2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız fatma benım kumsalımın ısmının yanında DONSUZ duryomu hala

evt duruyo ama bugün kendi pc getirmedim müdürün pcden yazıom... yaa varya burdakiler beni verem edecek bugün bi tişört giydim baya byüktü zaten önündde 2 damals u lekesi vardı git bunu değiştir lekeli bu dediler en son yok başka dedim ya ne giyim 4 hafta kurutuluyorsunuz görüntü kirliliğinden dedim manyak bunlar yaaa sonra yok öle değilde vs kıvırtıyorlar salaklar

hay Allahım ya millete ne dert senin giydiğin üstümüze göre bişey bulmak zaten zor

hay Allahım ya millete ne dert senin giydiğin üstümüze göre bişey bulmak zaten zor

beni varya ifrit ediyorlar yaa odadan çıkmak istemiyorum onların yüzünden deli manyaklar yaaa..aptallar yok giyecek bişeyim...... hafta sonu dolabı boşalttım giyemediğim neyim varsa hepsini valize kaldırdım hiçbişi kalmadı dolabımda

ay ne sacmalaık ne varmıs mıllet canıyla ugrasyo ya o bluz bıle sana sımdı agırlık gelyodur bılırım ne angut ınsanlar varya sacmalıgın danıskasıııı valla ne bulursam onu gıyerım su halımde ınsan canıyla ugrasyo resmen yaaaa sankı ustumde 10 ton yük var

beni çıldırtıyorlar artık defilemi yapıcam canım bu ayıda bitirseydim hayırlısı ile

günaydın kızlar nasılsınız kuzu doğuruyomu neee aman zamanında hayırla doğsunlar inşallah :))

ya canım bu ne samimiyet desene, nerden karışma hakkı buluyorlar ne dengesizler yaaa, terbiyesizlik resmen. hiç böyle şey duymamıştım valla enteresan...

pat diye söylüyor ya ne dicemide sapıtıyorum yanına gittiğimde yok bi iş için gittim orda gördü

hay Allahım ya sinir oldummm şimdi aynen hepimiz 3 şeyi değiştirip değiştirip giyiyoruz parasını onlar vereceklerse razıyım millete hergün değişik giyinmeyezaten bebiş bi masraf millet neye laf edeceğini şaşırmış

38+3 te inşallaaaaaah 27 mayıs

maşallah canım inşallah bir avazda kurtulursun

pat diye söylüyor ya ne dicemide sapıtıyorum yanına gittiğimde yok bi iş için gittim orda gördü

hakkaten insan böyle dengesizlere ne diyeceğini şaşırır haklısın. boşver canım şunun şurasında kaç gün kaldı. "beğenmediysen sen al giyeyim" de, bak ne dicek o zaman..

valla hafta sonu ne giyecem diye düşünüp geçiyo yaaaa...

hakkaten insan böyle dengesizlere ne diyeceğini şaşırır haklısın. boşver canım şunun şurasında kaç gün kaldı. "beğenmediysen sen al giyeyim" de, bak ne dicek o zaman..

4 hafta daha sabret görüntü kirliliği olmucak zaten dedim bozuldu ben öle diyince

Kulak asma cnmcim, zaten hergüne yeni kıyafet aksanda biz gobislerimizin büyüme hızına yetişemeyiz ki, herhalde bunu söyleyen anne olmamış ya da eşi henüz hamilelik geçirmemiş... Allah a havale et, böyle insanlar hep hayatımızda yok mü, özellikle bu zamanlarda bayılıyorlar laf sokmaya, yok ayı gibi olmussun, sekilden cikmissin, üstündeki iğrenç duruyor, limonluk yere karpuz yerleştirmeye kalk bakalım sen ne hale geliyorsun salam bunlar, en guzel cevap bence,,,, bahanem var deyip geç, sallama, doğumdan sonra görecekler nasılsa... Biz hayirlisiyla Akalın'da bebislerimizi insaaaaalllahhh....

gunadyın kıslarrr

sayfalar baya ilerlemiş kuzu erken mi doğuracak ne hayırlısı ile sağ salim gelsin bebeği

bende böle doğumlar yaklaştımı heycanlanıyourm bizim bebekelrimizi kucağımıza almammıza çok az bir zaman kaldı çok heycanladım walla carşamba gunune de doktorumuzdan randevumuzu aldık bakalım benim tosbam ne kadar oldu en son 1600 dü 2 olmuşmudur 20 gunde

kendisi bebişi zor buldu zaten 1 yaşında oğlu var 35 yaşında falan karı 2 ci yi planlıyo ama canımı sıkıyo ne zaman görse.. iyiki fazla kilo almadım yoksa onuda sölerdi

bu esıme cıldırcam ya ıyı has dun tv ızlerken cerez cıkardımm ya yemın edıyorum halının ustu gorunmuyor cerez kabuklarından adam kendını kaybedıo yaaa bugun sebzelıklerı duzeltım dıyodum bıde dun kızıma örgu den battanıye aldım cıft kat burası yayla gıbı hastane cıkısında ustune alırız dıye onu yıkıcam sonra bır 5 li set daha var kıyafet onu yıkıyacam offf bır suru ıs var yaaa evı makınalamam dıodum bıde bu cerez kabukları cıktı basıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…