işte o yüzden bu aralar karar vermem lazım :)) doktora değilde bana yazık o kadar saat sancıyı çekip dayanamayıp beni sezeryana alın dersem hem rezil olurum hemde boşu boşuna o kadar sancıyı çekmiş olurumsezeryen kesiklerinin kaç cm olduguna bakıyodum şimdi bende ortalama 14 cm galiba, 13 cm 8 cm 10 cm olanda var 17 cm olanda doktora sordum sezeryenden sonra acı oluyomu diye anestezi şekline bağlı epidural sezeryen olursan epiduralin etkisi henüz geçmediğinden ağrın olmuyor ama etki geçtikten sonra yine oluyor dedi, genel aneztesiden sonra oluyomuş ama netteki yorumlar hiç öyle değil doktor biraz abarttımı acaba :44: ablamda sezeryen oldu geçen yıl ona sordum genel aneztesi ile oldu o, uyandıgında oluyo acı ağrı kesici iğne vurulduktan sonra yavaş yavaş geçiyor kendini zorlamaz çok sık ayaga kalkmazsan bi dahada olmuyor dedi :26:
cidden öyle ya düşünmekten rüyama girer oldu şu doğum sezeryandada kesileceğini bilmek korkutuyor insanıVallahi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bende anlamadımnasıl olacak bu işler ben normal istiyorum sırf sezeryan sonrası ağrı yaşamamak için 2 temmuzda sınavım var mümkün olduğunca girmeye çalışıcam ondan normal doğumla toparlanırım belki diyorum yoksa hakkım gidecek hayırlısı bakalım suzi doğurmadan hiç aklımda yoktu bu doğum şimdi kara karar düşünüyorum:26:
normalin sancısını düşündükçe vazgeçiyorum bende kolay bişy değil çünkü anesteziden uyanınca ağrı olmuşmu ablanda?ben hiç düşünmedim normal doğumu sezeryan dusunuyorum ablamda sezeryanla doğurdu 2 bebeğinide ağrı kesici vurunca ağrın olmuyo diyo ama anestezinden uyanınca hemen yuruyuş yap dedi bağırsaklarda ağrı oluyomuş wcye çıkınca ondada sorun olmuyomuş dediler banada
cidden öyle ya düşünmekten rüyama girer oldu şu doğum sezeryandada kesileceğini bilmek korkutuyor insanıbenmde 9 temmuzda sınavım var tahmini doğum 23 haziran sezeryan olursa 9 u ile 14ü arası olur sanırım o zamana kadar iyileşirim diye düşünüyorum ( inşallah öyle olur) yalnız şu sezeryan sonrası acılar korkutuyor beni , inşalah çok acı çekilmiyodur bide o halde bebeğede bakmam lazım :44: işimiz zor hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah ...
normalin sancısını düşündükçe vazgeçiyorum bende kolay bişy değil çünkü anesteziden uyanınca ağrı olmuşmu ablanda?
Arkadaslar ben32. Haftamdayim salidan itibaren 33. Haftama başlıcam ama benim karnım iki parmak aşağı indi... Hani derler ya 5 parmak yerleşti mı doğurursun diye, 3 parmak boşta... Anlamadım 3 hafta sonra doğurmam herhalde di mı daha erken, sizde var mı aynı durum, yardım lütfen?
Arkadaslar ben32. Haftamdayim salidan itibaren 33. Haftama başlıcam ama benim karnım iki parmak aşağı indi... Hani derler ya 5 parmak yerleşti mı doğurursun diye, 3 parmak boşta... Anlamadım 3 hafta sonra doğurmam herhalde di mı daha erken, sizde var mı aynı durum, yardım lütfen?
bana ne kadar kaldı diyenlere 4 hafta kaldı diyorum bu arada o kadar sezeryane yaakınım yani :) ama normal diyorum
büyük dengesizim canım ben
parmakları nereye yerleştiriyoz canım
parmakları nereye yerleştiriyoz canım
Karnı iki parmak aşağı inen arkadaslar acaba sizinde bebeğiniz onde gidiyor mü, benimki 2 hafta onden gidiyor, acep onla mı ilgili? Bu arada cevaplarınız için çok saklın acaip paniklemistim... :18:
bende herkese bir ay diyorum nerden baksan 2 aya yakın var doktor haziranın 20 si gibi alırız demişti
Ayakta olman gerek otururken deil, göğsünün hemen altına cnmcim... Zaten aynadan baktığında bile göbeğinin aşağı doğru baktığını farkediyorsun bariz yani..
yok bende bişe inmemiş daha aşağıya
benim tam göğüsümün altından baslıodu göbeğim tam oraya koyuyorum parmağımı sütyenin bitim yeri gibi yani.. ama oradan mı tutmak gerek bilmiyorum
benimkiside önden gidiyordu 2 hafta.. bilmem alakası var mı
ya bişi olmaz neden panik yapıyorsun ki
artık olacak bunlar bence
gecen hafta doktordaydım sormadım ama oda bişi demedi
benimde son tarih 18 haziran
ay valla hiç o kadar dayanacakmıs gibime gelmio benim
ben sahsen 2 haziran gibi bekliyorum :)
Ya panik yapıyorum duyuyorum millet erken dogum yapıyor kuvez falan, Allah korusun yoksa biraz erken gelsin hattan daha iyi saglıgı iyi olsun yeterki... Sanırım benimkide en fazla Haziran bası gelecek, artık kavusacakmiyiz allahım inanamıyorum saka gibi... İnsalllah sag salim kavuşuruz, ben 12 seneden sonra ilk kez anne olucam, o yüzden paniğim birazda...inanamıyorum biri beni fındıkların lutfennn))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?