman yaklastıkca heyecan bastı benı yaa bır aksam saat 7 olsaydı

valla esracım ben senden heyecanlıyım su kız bı gıtseydı dıyorum 9da gırıp bakıcam gelınce durumu bıldı8r merak edıyorum belın agrısı nasıloldu gectımıbıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…