Günaydın kızlar garip bir şekilde bir haftadır bende çok ağırlaştım bir hafta önce birsürü iş yapabiliyodum oysaki bende sabah eşim beni erken kaldırdı diye ağlıycaktım kalk desem kalkmazsın dedim niye uyandırıyosun beni çünkü tekrar uykuya dalmak benim için artık çok zorlaştıoda üzüldü sonra psikolojim bozululdu galiba ya bu ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum allah hepimize kolaylık versin şu anda bile bel ağrısından zor oturuyorum
benimde psikolojim cok bozuldu hep agliyorum sebebsiz
tuvaletim gelince yuruyemiyorum sikistiriyor cok
saglikla gunlerinibdoldursun bebeklerimiz insallah
benimde psikolojim cok bozuldu hep agliyorum sebebsiz
tuvaletim gelince yuruyemiyorum sikistiriyor cok
saglikla gunlerinibdoldursun bebeklerimiz insallah
tuvalet olayı beni de geriyor. bazen yeni gitmiş olsam da mesanemde acayip baskı oluyor, çok rahatsız edici bir his. dışarı çıkmaya korkar oldum. bende kaşıntı başladı bir de, gebelik kaşıntısıymış. acayip psikolojimi bozdu. sürekli kaşınıyorum, her yerim yara bere içinde. gece olunca strese giriyorum nasıl uyuyacağım diye. hep suratım asık geziyorum artık(
deniz suray ve birce sizi o kadar iyi anliyorum ki demeyede korkuyorum allahin gucune gider diye
neyseki son ayimiz artikkk
bu bebek için bu kadar uğraştıktan sonra şikayet etmek beni de korkutuyor. ama insanın vücudunda huzursuzluk olması da çok kötü gerçekten. eşim bile kaşıntılardan sonra kendini çok saldın, hep asık suratlısın diyor. içimden hiçbir şey yapmak da gelmiyor. ev dağınık ben dağınık bakalım nereye kadar gidecek böyle:))deniz suray ve birce sizi o kadar iyi anliyorum ki demeyede korkuyorum allahin gucune gider diye
neyseki son ayimiz artikkk
kızlar çiş problemi bende de had safhada.zırt pırt tuvalete gidiyorum.bide hastayım öksürdükçe alttan çeşmeler açılıyo..sürekli pedle geziyorum zaten çünkü günde 3 5 tane kilot değiştirmekten iflahım kesildi.yaa işte öylee bu yaştan sonra altımıza da kaöırmaya başladık inş doğum sonrası geçer
bu bebek için bu kadar uğraştıktan sonra şikayet etmek beni de korkutuyor. ama insanın vücudunda huzursuzluk olması da çok kötü gerçekten. eşim bile kaşıntılardan sonra kendini çok saldın, hep asık suratlısın diyor. içimden hiçbir şey yapmak da gelmiyor. ev dağınık ben dağınık bakalım nereye kadar gidecek böyle:))
canım ped mantarı tetikliyor.doktorlar önermiyor. bir de sonra enfeksiyonla uğraşma:)
bu bebek için bu kadar uğraştıktan sonra şikayet etmek beni de korkutuyor. ama insanın vücudunda huzursuzluk olması da çok kötü gerçekten. eşim bile kaşıntılardan sonra kendini çok saldın, hep asık suratlısın diyor. içimden hiçbir şey yapmak da gelmiyor. ev dağınık ben dağınık bakalım nereye kadar gidecek böyle:))
canım ped mantarı tetikliyor.doktorlar önermiyor. bir de sonra enfeksiyonla uğraşma:)
aman olmasın berbat bir şey. kendi doktorum basit bir ilaç verdi ama sadece halsizlik ve uyku yapıyor, geçirmiyor. cilt doktoruna gittim ama onun verdiği ilaç da ağır, kullanmasan daha iyi olur dedi doktorum. böyle çekeceğim galibaBu kaşıntının bi çaresi ilacı falan yokmuymuş canım şu ana kadar olmadı bende allahtan bide onla uğraşamam valla
ya bircecim napim canım yaapamuklu ped kullanmaya çalışıyorum zaten yüzeyi naylonsu olmayanardan. sanki adetli gibi sürekli.yoksa cidden dışarda şurda burda sürekli çamaşır değiştiremiyorum en azından böle kirlendiğini hissedince pedi değiştiriyrum.baş edemedim başka türlü öksürük de olunca cırt cırt alttan gidiyo canımbende bebiş için az uğraşmadım yani 3. aşılamada tuttu işemeye razıyım yani inşalah doğum sonrası geçer yaa
tek benim derdim asık suratla gezen dağını devamlı tuvalete giden uykuya dalamıyorum nefesim daralıyo sabah eşimi kovdum yataktan
kaşıntıya gelince bende de olduydu ben bepanten krem kullanıyorum çunku bende basur oldu ve devamlı tahriş durumda geziyorum ufak ufak kanıyor krem iyi geliyor ben doktora mantar diye gittim enfeksiyon kapmışım ogunden beri bepanten kremi aralıklarla kullanıyorum yoksa çok kötü yara yapıyor çişe bile çıkarken canım yanıyo:84::84:
tuvalet problemi demişsiniz kızlar tavsiyem doktorunuza söyleyn bi enfeksiyon için tahlil yaptırsın bende hamilelikden sandım doktora demeden yaptırdıydı meğer enfeksiyon varmış zırt pırt gidiyodum hoş gene gidiyorum ama ilaçlarımı kullanmadım ileri değil diye düşünüyorum
Benim de hemoroid problemim var bak onu saymamışım nasıl olduysabi ilaç krem flan kullanmıyorum doktora sordum ilaç verdi geçmezse genel cerraha bi görün dedi ama ben ne ilacı aldım ne doktora göründüm iyice ilerledi bi krem alsam iyi olacak bende..
tuvalet problemi demişsiniz kızlar tavsiyem doktorunuza söyleyn bi enfeksiyon için tahlil yaptırsın bende hamilelikden sandım doktora demeden yaptırdıydı meğer enfeksiyon varmış zırt pırt gidiyodum hoş gene gidiyorum ama ilaçlarımı kullanmadım ileri değil diye düşünüyorum
benimde belim çok ağrıyor bu aralar ya dün yemek yapmak için bi saat ayakta kaldım oturdugumda ay diyerek oturuyodum bel ağrısındankaç saat geçmedi ağrısı, bide tuvalet ihtiyacı olunca kasık ağrısı yapıyorhaftalar ilerledikçe şikayetler artıyor galiba ben hala alışamadım şu hamileliğe kendimi normal halimdeymişim sanıyorum önceden sabah başlar akşama kadar iş yapardım şimdi bi saatte pilim bitiyo bu arada karar veremedim henüz ama sezeryan bana daha sıcak gelmeye başladı galiba normal doğum yapamıycam o kadar sancıa dayanabileceğimi sanmıyorum çünkü, son anda hastaneyi birbirine katar ameliyata alın beni filan derim o daha kötü olur sezeryan sonrası anestezi etkisi geçtiğinde baya acı oluyomuş sanırım epidural sezeryan daha acısızmış ( sonrası için) doktorla konuşup en acısız olana karar verecem sanırım
doktorların en korktuğu hasta tipi normal doğurucam diye gelip beni sezeryana alın diye bağıranlarmış kendini bilip öyle gitmek bencede en mantıklısı acı eşiğin düşükse kendini strese sokmakta iyi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?