eşimin işi uzadı gelemiyor iptal oldu doktor bugün.tekte gitmek istemiyorum pzartesiye kaldı artık.rapor için problem olmaz değilmi
bi dogruluyorum bi çöküyom sandelyeye bi öne dogru giiyom sapıttım iyice Allahtan şu sıralar oda sakin şimdi yanlızım odada yayıldım koltuga
aynen bende akşama kadar sandalte tepesinde şekilden şekile.helede bu saatler olunca akşam ne yemek yapsam derdi bi yandan el ağrısı bi yandan iyice sıkılıyorum
burda düşünmüyorum dogumu ki giderimde bebiş daha sağlıklı yerlerde olur inş.
var canımcımmmm lıstem:):):):)ama hıccc alacak bıtmıyorrr nedenseeeeeeeeeeee
çok güzelmiş canım güle güle giy
bende önden düğmeli bi gecelik aldım şimdilik ama seninkileri daha çok beğendim
benimkide bu
GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
amin canım inş. amiiiinnnn.ınsallah ınsallah sıtedıgın gıbı olur hersey zatne zor sartlar altındasın umarım her sey ıstedıgın gıbı olur
Benimkiler bitti gibi, eksik mi liste yaptım acep :18:
koysana canım listenii :)
amin canım inş. amiiiinnnn.
koy bakalım listeyi
güle güle giyde bun önü kapalı mı açılmıyor mu
escool pijamayı bi sitede buldum 65 liraya da.beden ve renkten emin değilim pembe var sadece bide 38 beden.normalde 38 giyiyodum ama olurmu ki yaa ..bi de bebiş erkek benim pembe olmamı acebaa.
pembe olmaz kız erkekse bıde 40 beden ancak olur ben 40 aldım o bıle sıkar gıbı oldu
ben yine öğürmeye ve tiksinmeye başladım yiyeceklerden yemekle hiç aram kalmadı bu ara
çilek dünürüm havluda koy kız kendine ..sen sezeryan mı oluyordun ki
off bebısınkıler tamam erken dogum olsa bebısten korkarken hazırlayamadık dıe ben ortada kalacam allah korusun
Bu arada zaman yaklastıkca heyecan bastı benı yaa bır aksam saat 7 olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?