2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bende anlamadım nasıl olacak bu işler ben normal istiyorum sırf sezeryan sonrası ağrı yaşamamak için 2 temmuzda sınavım var mümkün olduğunca girmeye çalışıcam ondan normal doğumla toparlanırım belki diyorum yoksa hakkım gidecek hayırlısı bakalım suzi doğurmadan hiç aklımda yoktu bu doğum şimdi kara karar düşünüyorum:26:

ben hiç düşünmedim normal doğumu sezeryan dusunuyorum ablamda sezeryanla doğurdu 2 bebeğinide ağrı kesici vurunca ağrın olmuyo diyo ama anestezinden uyanınca hemen yuruyuş yap dedi bağırsaklarda ağrı oluyomuş wcye çıkınca ondada sorun olmuyomuş dediler banada

cidden öyle ya düşünmekten rüyama girer oldu şu doğum sezeryandada kesileceğini bilmek korkutuyor insanı benmde 9 temmuzda sınavım var tahmini doğum 23 haziran sezeryan olursa 9 u ile 14ü arası olur sanırım o zamana kadar iyileşirim diye düşünüyorum ( inşallah öyle olur) yalnız şu sezeryan sonrası acılar korkutuyor beni , inşalah çok acı çekilmiyodur bide o halde bebeğede bakmam lazım :44: işimiz zor hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah ...

normalin sancısını düşündükçe vazgeçiyorum bende kolay bişy değil çünkü anesteziden uyanınca ağrı olmuşmu ablanda?

acıkcası bende bana soranlara normal dogum düsünüyorum diyorum ama aslında içten içe şöyle düsünüyorum :))

amaannn her normal dogurucam diyen mecburen hep sezeryane donuyor bende kesin sezeryane donerim diye düsünüp herkese normal diyorum herkes cok tebrik ediyor ahhahaa
:))))))))))))))

ama böyle diyip catır catır dogurabilirimde bilemyiorum akısına bıraktım herşeyi

slmmmmmmmmmmmmm bırazdan üstümü giyip dısarı cıkacam esım ızınlıydı ıhbar geldı gerı gıttı bende cıkacam lohusalık takımlara bakıcam

ilk sezeryanında olmuş ama ağrı kesici vermemişler 2.sinde doktora sölemiş ikincisinde hiç bişe anlamadım diyo ne ağrım oldu ne bişeyim diyo ben sezeryan olanlardan duyuyorum cok memnunlar 2 tane epidural var onlarda bişe hissetmediklerini sölüyolar

Arkadaslar ben32. Haftamdayim salidan itibaren 33. Haftama başlıcam ama benim karnım iki parmak aşağı indi... Hani derler ya 5 parmak yerleşti mı doğurursun diye, 3 parmak boşta... Anlamadım 3 hafta sonra doğurmam herhalde di mı daha erken, sizde var mı aynı durum, yardım lütfen?

bana ne kadar kaldı diyenlere 4 hafta kaldı diyorum bu arada o kadar sezeryane yaakınım yani :) ama normal diyorum
büyük dengesizim canım ben

benimde iki parmak indiiii

benimde iki parmak indiiii düsünücek olursan her hafta bir parmak inse 4 parmak sonra dogurucaz :)

Karnı iki parmak aşağı inen arkadaslar acaba sizinde bebeğiniz onde gidiyor mü, benimki 2 hafta onden gidiyor, acep onla mı ilgili? Bu arada cevaplarınız için çok saklın acaip paniklemistim... :18:

parmakları nereye yerleştiriyoz canım

parmakları nereye yerleştiriyoz canım

benim tam göğüsümün altından baslıodu göbeğim tam oraya koyuyorum parmağımı sütyenin bitim yeri gibi yani.. ama oradan mı tutmak gerek bilmiyorum

Karnı iki parmak aşağı inen arkadaslar acaba sizinde bebeğiniz onde gidiyor mü, benimki 2 hafta onden gidiyor, acep onla mı ilgili? Bu arada cevaplarınız için çok saklın acaip paniklemistim... :18:

benimkiside önden gidiyordu 2 hafta.. bilmem alakası var mı
ya bişi olmaz neden panik yapıyorsun ki
artık olacak bunlar bence
gecen hafta doktordaydım sormadım ama oda bişi demedi

bende herkese bir ay diyorum nerden baksan 2 aya yakın var doktor haziranın 20 si gibi alırız demişti

benimde son tarih 18 haziran
ay valla hiç o kadar dayanacakmıs gibime gelmio benim
ben sahsen 2 haziran gibi bekliyorum :)

Ya panik yapıyorum duyuyorum millet erken dogum yapıyor kuvez falan, Allah korusun yoksa biraz erken gelsin hattan daha iyi saglıgı iyi olsun yeterki... Sanırım benimkide en fazla Haziran bası gelecek, artık kavusacakmiyiz allahım inanamıyorum saka gibi... İnsalllah sag salim kavuşuruz, ben 12 seneden sonra ilk kez anne olucam, o yüzden paniğim birazda...inanamıyorum biri beni fındıkların lutfennn))

hele senin ikinci bebeginmiş biz ne yapalım ilk benimkisi :)
bende 33. artı 1 inci günümdeyim
artık cok sabırsızlanıyorum ve zamansız erken doğumdan cok korkuyorum
haklısın yani
her gece baska bir kabus görüyorum
ama bebeklerimizi allaha emanet etmekten baska yapabileceğimiz birşey yok :)
gönlünü ferah tut evvel allah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi tam zamanında kucaklayacağız hatta belki bu sessiz günleri özleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…