2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben daha hazırlamdaım dün bebişin kıyafetlerini fln yıkadım bugünde ütülicem benim sadece gecelik pijama fln kaldı terliğim atlet emzirme sütyeni fln tamam aldım onları bende hazırlasam iyi olucak

benim herif de biliyo kendi kardeşinden
görümceme eşinden çok benim herif ilgilenmiş

Ben pazardan 3.5 liraya terlik aldım gayet güzel ve rahatta.. İnş süt problemi olmaz da biberona kaşığa luzum kalmaz iki gündür rüyamda bebek emzirmeye çalışıyorum kafaya taktım heralde bi türlü tam başaramadım benim korkum göğüslerim çok büyük bide şu an ucu içinde gibi acaba emince çıkarmı yaa korkum ondan:18:

ayyy ben daha hazırlamdaım dün bebişin kıyafetlerini fln yıkadım bugünde ütülicem benim sadece gecelik pijama fln kaldı terliğim atlet emzirme sütyeni fln tamam aldım onları bende hazırlasam iyi olucak

derece setı fılan aldınızmı canım lazım oluyomus burun temızleme fılan ıcınde

benim herif de biliyo kendi kardeşinden
görümceme eşinden çok benim herif ilgilenmiş

ıyı ıste o tecrubelıymıs canım..

cıkar cıkar korkma suan krem surmuyomusun surunce cıkmıyomu dısarı dogru

derece setı fılan aldınızmı canım lazım oluyomus burun temızleme fılan ıcınde

Burun temizleme dalinin aspiratörünü aldım pembe ama çantaya koymadım lazım olmaz diye derece falan dün baktım ona da karar veremedim set halinde varmış aradım taradım bulamadım onların hepsini biyerden alırım artık

QUOTE=mervenesli;18968171]burun aspiratörü ile ateşölçeride bizim burda büyük marketlerde var ordan alırız belki annem de alır bilmiyorum belli olmaz[/QUOTE]

[
tatlım bundan aldım ben cermarlı guzel bısey

bak resmını koydum tatlım guzel bı set

evet tecrübeli

yaaa benim kiler de çok küçük yaaa bebişim nasıl emicek

kız o bebek agzını goturdugu anda cıkıyo ama kreme baslayın

ıyı ıste o tecrubelıymıs canım..

cıkar cıkar korkma suan krem surmuyomusun surunce cıkmıyomu dısarı dogru

Sürmüyorum şu anda çatlak kreminden bahsediyosan ama bazen feci kaşınıyolar şu andan sonra başlamak lazım pek oynamak istemiyorum göğüslerimle erken doğumu filan tetikler diye

valla kimse bana krem fln demedi benim yengem de hemşire hiç tavsiye etmedi

canım valla banada ıse yaramıyo dedıler ama ben her ıhtımale karsı kullanıyorum bana sogan dedıler cocuk emmeye baslamadan gogse sogan surersen gogus catlamıyomus ne derece dogru bılmıyorumama cok kısı soyledı ben onuda yapayım nasıl olsa bıtkısel bısey bısey olmaz

valla kimse bana krem fln demedi benim yengem de hemşire hiç tavsiye etmedi

Sürmüyorum şu anda çatlak kreminden bahsediyosan ama bazen feci kaşınıyolar şu andan sonra başlamak lazım pek oynamak istemiyorum göğüslerimle erken doğumu filan tetikler diye

kızzz yok allah ıylıgını versın kremın neresı tetıklesın kullananlar pek etkısı olmuyo dedıler ama ben yınede kullanayım dedım soganı soyledıler ıste sımdı merveye dıyodum onu

karbonatlı su iyi dedi yengem bana

kızzz yok allah ıylıgını versın kremın neresı tetıklesın kullananlar pek etkısı olmuyo dedıler ama ben yınede kullanayım dedım soganı soyledıler ıste sımdı merveye dıyodum onu

bacım senin şu aldığın setin ismi ne netten bakıyorum ama bulamadım yazarsan sevinirim

Kız kremden değil göğüs uçlarıyla fazla oynayınca hormon salgılanıyomuş o da erken doğumu tetikliyomuş diye duymuştum ondan ben pek kurcalamamayı tercih ediyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…