walla ben hiç düşünmedim normal doğumu birde sanırım benim bebek dönmeyecek rahim yapımdan dolayı hakkımızda hayırlısı olsun canım
suzii nin bebişi olmuş mu ben az önce gördüm kaç haftalıkken olmuş küveze girmiş mi kilosu falan nasılmış suzii nasılsı bilen var mı??
Veeee finishhhhh
kızlar ben bitirdim çıkıyorum pazartesi yoğunum giremeyebilirim
görüşürüz
iyi akşamlar
egem görüşemezsek kendine çok ii bak canım çilek de selamlarını iletti arada girmeye çalış seni çok seviyorum öptüm
canım benim bende hepinizi seviyorum mutlaka denk geliriz. Darısı izin bekleyen kızlara .. öptüm
habersiz bırakma bizi doğum hikayelerimizi yazacağız daha kendine dikkat et
tabiki yazıcaz ben burdayım kız sadece sabhları giremem okadar. Hadi bye
Aaa suzii hoşgeldin nasılsın canım bebiş nasıl
suziiii, nasılsın canım? yaman nasıl? aceleci çıkmış kerata:))
hoşbulduk canım:)) iyim ben , bebişte iyi şükür.. onun yanından geldim şimdi, biraz pc yi açim dedim.. kucağıma veriyolar artık bugün ikinci kez aldım onu kucağıma.. çok tatlıydı.. bırakmak istemedim hiç ama çok ta yorulmasın dedi dr u.. olsun..Allah'ım yardımcısı olsun yavrumunda inş. dahada iyi olur.. iyileşir.. şimdi elime sindi cennet kokusu yıkamıcam .. geçince koku öle yıkarım koklayıp duruyom napim
aceleci çıktı çookk:) sabırsız oğlum dayanamadı..iyi ama şükürler olsun.. dahada iyi olsun diye bol bol dua ediyorum.. umutla o günü bekliyorum.. senin yaman napşyo bakalımmm..ne kadar kaldı doğuma tarih vermediler dimi daha
Ayy canım benim iyi olucak tabiki merak etme bir an önce evine döner inş çok duygulandım haberini alınca allah uzun sağlıklı ömürler versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?