2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben cıkıyorum biraz ayakalrımı uzatayım uyumaya çalışcam uyuyamazsam gelirim hekese iyi geceler

yaaaa zinkerbel bişi dicem.. biraz önce tuvalete kalktımmm.. gayet normal.. afedersin popomu sildim kan geldi çok açık renk.. şoka uğradım.. bi daha sildim yine peçete kan oldu.. sonra kesildi şu an hiçbişi yok.. öle bişiki popomu silmesem anlamıcaktım kanadığını.. bişi foşşşş die akmadı yani..
napsamm oturdum bekliorum ..

biraz önce tuvalete kalktımmm.. gayet normal.. afedersin popomu sildim kan geldi çok açık renk.. şoka uğradım.. bi daha sildim yine peçete kan oldu.. sonra kesildi şu an hiçbişi yok.. öle bişiki popomu silmesem anlamıcaktım kanadığını.. bişi foşşşş die akmadı yani..
napsamm oturdum bekliorum .. :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

popondanmı geldiii genital bölgendenmi?
popondan geldiyse eger yazdıgın gibi hemoroid olmuş olabilirsin yada kabızlığın varsa zorlandıysan tuvalete çıkarken ondan olmuştur :26:

Günaydın kızlar.
Sevmiom cumartesileri kimsecikler olmuyo
Bugün mesaideyim akşama kadar çalışıcam.
Kendinize iyi bakın.
Güzel haftasonları. Öptüm hepinizi.

İpekçim telaşlanma hemoroittir. çoğu kişide olan şey.
Geçmiş olsun.

naber kızlar nasılsınız bebişler nasıl benim gece biraz sancım vardı kasılmalar fln öyle işte sıpa pek uyutmadı beni birazdan da kayınvalidemler gelicek akşam kına gecesi var akrabanın gidip kızımla döktürücez yandan yandan (çok konuştum yaaa)
eee sizler nasılsınız ???

iyiyiz canım ne olsun aynı sancı bendede ldu bugun hatta cok sert sancılar gırmeya basladı kasıklarıma dunde 15 dak boyunca kalp gıbı attı kalbım cok korktuk agladım durdum ama suan ıyıyım gıt doktur kızz

Günaydın kızlarr canım o kalp gibi atması hıçkırık sanırım bana da oluyo bi süre sonra geçiyo bu zamanlar çok tutarmış hıçkırık...

gidicez gidicez bensiz olurmu hiç yakın zaten bizim evin arka tarafında
artık yerleri iyice daraldı ya ondan baskı yapıyolar akşam herif tırstı biran geliyo diye suyun mu geldi noldu diyo

Günaydın kızlarr canım o kalp gibi atması hıçkırık sanırım bana da oluyo bi süre sonra geçiyo bu zamanlar çok tutarmış hıçkırık...

ya ne bıleyım o kadar sıstemlı ve aynı aralıklı attıkı aklım cıktı 15 dak aralıksız surdu artık baktım esımın gozlerı dolmaya basladı cıdden cok korktuk neysekı sonra gectı ne yaptın bebısın cantasını hazırladınmı canım

gunaydın kızlar sayfalar cok ilerlememiş bugun

gunaydın canım

gidicez gidicez bensiz olurmu hiç yakın zaten bizim evin arka tarafında
artık yerleri iyice daraldı ya ondan baskı yapıyolar akşam herif tırstı biran geliyo diye suyun mu geldi noldu diyo

her seyıde bılıyolar anacım hıc bısey kacmıyo valla avrat gıbıler bızımkıde aynı cok bılmısler

Ay kıyamam yazık benim eşimde pimpirikli oldu bu sıralar yatakta sağdan sola dönsem ne oldu !!! diyo yok bişey diyorum suziyi falan onada anlatıyorum oda panikliyo anlatmiycam bidaha çantamız hazır gibi geceliklerim bebişin hastane çıkışı falan hazır biberona karar veremedim 0+ mı alsam 3-6 ay mı bilemedim cammı olsun büyükmü küçükmü bakıcam artık bide göğüs pedi krem falan ufak tefek şeyler kaldı yani sen neler hazırladın bakalım

tatlım benımkı hazır sayılır benım valıze 2 pısama takımı emzırme sdyenı 3 kılot 10 adet gogus pedı orkız meme ucu kremı makyaj malzemelerı koydum bı terlıkle sabun dıs fırcası fılan kaldı baska bıseye gerek yok dımı benım cantamda :26:
bebısınkıne 2 takım hastane cıkısı koydum sımdılık ıslak mendıl fılan bıberon 0 aldım 2 adet mama kasıgı aldım kaucuk uclu olurda sut gelmezse mama verısısn dıye bıberonu neyle kıyasam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…