2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldımmmmmmmmm
normal haftamız 33 kılomuz 2000 geldıı boy 43 cm olmus herseyı suyu cok normal dedı ama yuzunu gostermedı 5 parmak agızdaydııı ve kızım dönmüşşşşş

Son düzenleme:
ben geldımmmmmmmmm
normal haftamız 33 kılomuz 2000 geldıı boy 43 cm olmus herseyı suyu cok normal dedı ama yuzunu gostermedı 5 parmak agızdaydııı ve kızım dönmüşşşşş

biz de tam senden bahsediyodukkkkkkkkkkkkmaşallah kuzucuğaaa, yesin onun parmaklarını teyzesiiiiiii. 2 kilocuk olmuşşşşş...hadi darısı bana, yarın görecez bakalım şımarık kızımı...

hadi gözün aydın esra,
başaşağımı şimdi kumsal hanım,
bende biraz geçmişe baktım, suzi gelmiş, çok duygulandım yazdıklarına...

iyi insan lafının üstüne gelir
çok sevindim tatlım iyiymiş bebiş
dönmüş mü
hadi bakalım hayırlısı..

biz de tam senden bahsediyodukkkkkkkkkkkkmaşallah kuzucuğaaa, yesin onun parmaklarını teyzesiiiiiii. 2 kilocuk olmuşşşşş...hadi darısı bana, yarın görecez bakalım şımarık kızımı...

cok saolun kızlar dr um normal doguma elverıslısın dedı suyu da ıyıymıs cok sukur agır ış yasak dedı yıne herzaman kı gıbı darısı sız ınsallah bacılarımmmmm

hadi gözün aydın esra,
başaşağımı şimdi kumsal hanım,
bende biraz geçmişe baktım, suzi gelmiş, çok duygulandım yazdıklarına...

evet bacım dönmussss cok sukur saol cnm tşk ederım ıyı dıleklerın ıcı yakamozz gelmedımı :26:

Son düzenleme:
evet bacım dönmussss cok sukur saol cnm tşk ederım ıyı dıleklerın ıcı yakamozz gelmedımı :26:

walla bende yeni geldim, fazla olmadı yanii gireli,
yakamoz halaa yok,
çarşıya gittik bugün badeyle hemde yürüyerek,
iyi geldi, epeydir yürümek istiyordum uzun mesafe..

slm bayanlar nasılsınız iyidir keyifler inşallah bebişler nasıl bizimki çoşa geldi çok hareketli geceleri kaburgalarıma batıyor artık ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum artık kucağıma almak istiyorum canım oğluşumu

iyiyz canım sen ve bebiş nasıl???
benim kaburgam ne zamandır ağrıyor, yeni değil,
dr um sağ tarafın ağrımasının normal olduğunu söyledi, akciğer falan sıkışıyormuş,
bazen uyuştuğu bile oluyor....
ahhh sorma ne zaman kucağımıza alcaz acaba???

biz iyiyiz kilo alıp duruyoruz 13 kilo aldım bu son aylarda fazlalaştık gerçi bebişte kilolu doğuma kadar 4 kilo olur dedi doktor nasıl doğurcam bilmiyorum benimde uzun zamandır ağrıyodu ama artık katlanılmaz oluyoo iştahım kesildi ama tatlıya dur diyemiyorum mayısın 10 da gidicem dr bakalım kaç gr olduk hergün kıyafertlerini kokluyor çekmeceden çıkarıp bakıp bakıp özlem gideriyorum artık o kıyafetlerin içi dolsun onları kirletsin beni uykusuz bıraksın ama onun kokusunu hissedeyim öpmeye kıyamayım offf başka bir sevgiymiş ne anne ne yar evlat başkaymış çocukları çok seviyorum buyüzden anaokulu öğretmeniyim ama kendi canım başkaymış aşk nedir deseler oğlum derim herhalde artık

ben geldimmm doğum öncesi raporunu aldım kızımı gördüm 3 tanede fotografını verdi siyah beyaz ama çok net yanakları tombul çok tatlı bişy ama bana hiç benzemiyo ya aynı babası bişeyi kırk kez söylersen olur benimki o hesap hep babasına benzesin diyodum kaşı gözü bile benziyo çocugun iki elini ağzına sokuşturmuş iki baş parmağını birden emiyodu bi taneyle yetinmiyo aç kedi boyu 44 cm 3 mm kilosunu söylemedi bende sormayı unuttum bebeği izlemekten ama 2 kilo olmuştur sanırım, kocaman olmuş sıpa boyuda uzunmu ne suyu az olmakla birlikte normal sınırlar içinde plesenta aşağıya yakın ama normal doğuma izin verecek düzeyde dedi tabi önemli olan normal doğumu yapacak cesareti kendimde bulabilmem oy çok tatlıydı bebişim ya fotosuna bakıp bakıp duruyorum gülmüş bide fotoğrafta cimcimem

aa sendemi anaokulu öğretmenisin? meslekdaş çıktık bak

en son ne zaman gittin kontrole ve kaç gr dı cnm????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…