2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ii gecelerrrr en güzel anneler
bizde bugun kontroldeydik..pıtışım 1926 gr olmuş pozisyonu şuan için ters.. gene nst'ye bağlandık cok şükür bişey yok.kan ve idrar verdik biraz idrar yolu enfeksiyonum varmış 2 hafta sonra yeniden gidicez bakalım

kızlar ateşölçerle ilgili yazılarınızı okudum ;ben kızım doğduğunda braun kulaktan ölçen ateşölçeri aldım.7 yıldır kullanıyoruz sapağlam .çok memnunum tavsiye ederim.

sakin bu akşam topik:))
evet ya çok sakin gündüz ben giremiyorum şu günler biraz zor geçiyo akşamda kimse yok

hayırdır cnm neden nts ye alıyolar bendede idrar yolu enfksynu çıktı benm hamilelik sorunlu geçiyo ya artık

kızlar bende bugn doktordaydım yine başka bi doktora gittim ultrason farkı çok var ya birinde 2850 birinde 2500 gr çıkıyo hangisi doğru bilmiyorum neyse benm için sıkıntılı bi gündü tansiyonum doktorda hep 14 civarı çıkıyo doktor ççooook tehlikeli dedi yürüyüş bile yasakmış 37 haftalığa kadar bebeği tutmaya çalışacaklar sonra sezeryan olucakmış çok ağladım ya ben sezeryanı kabullenemiyorum en az 38 e kadar beklemek istiyorum ne zor şeymiş hamilelik bizim topikde böyle olan varmıki başka

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..

iyi geceler kızlar. eccu maşallah bebişine...

canım sıkma canını bebeğin sağlıklı olsunda gerisi boş..sen kendini üzdükçee hem bebeğine hemde sana zararı var üzmee minnoşunu annesi yediklerine dikkat et peynirinin falan tuzunu cıkart olmadı..tuzu azaltmaya çalış

canım hayırlısını iste bence. yüksek tansiyon normal doğumda çok riskli. gözünü korkutmak istemem de eski çalıştığım okulda bir bayanın tansiyonu yüksekti hamileliğinde, normal diye diretmiş. doğum sırasında bebeğin kafası çıktıktan sonra bayılmış kadın. doktorlar bebek gitti nasılsa diye anneye yoğunlaşmışlar. çok şükür ikisine de bir şey olmamış ama çok büyük bir risk. inşallah gönlüne göre olur ama bebeğinin sağlığı her şeyden önemli...

ya kendime yediremiyorum 3hafta sonraya bebeğimi alacaklar tam kesin değilde genede çok moralim bozuldu tamam 37 haftalık olacak ama ne bileym büyük bir risk taşıyorum

tabi hayırlısı olsun netden de araştırdım anne ölüm tehlikesi çok yüksekmiş onun için sezeryan şart ya bilmiyorumki aman kızlar sizde tansiyonlarınızı takip ettirin hemen hemen hergün doktordayım iki farklı doktora gidiyorum anlayın sıkıntımı

canım sakın korkma tansiyondan karşı komşum da en yakın arkadaşımda da vardı tansiyon biri normal doğurdu ilaç kullanıyodu ama biri de sezeyanla doğurdu ama ama o 140 kılo idi korkma yediklerine dikkat et ağlama hem merak etme hayırlısı ile doğurcaz bebeklerimizi eğer sezeryansa sezeryan napalım bebeklerimize ksağlıkla kavuşalımda normal sezeryan farketmez olsun bak bendede safra taşı cıktı herhan enfeksiyon yapabilir kanala düşebilir napalım rabbim esirgesin banada dediler erken doğurabilirsin diye

Son düzenleme:

ya hamilelik gerçekten zormuş herşeye ağlıyorum hele bebekle alakalı bişey olunca tutamıyorum ben kendimi çok şartlandırdım normal diye ama hayırlısı ikimizde sağlıklı olalımda en azından 3 hafta daha dayanır dedi doktor

Canim cok gecmis olsun. Nolur panik yapma. Sezeryan olmak cok da fena birsey degil. Bunlari dusunup iyice uzulme canim. Dinlen nolur..

volveron, sen üzülüp ağladıkça tansiyonun hiç inmez ki. akışına bırak. 37 hafta erken değil. normal doğumla 37.haftada doğuran bir sürü kişi var. bebeğinin gelişimi de iyiydi diye hatırlıyorum. düşünmemeye çalış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…