- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
maşallah fıstığaben geldımmmmmmmmm
normal haftamız 33 kılomuz 2000 geldıı boy 43 cm olmus herseyı suyu cok normal dedı ama yuzunu gostermedı 5 parmak agızdaydııı ve kızım dönmüşşşşş
hadi yarınki güzel haber verme sırası sende o zaman bakalım fıstık kaç kilo olmuş :))biz de tam senden bahsediyodukkkkkkkkkkkkmaşallah kuzucuğaaa, yesin onun parmaklarını teyzesiiiiiii. 2 kilocuk olmuşşşşş...hadi darısı bana, yarın görecez bakalım şımarık kızımı...
sui mi gelmiş ne yazmış ay çok merak ettim bakim hemen geçmişehadi gözün aydın esra,
başaşağımı şimdi kumsal hanım,
bende biraz geçmişe baktım, suzi gelmiş, çok duygulandım yazdıklarına...
walla bende yeni geldim, fazla olmadı yanii gireli,
yakamoz halaa yok,
çarşıya gittik bugün badeyle hemde yürüyerek,
iyi geldi, epeydir yürümek istiyordum uzun mesafe..
sen çalışıyosun sanırım ben evdeyim özel okulda 5 yıldır rehabilitasyondaydım ama hamile kalmadan önce ara verdim
yakamoz maşallah kızınaiznini de almışsın gözünaydın. bol bol dinlenirsin artık... staj kursu noldu senin, ona devam etmen gerekiyor mu?
iyiyz canım sen ve bebiş nasıl???
benim kaburgam ne zamandır ağrıyor, yeni değil,
dr um sağ tarafın ağrımasının normal olduğunu söyledi, akciğer falan sıkışıyormuş,
bazen uyuştuğu bile oluyor....
ahhh sorma ne zaman kucağımıza alcaz acaba???
evet çalışıyodum canım bugün aldım doğum öncesi raporumu aslında atama puanları baya düştü kpssye girmedinmi ? girsen atanırdın büyük ihtimal, neden ara vermiştin?
saol canım çok mutlu oldum onu görünce :)) seminerler 2 hafta önce bitti canım bitmeden bir buçuk hafta kadar önce de şube müdürü merdivenleri tutarak çıktıgımı görünce artık istersen gelme sen dedison sınavdanda hiç çalışmadan 76 almışım kurtuldum yani mayısta çevreye uyum semineri adı altında bir seminer daha var ama ben muaf olurum sanırım :26: o halde çağırmazlar galiba son günler olacak çünkü
maşallah fıstığakocaman olmuş kumsal hanım :) İrem imi gördüm bende oyy çok şeker ya doğsada yesem onu
hadi yarınki güzel haber verme sırası sende o zaman bakalım fıstık kaç kilo olmuş :))
sui mi gelmiş ne yazmış ay çok merak ettim bakim hemen geçmişe
geldim kız ancak girebildim, bizde bugün alışveriş yaptık ufaktan istediklerimin hepsini alamadım zaman yetmedi ama chıcco buhar makinası, ağız mendilleri çorapları çıtçıtlı body, görünce bayıldıgım iki tane tulum, pijama takımı, chıcco kauçuk emzikli biberon, bebek rendesi, penguen şeklinde alt açma, kızımın odasına bi kaç prenses vınny pooh karakterlerinin stickerlarından aldım ama bişy içimde kaldı (çok gereksiz ama alıcam)bebek projeksiyon diye bişy gördüm müzikli açınca gece tavana vinny the pooh çizgi karakterlerini yansıtıp şekilleri tavanda ışıklı şekilde gezdiriyor ( böyle bişy işte ) pahalı diye almadım sonrada keşke alsaydım dedim bide trendyoldan pijama takımlarım geldi çok güzeller sevdim hepsini yalnız birini large almıştım hastanede hemen göbüş inmiycek geniş olsun diye keşke medium alsaymışım ya en begendiğim takım çok geniş oldu üstüme (şimdi bile) popomdan düşüyo yarın arayıp değişim yapıyolarmı soracam yapmıyolarsa boşa gitti
aman çocuklara demeyin sakın bende öyle özledim merak ediyom diyodum
benim oğlan gelmeye kalktı zor ikna ettim valla
kızlar bişy soracam ateş ölçeri nasıl aldınız normal dijital koltuk altından ölçenlerdenmi ? bugün bi tane alından ve kulaktan ölçen bir ateş ölçer gördüm genelde kulaktan yada alından ölçenleri öneriyolar bu ikisi bi arada ölçüyodu, ama 50m tlydi çok değilmi ki :26:
eşim 2-3 ay önce netten yeni çıkan bi ateşölçer getirtti, uzaktan ölçüyo çok rahat,
sende ondan al istersen, ışığı var ucunda elini düğmeye basılı tutuyosun, ışığı alnına getirip...
iyi yapmışsın canım o zaman sağlık herşeyden önemli iyi olunca yine başlarsın nasılsa, ama hamile kaldıgına göre troid tedavin sonuç vermiş olmalı hani hamileliğide engelliyor ya :26: atanırsan bi süre sonra eşinin yanına gidersin canım hem özel hem devlette çalışmış birisi olarak devlet gibisi yok diyorumtroid problemim var hiç çalışmıyo benim hormonlarım sıkı bir tedavi olmalıydım bunun için öğretmenliğe ara verdim çünkü otistiklerle çalışıyordum yoğun ve stresli bir tempoyla çalışınca olmuyodu izin almak falan skıntı oluyordu 3 ay sonra zaten hamile kaldım zaten sonrada korktuk devam etmedik seneye giricem kpss ye ama eşim özel sektör korkuyorum ondan uzakta olmaya
aynen bende öyle :)) eşimde bugün tutturdu renklide görelim kızımı merak ediyorum ben diye hastanede renkli ultrason yok diye göremedik bi daha ya renkli ultrason için farklı bi hastaneye gidecem ...Seminer 2 ay sürdü canım az mı fazla bile :)) aynen ilk izin verdiğinde baya sevinmiştim ben hiç bişeye zamanım kalmıyodu seminere gittiğim sıralar saatlerce ders dinlemekde çok sıkıcıydı zaten allahtan bitti de kurtuldumben de ilk gördüğüm günler ağzımı toplayamıyorumallahtan 2 haftada bire düştü kontroller, sık sık göreceğim artık. sevindim kursuna. kısa sürmüş sanki seninki. insanın üzerinden yük kalkıyor o seminerlerden sonra:))
3 spor takım aldım kırmızı pembe mavi en çok kırmızıyı beğenmiştim ama büyük geldiği için biçimsiz durdu diğerleri hoş oldu model güzelde beden büyük ya deli gibi niye büyük aldıysam onupijamalarını ne renk aldın yakamoz???
senin o dediğin oyuncağı eşim bana nişanlıyken askerden göndermişti hediye olarak:))))
halaaa açıp oynuyoruz:))))
volveronnnn merhaba
epeydir görüşmüyoruz canım nasılsın???
kızlar bu arada mayıs annelerine baktım azıcıkın,
herkes doğurmuş ve doğuruyor yaw :26:
bizde dikkat edelim bari kendimize
eşim 2-3 ay önce netten yeni çıkan bi ateşölçer getirtti, uzaktan ölçüyo çok rahat,
sende ondan al istersen, ışığı var ucunda elini düğmeye basılı tutuyosun, ışığı alnına getirip...
neden kimse bişi yazmıyo
kızlar haftalarınızı son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyosnz dimi.
geçen cuma gittik 2500 gr olmuştuk 44 cm boyu baklaım ne olcak tombiş bebeğiz bizen son ne zaman gittin kontrole ve kaç gr dı cnm????
geçmişi okuyodum suziyi bulamadım ya , ay benimde çok uykum var bugün erken kaçacam dün 2 de yatıp 6da kalktım gözümden uyku akıyo :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?