2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaah kıyamam .. bi de çıplakken çok ağlıolarmış yazıkkk kendilerini savunmasız hissediolarmış..:84::84::84::84::84::84::84::84:

e yani düşünsene 9 ay durduğu sıcak yumuşak güvenilir ortamdan bir anda ayrılıyo sezeryanla çocuk şoka uğruyo yani ben öyle düşünüyorum tamam ciğerleri açılıyo ama o anda annesinin kokusuna ihtiyacı vardır ayy ben çocuğumu hiç indirmiycem kucağımdan hatta saçmalıyosun diyebilirsinz ama karnımda kalmasını daha çok seviyorum galiba en azından benm içimde yavrum saçmalıyorum yaaaa:84::84::84::84::84:

kızlar naber ya kızlar ben oturduğum koltuklardan nefret eder oldum artıkın sığamıyorum misafir odasına geçtim bu koltukalrım daha buyuk ama yine rahat değilim bebek karnımın altında duruyo sanki ayy nefes alamıyomm ben yaa

kızlar anlattıydı daha yapıcam inş 3 pirincin herbirine 3 yasin okuycaz inş başka da bilmiyorum

ay benim kayınvalidem yapıcak onu benim okumam gerekir mi acaba.. bi de şunu öğrendim hepinizle paylaşmak istiyorum son ayda bol bol hurma yenilmesi doğumu çok kolaylaştırırmışş. bol bol tüketelim...

selamlarrr..
ya allahin gucune gitmesin ama boyle siksik tuvalete gitmekten cok bunaldim en sonunda agladim :)))

normal dogumlar genelde kacinci haftada oluyor acaba artik cok sikildim ya bugun cok moralim bozuk bu bakimdan

kımse yok sanırım sıtede gunaydın herkese ıyı pazarlar eşim spora gıttı bende o gelene kadar bır bakayım dedımmm

Son düzenleme:
kımse yok sanırım sıtede gunaydın herkese ıyı pazarlar eşim spora gıttı bende o gelene kadar bır bakayım dedımmm

selammm ben varım seker benım kocada ıse gıttı esraa sabah oyle bır agrı gırdıkı kasıklarıma doguruyorum sandım kulaklarım cınladı agrısından esımı tekmelemısım odenlı sımdı gectı ıkı gundur boyle oluyo heralde gıt gıde yaklastım

selamlarrr..
ya allahin gucune gitmesin ama boyle siksik tuvalete gitmekten cok bunaldim en sonunda agladim :)))

normal dogumlar genelde kacinci haftada oluyor acaba artik cok sikildim ya bugun cok moralim bozuk bu bakimdan

selam 39 ıle 40 hafta da oluyo canım

kızlar çantanızı hazırlarken hurma koymayı unutmayın sütü artırıyormuş yeni doğum yapanların

mart annelerınden annecıkler hosuma gıttı yazı okuyun

Canım dün doktor bana 1 yaşına kadar yastık kullanma ve çok yumaşak olmayan düz bir yatakta yatır kafasının altına kesinlikle yastık koyma dedi. Ben de yan yatırıyorum güvenli yatış yastığı almıştım doğduğundan beri onunla yatırıyorum dedim o da sakın kullanma sırt üstü yastıksız yatır arada kafasını çevir dedi. omiriliğine zarar verebilirmiş bebeklerin yan yatması inşallah bişey olmamıştır düşününce haklı küçücük bebek yan durunca vücudu rahat bir pozisyonda değil(
Benim kayınvalidem de uyarmıştı beni o da amerikada yaşıyor görümcem ilk kızında kullanmış ama şimdi doktoru kullanma demiş sen de kullanma dedi ben dinlemedim ( sen yine kendi doktoruna sor ona göre kullan canım.

kızzzzz dıkkat et aman haaaaaaaaaa

selamlarrr..

genelde 39-40 galiba. ama daha erken ya da daha geç de olabilir. ablamın bir arkadaşı 37de yaptı. 38de yapan tanıdıklarım da var.

38i devirip yapsakta cok beklemesek keske :)))) artik zorlasti :)

Günaydın kızlar garip bir şekilde bir haftadır bende çok ağırlaştım bir hafta önce birsürü iş yapabiliyodum oysaki bende sabah eşim beni erken kaldırdı diye ağlıycaktım kalk desem kalkmazsın dedim niye uyandırıyosun beni çünkü tekrar uykuya dalmak benim için artık çok zorlaştı oda üzüldü sonra psikolojim bozululdu galiba ya bu ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum allah hepimize kolaylık versin şu anda bile bel ağrısından zor oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…