2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

suzii nin bebişi olmuş mu ben az önce gördüm kaç haftalıkken olmuş küveze girmiş mi kilosu falan nasılmış suzii nasılsı bilen var mı??

walla ben hiç düşünmedim normal doğumu birde sanırım benim bebek dönmeyecek rahim yapımdan dolayı hakkımızda hayırlısı olsun canım

hayırlısı olsun canım hakkımızda..doğum bi bilinmeyen başımıza ne geleceği hiç belli olmaz ben normal isterim sezeryan olur sen sezeryan dersin normal olur..herşeyin hayırlısı inşallah:))sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra pek de bi önemi yok aslında:)

selam kızlar doğum şekli belli olan oldu mu aranızda benim daha bişey demedi doktor bebişin kafası aşağıda gerçi hamileliğin başından beri hep kafası aşağıda idi bundan sonra döner mi acaba merak ediyorum normal yapmak istiyorum tabi hayırlısı doğum şekli ne zamandan sonra belli oluyo söyleyecek doktorlar çatı muayenesi olan var mı hiç hee bi de nst ye başlayan var mı 31+5

Son düzenleme:
Aaa suzii hoşgeldin nasılsın canım bebiş nasıl

hoşbulduk canım:)) iyim ben , bebişte iyi şükür.. onun yanından geldim şimdi, biraz pc yi açim dedim.. kucağıma veriyolar artık bugün ikinci kez aldım onu kucağıma.. çok tatlıydı.. bırakmak istemedim hiç ama çok ta yorulmasın dedi dr u.. olsun..Allah'ım yardımcısı olsun yavrumunda inş. dahada iyi olur.. iyileşir.. şimdi elime sindi cennet kokusu yıkamıcam .. geçince koku öle yıkarım koklayıp duruyom napim

suziiii, nasılsın canım? yaman nasıl? aceleci çıkmış kerata:))

aceleci çıktı çookk:) sabırsız oğlum dayanamadı..iyi ama şükürler olsun.. dahada iyi olsun diye bol bol dua ediyorum.. umutla o günü bekliyorum.. senin yaman napşyo bakalımmm..ne kadar kaldı doğuma tarih vermediler dimi daha

Ayy canım benim iyi olucak tabiki merak etme bir an önce evine döner inş çok duygulandım haberini alınca allah uzun sağlıklı ömürler versin inş

çok daha iyi olacak merak etme. benimki 10-15 haziran gibi galiba, kesin tarih konuşmadık daha. ama belli olmaz bu sıpalara adı gibi yaman olabilir bizimki de:))) kucağına alıyormuşsun artık, ne güzel. eminim çok muhteşem bir duygudur onu koklamak... ne kadar kalacağını söylüyor mu doktorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…