aaah kıyamam .. bi de çıplakken çok ağlıolarmış yazıkkk kendilerini savunmasız hissediolarmış..:84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar anlattıydı daha yapıcam inş 3 pirincin herbirine 3 yasin okuycaz inş başka da bilmiyorum
kımse yok sanırım sıtede gunaydın herkese ıyı pazarlar eşim spora gıttı bende o gelene kadar bır bakayım dedımmm
selamlarrr..
ya allahin gucune gitmesin ama boyle siksik tuvalete gitmekten cok bunaldim en sonunda agladim :)))
normal dogumlar genelde kacinci haftada oluyor acaba artik cok sikildim ya bugun cok moralim bozuk bu bakimdan
günaaaaydın kızlaaaaaaar
günaydın canım hepinize günaydın
ay benim kayınvalidem yapıcak onu benim okumam gerekir mi acaba.. bi de şunu öğrendim hepinizle paylaşmak istiyorum son ayda bol bol hurma yenilmesi doğumu çok kolaylaştırırmışş. bol bol tüketelim...
selammm ben varım seker benım kocada ıse gıttı esraa sabah oyle bır agrı gırdıkı kasıklarıma doguruyorum sandım kulaklarım cınladı agrısından esımı tekmelemısım odenlı sımdı gectı ıkı gundur boyle oluyo heralde gıt gıde yaklastım
selamlarrr..
ya allahin gucune gitmesin ama boyle siksik tuvalete gitmekten cok bunaldim en sonunda agladim :)))
normal dogumlar genelde kacinci haftada oluyor acaba artik cok sikildim ya bugun cok moralim bozuk bu bakimdan
genelde 39-40 galiba. ama daha erken ya da daha geç de olabilir. ablamın bir arkadaşı 37de yaptı. 38de yapan tanıdıklarım da var.
38i devirip yapsakta cok beklemesek keske :)))) artik zorlasti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?