senle aramızda 2 hafta varmıs 2 vakte kadar iner :)
Ya panik yapıyorum duyuyorum millet erken dogum yapıyor kuvez falan, Allah korusun yoksa biraz erken gelsin hattan daha iyi saglıgı iyi olsun yeterki... Sanırım benimkide en fazla Haziran bası gelecek, artık kavusacakmiyiz allahım inanamıyorum saka gibi... İnsalllah sag salim kavuşuruz, ben 12 seneden sonra ilk kez anne olucam, o yüzden paniğim birazda...inanamıyorum biri beni fındıkların lutfennn))
ne zaman gelecekleri belli olmaz bunalrın hayırlsıı olsun benim hep erken doğum riskim vardı 3 ay önce döndü bebek. plesantam aşağıdaydı... dün baktı dr. plesanta seviyesi çok ii dedi 3 aydır da öle baş aşağı duruyo ağırda kaldırıyorum çokta hareketliyim pek dikkatte etmyorum ama olacak oldumu olur hayırlısı olsun sıkıntı yapmayın... ne kadar olumlu düşünürsek okadar güzel şeyler yaşarız bence hayırlıusıyla alıcaz inş. bebişleri... heyecan artıyor 23 mayısta alınacak benimki çok az kaldı...
benim tam göğüsümün altından baslıodu göbeğim tam oraya koyuyorum parmağımı sütyenin bitim yeri gibi yani.. ama oradan mı tutmak gerek bilmiyorum
benimkiside önden gidiyordu 2 hafta.. bilmem alakası var mı
ya bişi olmaz neden panik yapıyorsun ki
artık olacak bunlar bence
gecen hafta doktordaydım sormadım ama oda bişi demedi
benimde son tarih 18 haziran
ay valla hiç o kadar dayanacakmıs gibime gelmio benim
ben sahsen 2 haziran gibi bekliyorum :)
cidden öyle ya düşünmekten rüyama girer oldu şu doğum sezeryandada kesileceğini bilmek korkutuyor insanıbenmde 9 temmuzda sınavım var tahmini doğum 23 haziran sezeryan olursa 9 u ile 14ü arası olur sanırım o zamana kadar iyileşirim diye düşünüyorum ( inşallah öyle olur) yalnız şu sezeryan sonrası acılar korkutuyor beni , inşalah çok acı çekilmiyodur bide o halde bebeğede bakmam lazım :44: işimiz zor hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah ...
normalin sancısını düşündükçe vazgeçiyorum bende kolay bişy değil çünkü anesteziden uyanınca ağrı olmuşmu ablanda?
walla bende öle düşünüyom haziranaın başı gib aldırırım diyom doktor dayanamazsan alırız demişti onu düşünüyorum şimdi dayanamadım al derim nasılsa safram da taş var doktor onun için öle demişti annem durdurum seni diyo ama bakalım gerçi 1 hafta daha beklicem bilemedimkii
oooo sen masallah 36 haftaya girmişsin bile :))))))))))))))))))))))
seninkisi iyice kolaylamıs :) masallah[/QUOT
evet ama bu günlerin kıymetini bilmek lazım :)) hamilelik çok güzel bi duygu olumsuz düşüncelerden kurtulup bu günlerin tadını çıkarmak lazım bence ...:)
sen daha iyi bilirsin ama en azından 38. haftayı görsün içeride miladından evvel dogdular mı bagirsak ve emme sorunları yasıyor sonra minikler
epidural olanlardan daha iyi şeyler duydum genelde daha memnunlar, genel anezteside daha fazla acı oluyomuş uyandıktan sonra ay acısız olsun ya korkuyorum uayndıktan sonra çok acı çekecem diyeilk sezeryanında olmuş ama ağrı kesici vermemişler 2.sinde doktora sölemiş ikincisinde hiç bişe anlamadım diyo ne ağrım oldu ne bişeyim diyo ben sezeryan olanlardan duyuyorum cok memnunlar 2 tane epidural var onlarda bişe hissetmediklerini sölüyolar
erken mi inmiş acep bende 33 ün içindeyim henüz inme filan yok göğsümün altından başlıyor göbek hatta sütyenin altı rahatsız ediyor göbeğe değiyoArkadaslar ben32. Haftamdayim salidan itibaren 33. Haftama başlıcam ama benim karnım iki parmak aşağı indi... Hani derler ya 5 parmak yerleşti mı doğurursun diye, 3 parmak boşta... Anlamadım 3 hafta sonra doğurmam herhalde di mı daha erken, sizde var mı aynı durum, yardım lütfen?
yakamozz merhaba,bende nasıpse temmuz annesı olacagım benım normal sat a gore 20 temmuz gozukuyor dogumum ama doktor 5-15 temmuz bekle dedı,bende 9unda sınava gırecegım hıc calısmadım o ayrı tabı:2: sezeryan dedım 5 temmuzda alırım dedı 5temmuzda dogum 9temmuzda sınav nasıl olacak dedım koşa koşa gıdersın dedı,yoksa o gobekle tuvalet problemıyle hıc gıremem sınavanapcazz bız ya senn şanslısınn gene dua et,doktor bana nasıl denk getırdınn dedı
epidural olanlardan daha iyi şeyler duydum genelde daha memnunlar, genel anezteside daha fazla acı oluyomuş uyandıktan sonra ay acısız olsun ya korkuyorum uayndıktan sonra çok acı çekecem diye
erken mi inmiş acep bende 33 ün içindeyim henüz inme filan yok göğsümün altından başlıyor göbek hatta sütyenin altı rahatsız ediyor göbeğe değiyo
yaa 4 günde iyileşiliyosa çok iyiiben 20 günden fazla olmasına ragmen tam olarak iyileşmiş olurmuyum acaba diyodum :26: hani aralıksız 3 saat oturcaz filan zor olmaz inşallah, seninki daha zormuş sezeryen değil o zaman senin?
Yakamoz geçmişi okurken koptum bu hallerine senin, anacım sen genel olarak doğumun her türlüsünden ne kadar çok korkuyorsun öyle...Yok 20 gün falan yok iyileşir mi delirdin mi sen, sezeryan olunca zaten 5-6 saat sonra kalkıp yürüyorsun tabi ağrın biraz oluyor ama öyle dayanılmıycak birşey değil.. Ben genel anestesi ile sezeryan oldum ilk 1-2 saat biraz sancım vardı o da abartı değil sonrasında öyle aman aman sancım falan olmadı, ama normal doğum yapan bisürü arkadaşım vardı onlar fıstık gibi dolanıyorlardı, hepsi de çok rahat görünüyorsu sezeryana göre.. BU arada ben ameliyattan 3 gün sonra eşimle dışarı falan çıkıp gezdim dolaştım, öyle yatalak kalmıyonuz kızlarsınava falan hele rahatlıkla girersiniz merak etmeyin ayol..
yakamoz doğurayımda kurtulayım wallahi, nasıl olacağını inan hiç düşünmüyorum,
sende düşünüp kendini germe boşu boşuna, doğumlar artık eskisi gibi değil,
birce örtmenim niçin susuyorsun yoksa bizi beğenmiyormusun
az önce kimse yoktu, ben de sayfayı indirdim oyun oynuyordum:)) naber?
yakamoz benim de ilk doğumum ama hamile kalır kalmaz sezaryan yaparım dedim, bir daha da kafamı yormuyorum, nolacaksa olacak napalım. herkes nasıl katlandıysa biz de katlanacağız. benim ablam da sezaryan oldu, 2.günden itibaren ayağa kalkabilmişti. normal doğumdakiler kadar olmasa da sezaryanlar da çok yatmıyor öykümün dediği gibi. düşün düşün çıkamazsın içinden boşveeeerrrben de öyküm gibi güldüm yazdığını okuyunca. kesinlikle sezaryan istemiyordun ya en kararlılardan biri gibi görüyordum ben seni, yaklaştıkça kafan allak bullak oldu:)
yaaa ilk doğumun değil ya konuş tabi böyle tok tokkorkuyorum anacım doğumun her türlüsünden korkuyorum ben normalin sancısı sezeryande kesileceğin düşüncesi riyalarıma giriyor vallahi tecrübesizlik de korkutuyor biraz insanı aslında bi kez yaşamış olsam alt tarafı şu kadar acı çekip iyileşecem diycem ama ne kadar acı oluyo ne kadarda iyileşiyorum ağrının acının derecesi ne bilmeyince daha çok takılıyor kafama ya bide konuştugum doktorlarda sezeryan olanlarda öyle hemen iyileştim acısız ayaga kalktım filan demediler ondan tereddüt ediyorum hani 14 cm kesikte az değil nası iyileştin o kadar çabuk ay şu çocugu ağrısız sızısız bi doğurim başka bişy istemiyorum he bu arada sanada sorim anesteziden uyanınca ağrın şiddetlimiydi sadece yanma şeklinde hafif bi ağrımıydı ? herkes farklı bişy söylüyor bende herkese ayrı ayrı sorup ortalamasını almakta buldum çözümü
epidural olanlardan daha iyi şeyler duydum genelde daha memnunlar, genel anezteside daha fazla acı oluyomuş uyandıktan sonra ay acısız olsun ya korkuyorum uayndıktan sonra çok acı çekecem diye
erken mi inmiş acep bende 33 ün içindeyim henüz inme filan yok göğsümün altından başlıyor göbek hatta sütyenin altı rahatsız ediyor göbeğe değiyo
yaa 4 günde iyileşiliyosa çok iyiiben 20 günden fazla olmasına ragmen tam olarak iyileşmiş olurmuyum acaba diyodum :26: hani aralıksız 3 saat oturcaz filan zor olmaz inşallah, seninki daha zormuş sezeryen değil o zaman senin?
iyidir ne olsun??
hafta sonu ama benim koşturmakla geçti, evi temizledim, yemek vs.
millet 2.gezmesine gidiyor ben hala evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?