amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallah
yarın saat 13:30 da dr kontrolümüz var kızlar, en son geçen ay gitmiştim. dua edin bize, güzel haberlerle gelelim teyzeleriiiiiiiiii[/QUOTi
inşallah hayırlı haberlerle gel canım
bende cumaya gidecem dr a
hadi bakalım.
inş. canım, sende güzel haberlerle gelirsin umarım. aa esra da bugün gidiyodu demi. bebekpoyrazı diyosun sanırım?inşallah hayırlı haberlerle gel canım
bende cumaya gidecem dr a
hadi bakalım.
inş. canım, sende güzel haberlerle gelirsin umarım. aa esra da bugün gidiyodu demi. bebekpoyrazı diyosun sanırım?
bende esra yım bu aradaaaa. çoğaldık iyice
bu saat oldu niye gelmedi ki hakkaten o? dayanamaz haber vermek için gelirdi aslında...:26:
ben geldımmmmmmmmm
normal haftamız 33 kılomuz 2000 geldıı boy 43 cm olmus herseyı suyu cok normal dedı ama yuzunu gostermedı 5 parmak agızdaydııı ve kızım dönmüşşşşş
ben geldımmmmmmmmm
normal haftamız 33 kılomuz 2000 geldıı boy 43 cm olmus herseyı suyu cok normal dedı ama yuzunu gostermedı 5 parmak agızdaydııı ve kızım dönmüşşşşş
iyi insan lafının üstüne gelir
çok sevindim tatlım iyiymiş bebiş
dönmüş mü
hadi bakalım hayırlısı..
biz de tam senden bahsediyodukkkkkkkkkkkkmaşallah kuzucuğaaa, yesin onun parmaklarını teyzesiiiiiii. 2 kilocuk olmuşşşşş...hadi darısı bana, yarın görecez bakalım şımarık kızımı...
hadi gözün aydın esra,
başaşağımı şimdi kumsal hanım,
bende biraz geçmişe baktım, suzi gelmiş, çok duygulandım yazdıklarına...
evet bacım dönmussss cok sukur saol cnm tşk ederım ıyı dıleklerın ıcı yakamozz gelmedımı :26:
slm bayanlar nasılsınız iyidir keyifler inşallah bebişler nasıl bizimki çoşa geldi çok hareketli geceleri kaburgalarıma batıyor artık ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum artık kucağıma almak istiyorum canım oğluşumu
iyiyz canım sen ve bebiş nasıl???
benim kaburgam ne zamandır ağrıyor, yeni değil,
dr um sağ tarafın ağrımasının normal olduğunu söyledi, akciğer falan sıkışıyormuş,
bazen uyuştuğu bile oluyor....
ahhh sorma ne zaman kucağımıza alcaz acaba???
evet bacım dönmussss cok sukur saol cnm tşk ederım ıyı dıleklerın ıcı yakamozz gelmedımı :26:
biz iyiyiz kilo alıp duruyoruz 13 kilo aldım bu son aylarda fazlalaştık gerçi bebişte kilolu doğuma kadar 4 kilo olur dedi doktor nasıl doğurcam bilmiyorum benimde uzun zamandır ağrıyodu ama artık katlanılmaz oluyoo iştahım kesildi ama tatlıya dur diyemiyorum mayısın 10 da gidicem dr bakalım kaç gr olduk hergün kıyafertlerini kokluyor çekmeceden çıkarıp bakıp bakıp özlem gideriyorum artık o kıyafetlerin içi dolsun onları kirletsin beni uykusuz bıraksın ama onun kokusunu hissedeyim öpmeye kıyamayım offf başka bir sevgiymiş ne anne ne yar evlat başkaymış çocukları çok seviyorum buyüzden anaokulu öğretmeniyim ama kendi canım başkaymış aşk nedir deseler oğlum derim herhalde artık
aa sendemi anaokulu öğretmenisin? meslekdaş çıktık bak
biz iyiyiz kilo alıp duruyoruz 13 kilo aldım bu son aylarda fazlalaştık gerçi bebişte kilolu doğuma kadar 4 kilo olur dedi doktor nasıl doğurcam bilmiyorum benimde uzun zamandır ağrıyodu ama artık katlanılmaz oluyoo iştahım kesildi ama tatlıya dur diyemiyorum mayısın 10 da gidicem dr bakalım kaç gr olduk hergün kıyafertlerini kokluyor çekmeceden çıkarıp bakıp bakıp özlem gideriyorum artık o kıyafetlerin içi dolsun onları kirletsin beni uykusuz bıraksın ama onun kokusunu hissedeyim öpmeye kıyamayım offf başka bir sevgiymiş ne anne ne yar evlat başkaymış çocukları çok seviyorum buyüzden anaokulu öğretmeniyim ama kendi canım başkaymış aşk nedir deseler oğlum derim herhalde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?