2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne zaman gelecekleri belli olmaz bunalrın hayırlsıı olsun benim hep erken doğum riskim vardı 3 ay önce döndü bebek. plesantam aşağıdaydı... dün baktı dr. plesanta seviyesi çok ii dedi 3 aydır da öle baş aşağı duruyo ağırda kaldırıyorum çokta hareketliyim pek dikkatte etmyorum ama olacak oldumu olur hayırlısı olsun sıkıntı yapmayın... ne kadar olumlu düşünürsek okadar güzel şeyler yaşarız bence hayırlıusıyla alıcaz inş. bebişleri... heyecan artıyor 23 mayısta alınacak benimki çok az kaldı...

oooo sen masallah 36 haftaya girmişsin bile :))))))))))))))))))))))
seninkisi iyice kolaylamıs :) masallah

walla bende öle düşünüyom haziranaın başı gib aldırırım diyom doktor dayanamazsan alırız demişti onu düşünüyorum şimdi dayanamadım al derim nasılsa safram da taş var doktor onun için öle demişti annem durdurum seni diyo ama bakalım gerçi 1 hafta daha beklicem bilemedimkii

yakamozz merhaba,bende nasıpse temmuz annesı olacagım benım normal sat a gore 20 temmuz gozukuyor dogumum ama doktor 5-15 temmuz bekle dedı,bende 9unda sınava gırecegım hıc calısmadım o ayrı tabı:2: sezeryan dedım 5 temmuzda alırım dedı 5temmuzda dogum 9temmuzda sınav nasıl olacak dedım koşa koşa gıdersın dedı,yoksa o gobekle tuvalet problemıyle hıc gıremem sınava napcazz bız ya senn şanslısınn gene dua et,doktor bana nasıl denk getırdınn dedı

sen daha iyi bilirsin ama en azından 38. haftayı görsün içeride miladından evvel dogdular mı bagirsak ve emme sorunları yasıyor sonra minikler

sen daha iyi bilirsin ama en azından 38. haftayı görsün içeride miladından evvel dogdular mı bagirsak ve emme sorunları yasıyor sonra minikler

dayanamıyoruz da artık sanırm ondan öle diyorum 1 hafta daha bekelrim herhalde ne bilimmm ama erken doğanda gaz sorunu kesin oluyo

epidural olanlardan daha iyi şeyler duydum genelde daha memnunlar, genel anezteside daha fazla acı oluyomuş uyandıktan sonra ay acısız olsun ya korkuyorum uayndıktan sonra çok acı çekecem diye
erken mi inmiş acep bende 33 ün içindeyim henüz inme filan yok göğsümün altından başlıyor göbek hatta sütyenin altı rahatsız ediyor göbeğe değiyo

yaa 4 günde iyileşiliyosa çok iyii ben 20 günden fazla olmasına ragmen tam olarak iyileşmiş olurmuyum acaba diyodum :26: hani aralıksız 3 saat oturcaz filan zor olmaz inşallah, seninki daha zormuş sezeryen değil o zaman senin?

Yakamoz geçmişi okurken koptum bu hallerine senin, anacım sen genel olarak doğumun her türlüsünden ne kadar çok korkuyorsun öyle...Yok 20 gün falan yok iyileşir mi delirdin mi sen, sezeryan olunca zaten 5-6 saat sonra kalkıp yürüyorsun tabi ağrın biraz oluyor ama öyle dayanılmıycak birşey değil.. Ben genel anestesi ile sezeryan oldum ilk 1-2 saat biraz sancım vardı o da abartı değil sonrasında öyle aman aman sancım falan olmadı, ama normal doğum yapan bisürü arkadaşım vardı onlar fıstık gibi dolanıyorlardı, hepsi de çok rahat görünüyorsu sezeryana göre.. BU arada ben ameliyattan 3 gün sonra eşimle dışarı falan çıkıp gezdim dolaştım, öyle yatalak kalmıyonuz kızlar sınava falan hele rahatlıkla girersiniz merak etmeyin ayol..

Son düzenleme:
yakamoz doğurayımda kurtulayım wallahi, nasıl olacağını inan hiç düşünmüyorum,
sende düşünüp kendini germe boşu boşuna, doğumlar artık eskisi gibi değil,
birce örtmenim niçin susuyorsun yoksa bizi beğenmiyormusun

yaaa ilk doğumun değil ya konuş tabi böyle tok tok korkuyorum anacım doğumun her türlüsünden korkuyorum ben normalin sancısı sezeryande kesileceğin düşüncesi riyalarıma giriyor vallahi tecrübesizlik de korkutuyor biraz insanı aslında bi kez yaşamış olsam alt tarafı şu kadar acı çekip iyileşecem diycem ama ne kadar acı oluyo ne kadarda iyileşiyorum ağrının acının derecesi ne bilmeyince daha çok takılıyor kafama ya bide konuştugum doktorlarda sezeryan olanlarda öyle hemen iyileştim acısız ayaga kalktım filan demediler ondan tereddüt ediyorum hani 14 cm kesikte az değil nası iyileştin o kadar çabuk ay şu çocugu ağrısız sızısız bi doğurim başka bişy istemiyorum he bu arada sanada sorim anesteziden uyanınca ağrın şiddetlimiydi sadece yanma şeklinde hafif bi ağrımıydı ? herkes farklı bişy söylüyor bende herkese ayrı ayrı sorup ortalamasını almakta buldum çözümü

slm kızlar nasılsınız epeydir yoktum pc arıza çıkardı yine ara sıra girip okuyup çıktım sadece.. bebişler nasıl siz nasılsınız?

az önce kimse yoktu, ben de sayfayı indirdim oyun oynuyordum:)) naber?

yakamoz benim de ilk doğumum ama hamile kalır kalmaz sezaryan yaparım dedim, bir daha da kafamı yormuyorum, nolacaksa olacak napalım. herkes nasıl katlandıysa biz de katlanacağız. benim ablam da sezaryan oldu, 2.günden itibaren ayağa kalkabilmişti. normal doğumdakiler kadar olmasa da sezaryanlar da çok yatmıyor öykümün dediği gibi. düşün düşün çıkamazsın içinden boşveeeerrr ben de öyküm gibi güldüm yazdığını okuyunca. kesinlikle sezaryan istemiyordun ya en kararlılardan biri gibi görüyordum ben seni, yaklaştıkça kafan allak bullak oldu:)

iyidir ne olsun??
hafta sonu ama benim koşturmakla geçti, evi temizledim, yemek vs.
millet 2.gezmesine gidiyor ben hala evde

yakamozcum bende spinal sezeryan olmuştum kızımda ilk gün biraz ağrım oldu tabi ama ikinci gün kendim kalkabiliyordum o kadar korkulacak bişy değil.. ama öyle ağrısız acısız da çıkmaz bu çocuklar ordan:))

sevibade rüyamda seni gördüm. büyük kızın vardı(genç kızdı:)) face.ten ekliyordum, senin foto.nu görüyordum falan. hatta adını soyadını öğreniyordum. sabah kalktım rüyamdaki ismi düşünüyorum, ne alaka diye, komik bir rüyaydı

sınav ıcın zorunlu sezeryan olacak canım korkuyorum tabıkı ama yapacak birşey yok hele sen hiç düşünme canım benım benım 20 günüm olsa ooooo koşa koşa giderdim,birde benım 3 saat sabah oturumu aynı gun 3 saat ögl.snra da var,stresten kıtap acmadım daha,dogursam bebegı emzırıp bırakcam dogrmasam sınava gıremıycem hoş gırsemde ölesıne ama ıcımde kalmasın maksat muammaaa kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…