2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun. Nolur panik yapma. Sezeryan olmak cok da fena birsey degil. Bunlari dusunup iyice uzulme canim. Dinlen nolur..

sağol canım ya doğruaslında ya sizle konuşunca biraz rahatlıyorum galiba artık gerçekten doğuma hazırlanıyorum temzilik falan yapmıycam annemler yapıcak artık yürümek bile yasak zaten istesemde çok zor geliyo bana

annemde öyle dedi tansiyonnun üzüntüye bağlı dedi ya napıym ben kafamda takmışım bazı şeyleri ama sağolun rahatlattınız beni benm gibi tansiyonu yüksek olan varmı başka biliyomusun

nedemek 3 hafta daha dayanır ya 140 kilo olan arkadaşım 39. haftasında suyu geldiği için sezeryan oldu hani yine sezeryan olacaktı ama ne kadar durursa okadar iyidir demiş doktor komşumda ilaç kullanıyodu tansiyon ilacı ve 40 haftası nı doldurdu normal doğurdu sancı lar başlayınca sanırım doktor tansiyon ilacını almasını sölemiş hani herkes aynı olcak diye bişe yok hem bende 37. haftamda aldırmayı düşünüyorum napalım benden bu kadar dayanabiliyorum inan uykum hiç yok midem çok kötü gece yatıınca acı su devamlı ağzımda uyuyamıyorum sabahları safrayı cıkartmadan kahvaltı yapamıyorum hepimiz değişik sorunlar yaşıyoruz canını sıkma ağlamada hem sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza

annemde öyle dedi tansiyonnun üzüntüye bağlı dedi ya napıym ben kafamda takmışım bazı şeyleri ama sağolun rahatlattınız beni benm gibi tansiyonu yüksek olan varmı başka biliyomusun

öykümle karakanın yüksekti. ilaç kullanıyor onlar. bir de mervenin. öykümün doktoru tansiyon ilaçlarını daha fazla kullanmaması için erken alalım bebeği demişti bir ara. çok kullanılması bebeği etkileyebiliyormuş galiba.

hadi canım ya sendede sorun var yani o zaman senin kaç haftan kalıyo ya hamilelik gerçekten zormuş annemin kıymeini anlıyorum

ya bende ilaç kullanıcam galiba ama 37 ye kadar bekletmeyi düşünüyo doktor ben hiç kullanmadım ilaç zaten

hadi canım ya sendede sorun var yani o zaman senin kaç haftan kalıyo ya hamilelik gerçekten zormuş annemin kıymeini anlıyorum

oyy ben nası anlıyorum hemde annemin kıymetini olmaz olurmu sorun bana safrayı almamız lazım bundan 3 hafta önce ama erken doğum riski olur dediler sabredeceksin ani gelişen bir durum olursa ozaman bebeği alırız dediler şimdilik bişe yok çok şükür ama doğumdan 3 4 ay sonra safra ameliyatı olcam kesin yanii benim 6 haftam kalıyor yani bir bucuk ay daha uykusuz gece olsun ben bebeğimi alayımda kucağıma sağlıcakla bana antreaman oluyo diiyorum çok çekmedik hani doktor uyumam için düşün pasiflora bile verdi psikolojim okadar kötüydü ama şimdi alıştım

ay canım zor ya durumun ben bugn bu durumu bile kaldıramadım sende üzme kendini hayırlısıyla bebeklerimzi kucağımıza alsaydık

tekrar teşekkür ederim kzılar ya rahatladım ve gidiyorum çok yorgunum gözlerim ağrıyo gidip yatmam lazım herkese iyi geceleeeeer byyyy

geçmişi okuyayım ama çok sayfa var bitmiyo..benim bebiş ters dönmüş artıkk doğum pozisyonunda:18:

benimkinin de kafası aşağıdaydı. bu aralar hıçkırıklarını epey altlarda hissediyorum, korkmaya başladım:)) seninki kaç haftalıktı canım, bir de cinsiyeti neydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…