Canim cok gecmis olsun. Nolur panik yapma. Sezeryan olmak cok da fena birsey degil. Bunlari dusunup iyice uzulme canim. Dinlen nolur..
volveron, sen üzülüp ağladıkça tansiyonun hiç inmez ki. akışına bırak. 37 hafta erken değil. normal doğumla 37.haftada doğuran bir sürü kişi var. bebeğinin gelişimi de iyiydi diye hatırlıyorum. düşünmemeye çalış bence.
ya hamilelik gerçekten zormuş herşeye ağlıyorum hele bebekle alakalı bişey olunca tutamıyorum ben kendimi çok şartlandırdım normal diye ama hayırlısı ikimizde sağlıklı olalımda en azından 3 hafta daha dayanır dedi doktor
annemde öyle dedi tansiyonnun üzüntüye bağlı dedi ya napıym ben kafamda takmışım bazı şeyleri ama sağolun rahatlattınız beni benm gibi tansiyonu yüksek olan varmı başka biliyomusun
hadi canım ya sendede sorun var yani o zaman senin kaç haftan kalıyo ya hamilelik gerçekten zormuş annemin kıymeini anlıyorumnedemek 3 hafta daha dayanır ya 140 kilo olan arkadaşım 39. haftasında suyu geldiği için sezeryan oldu hani yine sezeryan olacaktı ama ne kadar durursa okadar iyidir demiş doktor komşumda ilaç kullanıyodu tansiyon ilacı ve 40 haftası nı doldurdu normal doğurdu sancı lar başlayınca sanırım doktor tansiyon ilacını almasını sölemiş hani herkes aynı olcak diye bişe yok hem bende 37. haftamda aldırmayı düşünüyorum napalım benden bu kadar dayanabiliyorum inan uykum hiç yok midem çok kötü gece yatıınca acı su devamlı ağzımda uyuyamıyorum sabahları safrayı cıkartmadan kahvaltı yapamıyorum hepimiz değişik sorunlar yaşıyoruz canını sıkma ağlamada hem sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza
öykümle karakanın yüksekti. ilaç kullanıyor onlar. bir de mervenin. öykümün doktoru tansiyon ilaçlarını daha fazla kullanmaması için erken alalım bebeği demişti bir ara. çok kullanılması bebeği etkileyebiliyormuş galiba.
volveron gecmıs olsun cnmm ya uzulm 37 haftada normal hemen hemen senın saglıgın onemlı degılmı :26:
hadi canım ya sendede sorun var yani o zaman senin kaç haftan kalıyo ya hamilelik gerçekten zormuş annemin kıymeini anlıyorum
geçmişi okuyayım ama çok sayfa var bitmiyo..benim bebiş ters dönmüş artıkk doğum pozisyonunda:18:
oyy ben nası anlıyorum hemde annemin kıymetini olmaz olurmu sorun bana safrayı almamız lazım bundan 3 hafta önce ama erken doğum riski olur dediler sabredeceksin ani gelişen bir durum olursa ozaman bebeği alırız dediler şimdilik bişe yok çok şükür ama doğumdan 3 4 ay sonra safra ameliyatı olcam kesin yanii benim 6 haftam kalıyor yani bir bucuk ay daha uykusuz gece olsun ben bebeğimi alayımda kucağıma sağlıcakla bana antreaman oluyo diiyorum çok çekmedik hani doktor uyumam için düşün pasiflora bile verdi psikolojim okadar kötüydü ama şimdi alıştım
bende bugun gıttım benımkıde ters dönmüş artık
Bircee saol cnm ıyı dıleklerın ıcın ...
benimkide döner inşallah ama bende rahim problemi varya zor gibi ama dönebilirde dedi doktor
hayırlısı cnm ınsallah döner sıkma canını
geçmişi okuyayım ama çok sayfa var bitmiyo..benim bebiş ters dönmüş artıkk doğum pozisyonunda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?