slmmmmmmmmmm nete anca geçti elime sohbet edicek kimse yokmuuuuuuuuuuu
evet ya çok sakin gündüz ben giremiyorum şu günler biraz zor geçiyo akşamda kimse yoksakin bu akşam topik:))
ii gecelerrrr en güzel anneler
bizde bugun kontroldeydik..pıtışım 1926 gr olmuş pozisyonu şuan için ters.. gene nst'ye bağlandık cok şükür bişey yok.kan ve idrar verdik biraz idrar yolu enfeksiyonum varmış 2 hafta sonra yeniden gidicez bakalım
biir sorun oldugundan değil canım..bundan sonra her 2 hafta bir kontrole gidicem ve her gittiğimde nst ye bağlanıcakmışım :))hayırdır cnm neden nts ye alıyolar bendede idrar yolu enfksynu çıktı benm hamilelik sorunlu geçiyo ya artık
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..
ii gecelerrrr en güzel anneler
bizde bugun kontroldeydik..pıtışım 1926 gr olmuş pozisyonu şuan için ters.. gene nst'ye bağlandık cok şükür bişey yok.kan ve idrar verdik biraz idrar yolu enfeksiyonum varmış 2 hafta sonra yeniden gidicez bakalım
kızlar bende bugn doktordaydım yine başka bi doktora gittim ultrason farkı çok var ya birinde 2850 birinde 2500 gr çıkıyo hangisi doğru bilmiyorum neyse benm için sıkıntılı bi gündü tansiyonum doktorda hep 14 civarı çıkıyo doktor ççooook tehlikeli dedi yürüyüş bile yasakmış 37 haftalığa kadar bebeği tutmaya çalışacaklar sonra sezeryan olucakmış çok ağladım ya ben sezeryanı kabullenemiyorum en az 38 e kadar beklemek istiyorum ne zor şeymiş hamilelik bizim topikde böyle olan varmıki başka
canım hayırlısını iste bence. yüksek tansiyon normal doğumda çok riskli. gözünü korkutmak istemem de eski çalıştığım okulda bir bayanın tansiyonu yüksekti hamileliğinde, normal diye diretmiş. doğum sırasında bebeğin kafası çıktıktan sonra bayılmış kadın. doktorlar bebek gitti nasılsa diye anneye yoğunlaşmışlar. çok şükür ikisine de bir şey olmamış ama çok büyük bir risk. inşallah gönlüne göre olur ama bebeğinin sağlığı her şeyden önemli...kızlar bende bugn doktordaydım yine başka bi doktora gittim ultrason farkı çok var ya birinde 2850 birinde 2500 gr çıkıyo hangisi doğru bilmiyorum neyse benm için sıkıntılı bi gündü tansiyonum doktorda hep 14 civarı çıkıyo doktor ççooook tehlikeli dedi yürüyüş bile yasakmış 37 haftalığa kadar bebeği tutmaya çalışacaklar sonra sezeryan olucakmış çok ağladım ya ben sezeryanı kabullenemiyorum en az 38 e kadar beklemek istiyorum ne zor şeymiş hamilelik bizim topikde böyle olan varmıki başka
iyi geceler kızlar. eccu maşallah bebişine...
ya kendime yediremiyorum 3hafta sonraya bebeğimi alacaklar tam kesin değilde genede çok moralim bozuldu tamam 37 haftalık olacak ama ne bileym büyük bir risk taşıyorumcanım sıkma canını bebeğin sağlıklı olsunda gerisi boş..sen kendini üzdükçee hem bebeğine hemde sana zararı var üzmee minnoşunu annesi yediklerine dikkat et peynirinin falan tuzunu cıkart olmadı..tuzu azaltmaya çalış
canım hayırlısını iste bence. yüksek tansiyon normal doğumda çok riskli. gözünü korkutmak istemem de eski çalıştığım okulda bir bayanın tansiyonu yüksekti hamileliğinde, normal diye diretmiş. doğum sırasında bebeğin kafası çıktıktan sonra bayılmış kadın. doktorlar bebek gitti nasılsa diye anneye yoğunlaşmışlar. çok şükür ikisine de bir şey olmamış ama çok büyük bir risk. inşallah gönlüne göre olur ama bebeğinin sağlığı her şeyden önemli...
kızlar bende bugn doktordaydım yine başka bi doktora gittim ultrason farkı çok var ya birinde 2850 birinde 2500 gr çıkıyo hangisi doğru bilmiyorum neyse benm için sıkıntılı bi gündü tansiyonum doktorda hep 14 civarı çıkıyo doktor ççooook tehlikeli dedi yürüyüş bile yasakmış 37 haftalığa kadar bebeği tutmaya çalışacaklar sonra sezeryan olucakmış çok ağladım ya ben sezeryanı kabullenemiyorum en az 38 e kadar beklemek istiyorum ne zor şeymiş hamilelik bizim topikde böyle olan varmıki başka
Kizlar ben geldim, hepinizi ozledim.. ne var ne yok:)
canım sakın korkma tansiyondan karşı komşum da en yakın arkadaşımda da vardı tansiyon biri normal doğurdu biri de sezeyanla doğurdu ama o 140 kılo idi korkma yediklerine dikkat et ağlama hem merak etme saten butun doktorlar sezeryan için delü oluyollar hakkında hayırlısı olsun bak bendede safra taşı cıktı herhan enfeksiyon yapabilir kanala düşebilir napalım rabbim esirgesin banada dediler erken doğurabilirsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?