sağol canım 2340 gr 45 cm olmuş minik kuzu çocuğumun yüzünün resmini bile göremedik suyun azlığından kuzum ya bide eş kireçlenmesi mevzusu var benim minnak yine kordon dolamış sıpa kan akışında azalma var biraz günde 4 ltye yakın su içiyorum yaramıyor herhalde sen nasılsın heyecan yaptınmı hastaneye giderken sancı kasıklarına mı vurdu
kuzu o kasılma bende de oluyor. uykudan uyanıyorum karnım taş kesiliyor. 2 hafta önce başladı. sürekli olmuyor ama ara ara oluyor. en son cuma gecesi oldu.
ama benim doktorum ağrıyla birlikte olmazsa korkma dediği için rahat davranıyorum.
periyodik ağrıyla birlikte kasılman olmadığı sürece rahim kendini doğuma hazırlıyor. korkma demişti.
bişeycik olmaz sen gönlünü ferah tut.
slmmmmmmm bız geldıkkkkkk cuma gunu gıttık dr a hersey normal dedı boy 43.4 kılosu 2000 geldı 33 haftamızdayız ve kuzum 700 gr almıs 1 aydaresmı gormedınız bakın teyzeleri tam belli degıl ama 5 parmak agızdaa Eki Görüntüle 188090
slmmmmmmm bız geldıkkkkkk cuma gunu gıttık dr a hersey normal dedı boy 43.4 kılosu 2000 geldı 33 haftamızdayız ve kuzum 700 gr almıs 1 aydaresmı gormedınız bakın teyzeleri tam belli degıl ama 5 parmak agızdaa Eki Görüntüle 188090
Bak sıkma işte kendini kardeşin için, yemeden içmeden kesildin((
Olabilir herhalde, senin depolardan beslenirse bilmiyorum ki
ben fil gibi kilo aldığım için sürekli
Anammmmmm bi Ege gördüm sankiiii ama ben yazamadan kaçtı gitttiii
15 günde 200 gr alınca ben biraz endişelendim hep diyorlarya son aylarda çok kilo alır die sağol teyzesikocaman olmuşşş maşallahhh
Kıyamam ya, doktor ne diyor suyu az diye yapman gereken bişey var mıymış...Seninki de az yaramaz değil ha, ip gibi kordonu bi doluyo bi çıkarıyo..İnşallah çıkartır yine..Eş kireçlenmesinde biraz erken alıyorlarmış sanırım ama, inşallah vaktini bekler kuzum ya...
Kilosu iyi ama maşallah...2500 oldular mı korkma dedi doktorum bana...
Heyecan yapmadım ya, ben sancıyı da hissetmedim ki..Kasılmayı hissettim sadece..Hatta o sırada tıkınacam diye uğraşıyordum, hastanede nst.ye bağladılar, o zaman sancın çok fazla dediler serum falan taktılar biraz panikledim ama canım yanmadığından hep doğurmayacam daha diye düşündüm...
Yalnız kızın hareketleri çok fazla benim de..Ynımda yatanın nst.de bebek hareketleri 6-10 arası gidiyordu..Benim kızınki 70 falan oluyordu...
Oy maşallah canım benim.. Allah nazarlardan saklasın.
Benim acayip uykum geldi kızlar , ben kaçıyorum .. Herkes kendine iyi baksın ltf..
Tabiki canım ben şeker çıkınca diyet yaptım ya, o esnada ilk 1 ay hiç kilo almadım ama bebek nerdeyse 1 kilo büyüdü.. Ki yanında plasentası , kan basıncı falan yani o kilo almış ama bu durumda ben kilo vermiş oluyorum..
evet valla öğle oldu biraz bhar temizliğide çok yordu beni ama biraz daha alıştım duruma bi gitsin yerleşsin ozaman daha çok rahatlıcam
15 günde 200 gr alınca ben biraz endişelendim hep diyorlarya son aylarda çok kilo alır die sağol teyzesi
salaltalık elma ye dedi bol su iç dedi o kadar evet eş kireçlenmesii olunca erken alıyorlarmış kontrolde olucam 38i bulsak çok sevineceğim ya...
senin bu pozitifliğin varya çok hoşuma gidiyor maşallah diyim sana seninkide az yaramaz değil azıcak daha dursun öykü hanım ama....
saol cnm benımmmoyyyyy kuzuma benim maşallah
oy masallah ama duydum üzüldum yaa ama kasılma varken tıkınıyordum demen güldürdü benı bende ogun bel agrım tuttu bıseler yıyımde doguracaksam ac ac dogurmayım dedım dr um bana nomal doguma elverıslısın dedı bebek ters dönmus ne yapacm bılmıyorum korkuyorumdaOyyy, maşallah kuzuma ya, kurban olurum...
Allah nazardan saklasın..
C.tesi de ben doktordaydım bebek...34 haftalık 2650 gr.geldi benim minnak da...Büyüyorlar şaka maka.
maşallah canıminşallah doğduklarında da iştahlı olurlar böyle beş parmak ağızda sevsinler onun parmaklarını
Ben çıktım bordroları yapacağım daha...
Kızlar ben giremezsem merak etmeyin, doktor yat dinlen dedi..
Artık işe gelip gitmem bana bağlı...
doğurursam egeye haber veririm..
Ses seda yoksa evde dinleniyorumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?