2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım benim.. inş. iyi olcak meleğim.. senin nası gidiyo hamilelik..

İyi gidiyo çok şükür haftaya kontrolümüz var senin bebişin odası geldiği gün suyun gelmiş sanırım aynı günde gelmiş odaları bizimkiyle bende o gün çok yormuştum kendimi artık hiçbirşeye elimi sürmüyorum bundan sonra doğsa bile artık korkmuyorum çok fazla güçlü oluyolar çünkü mis gibi kokuyodur yaman ne güzel allah bize de nasip etsin vaktinde tabi bu arada doğum hikayeni bekliyoruz

hadi hayırlısı bircecim.. Allah hayırlı doğumlar versin sanada.. ama keyfini çıkar bak hamileliğin, zaman geçsin diye sabırsızlanma sakın, valla güzelmiş hamillelik ben doyamamısım galiba.. nasıl oldu anlamadan ben oluverdi herşey.. şok yaşattı bize.. vakti zamanında sağlıklı sıhhatli, gelsin senin yaman bey.. aman yamanlık yapmasın benimki gibi:) kucağıma verdiler işte, biraz daha iyleşse emziriim belkide.. ama henüz öle bişi demediler , kucağımda olması onuı hissetmek okadar muhteşem bir duygu ki birce inanamazsın..yaşanmamış bi heyecan mutluluk herşey.. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.. 1 hafta kalacak sonra dr lar karar verecek daha nekadar kalacağına.. ama bi 10 gün felan var gibi. net bişi belli değil şuanda.. sölemediler daha

valla seni hayal ederken bile tüylerim diken diken oldu. bu duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorum ama dediğin gibi bugünlerin de tadını çıkarmak lazım. inşallah bir an önce iyileşir, doya doya koklar, emzirirsin canım. çıkmam lazım. dualarım yaman'la. öpüyorum seni...

arkadaşalr bahsetti erken gelmiş oğluşun merak etme iyi olcak herşey sağ salim evinize dönersiniz en yakın zamanda umarım
saol tatlım.. erken geldi şok etti biizi ama bunada şükür.. hayırlısıyla evimize geldiği günü bekliyoruz.. sanada hayırlı doğumlar buarada:)

Allah'ım yardımcın olsun canım, hepinziin...az kaldı artık..sabredin ama hep söylüyorum tadını çıkarın:)) bende ogün (odanın geldiği gün) hiç yorulmadım biliyomusun.. adamlar geldi taktı zaten gitmelerine yakında eşim geldi.. sadece elektrik süpürgesini çıkardım kaldırmadan, 4- 5 kere de süpürdüm, 1 dakka içinde oldu zaten olanlar.. olacağı varmış diyorum ama bazende suçluyorum kendimi acaba benim yüzxümdenmi oldu diye.. ama dediğim gibi öle haldır haldır bi iş yapmadım ben.. kader diyorum..
sağlıklı sıhhatli vaktinde doğumlar nasip etsin Allah'ım hepinize..
buarada doğum hikayesi topiği açtınızmı.. nereye yazılacak ..ayy ne güzel olur hepimizin hikayesi .. okuruz ..

saol tatlım dikkat et canım kendine ve yaman beye.. öptm bende

Dediğin gibi kader demekki o gün gelmek istemiş yaman kuzu bi yerde yazmıştı birisi erken doğan bebeklerin özel olduklarını düşünüyorum diye hakikaten bizim doğum hikayesi topiğimiz yok galiba bu işlerle genelde Fatma ilgilendiğinden açmak lazım artık birer birer doğururuz çünkü

bende 32+5 de yapmıştım 23 gün kaldı küvezde ama şimdi cin gibi 4 yaşında yaşıtlarındanda daha hızlı gelişimi
maşaallah kuzuma.. inş. yaman da iyileşir bian önce evine gelir... beni sen çok iyi anlarsın ozaman tatlım.. kader arkadaşı olmusuz biz.. herşey okadar karmasık ki bende.. bazen kendimi suçluyorum.. evde onsuz olmak karnımda onu hissetmemmek zor geliyo bazen.. bide ona uzaktran bakmak, en kötüsüde ilk zamanlarda görüpte dokunamamk, koklayamamak.. daha yeni verdiler benim kuzumu kucağıma.. elime kokusu siniyor elimi yıkayamıyorm.. sabretmekten dua etmekten başka yapacak bişi yok.. oğlum için şifa kendim şiçin sabır diliyorum.. o gün gelsin yavrumu kucaklıyim doya doya diye.. korkuyorumda bişi çıkarmı diye.. Rabbim yardım etsin bütün bebeklere

yaaaa..ilk kez duydum bende canım..
doğumtopiğide olursa bi haberim olsun canım özelden mesaj atın banada yazayım bende.. bundan sonra zaten yakın zamanda başlar doğumlar, okuruz da bol bol..

Canım sakın kendini suçlama herşeyyoluna girer herşey çok ani oldu ondan böyle hissetmen doğal en kısa zamanda doya doya koklayıp emziriceksin yamanı daha erken doğan bebekler sağsalim çıkıyolar moralini yüksek tut güzel haberler ver bize

Ben çıkıyorum kızlar kendinize çook iyi bakın suzicim senin ve yaman için dua edicem moralini bozmak yok sakın kendine çook iiyi bak sende lohusasın daha öpüyorum

suzicim 2011 haziran bebekleri geliyor diye topik açtı fatma. ilk bebeğimiz olarak yerini aldı yaman:))

Son düzenleme:

selam kızlar
suziyi okudum şimdi ağladım
ALLAH kolaylık versin. olsun bebiş iyi ya önemli olan o
üzmese kendini bu kadar süt mız mız dır derler bizde
ALLAH korusun kesilir sonra...
ıoffffffffffffffff offfffffffffffff
anne olmak çok zorrrrr

ayy canım suzi yaa, çok duygulanıyorum onu gördükçe okudukça rabbim en kısa zamanda, yavrusunu meleğini kucağına alıp sağ salim evine getirmeyi nasip etsin inş....
ne kadar zor günler geçiriyor kimbilir. şimdi içimizde olmalarına alıştık, hastanede yeni doğmuş bi meleği bırakıp gelmek..... tarifi mmkün değildir eminim.. Allah sabır ve sağlık versin anne oğula...

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallah

yarın saat 13:30 da dr kontrolümüz var kızlar, en son geçen ay gitmiştim. dua edin bize, güzel haberlerle gelelim teyzeleriiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…