2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrrrrrrrr.
cumartesi dr umuza gittik teyzeleri. 1900 gr 44 cm olmuşuz. ama her zaman ki gibi 1 hafta geriden geliyor tüm ölçümlerimiz. ve aylar sonra geç döllenme olduğunu farkettik. normal doğum tarihi 27-28 haziran çıkıyo hep ölçümlerde. bebeğimiz ters malesef midemin üzerinde duruyo kafası hep. bu zamandan sonra dönme ihtimali ne kadar olur bilmiyoruz. en az 3000 gr doğar dedi.beni biraz normal doğuma ikna etmeye çalıştıktan sonra pes etti sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedi veeeeeeeeee 13 ya da 14 haziranda spinal anesteziyle sezeryan olmaya karar verdikkkkkkkkkkk günümüz belli oldu yaniiiii. çok heyecanlandım dr mla bunları konuşurken :))) kızım bize gülücükler attı bu sefer seçimden bi gün sonra Allah kısmet ederse doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/QUOTE]

kendisi bebişi zor buldu zaten 1 yaşında oğlu var 35 yaşında falan karı 2 ci yi planlıyo ama canımı sıkıyo ne zaman görse.. iyiki fazla kilo almadım yoksa onuda sölerdi

öyle gücünü kesmeye calısan cok olur ısterse desın 100 kılo almısın esra desınler heeee yedımde aldım sızıne derımmmm sızmı beslıyonuz benıı der cıkarımmm

supurme kız kendısı supursun bos ver :))

[/QUOTE]
masallah hadı bakalım benım 35 hafta oldu cok sukur hala doktorum catına bakmadan olmaz dıyo bogacam onu .:)))

aman ne yaparsa yapsın yaaa ben o değilimki

senı kım kızdırdı fatmaaaaaa

38+3 te inşallaaaaaah 27 mayıs

meraba ipek)ayy benim de aynı günlerde olucak doğumum )haftaya cumartesi randevum var kesin tarih belli olucak ama 25-30 arası dedi doktor civanım..27 bana da uygun olur sanırım)ama tabi önceden gelmek istemezse...

34.haftada 2200 dü acaba şimdi kaçtır????senin en son kaçtı tatlım???bu arada kasıklarım ağrıyo biğ de arada bebek hareketine bağlı vajinamda acı oluyo aniden.ayyy çok az kaldı bir an önce geçsin istiyorum.sende durumlar ne???

[/QUOTE]

nıye gerıden gelsınkı ne alaka ben anlamdım sımdı bızde cuma gunu gıttık 2000 geldı boyu 43.3 geldı ve 33 haftalıktı dr gayet ıyı dedı

kendisi bebişi zor buldu zaten 1 yaşında oğlu var 35 yaşında falan karı 2 ci yi planlıyo ama canımı sıkıyo ne zaman görse.. iyiki fazla kilo almadım yoksa onuda sölerdi

Valla canım bnm Allah kimseyi evladı ile sinamasin, var diye kimse övünmesin, yok diye kimse de yerinmesin demişler... Bazıları da olanın degerini bilmezler, kıskançlık yaparlar... Ama öyle büyük günah ki, bana zamanında birisi sen ameliyat olmussun artık dogum yapamazsın demişti.... Ben şaşırmıştım ama aklımdan hiç kötü bisey gecirmemistim yeminlen... Sonra öyle bir olay oldu ki Allah a havale ederken bile bu sözü eder oldum... Allah kimseyi cocuğu ile sinamasinnn...o yüzden sen bebeğini kucaklayacağın gunü duşun.. Kimsenin lafına kızıp sakın aklından kötü bisey geçirme cnmcim...

supurme kız kendısı supursun bos ver :))

[/COLOR]
masallah hadı bakalım benım 35 hafta oldu cok sukur hala doktorum catına bakmadan olmaz dıyo bogacam onu .:)))

senı kım kızdırdı fatmaaaaaa [/QUOTE]

içim rahat etse temızlemem ama gel anlat dayanamm kı halım koyu renk ne dokulse göz onunde tahammulum yokkkk

ben hiç bişeye ellemiyorum walla sabah dokuntulerini topladım havlu bir yerde corap bir yerde buralar ıyıce ısınmaya başaldı sebzeliği temizlemem lazım ama ellemem evi bile makınalayamıyorum haftada bir ablam gelip yapıyor bir hafta gidiyo bana mecburen

senı kım kızdırdı fatmaaaaaa

içim rahat etse temızlemem ama gel anlat dayanamm kı halım koyu renk ne dokulse göz onunde tahammulum yokkkk[/QUOTE]

ben bugun halıları yıkamaya verdım cok sukur o dertten kurtuldum pazarda temızlıkcı gelıyo bıde yagmur dursa camlarım kırlenmez barı tekrar ayrıca bugun kaynanam gelıyomus gorumcemle onları bogmak ıstıyorum acaba caylarına musılmı atsammm

Selam Kızlar Nasılsınız

Misafir akınına ugradım giremiyorum sık sık

Kuzuuuuuuu maaşallah bebişine kurtarmış kendini Allah hayırlısını versin hepimiz için sağlıcakla gelsinleer, yarın benim yine muayene günüm sezaryan günü verecekler bereber doğururmusuz kuzu :))))))

Kız bende seni gördüm aşağıda, dedim hatun doğurdum geldim der bide...İyi daha doğurmamışsın....
Belli mi olur kız, benim günü iptal etti doktor..12 mayısta gidicem bakalım duruma göre ne derse o olacak...Bu halde ne misafiri geliyor ya, gelmeyin deseydin....

Karakan,
doğurdun mu kızzz....
27 nisandan beri yoksun.Nerelerdesin...

Canım bak aynı anda yazmısız kalp kalbe karşı senin sorularına cevap vermisim çok insan geldi bu hafta annem varya herhalde hizmet eden var diye geliyorlar ....

Yok daha doğuramadım gün verecek :))))) ya 30.haftaları beklerken bizimkibnin keyfi yerinde çok şükür ...

[/QUOTE]
oyy bi tarih daha canım sağlıkla sıhhatle geçer inşallah ameliyatın bebeiş sağlıklı olsunda önemli olan o canım doğunca ilk bir ayda en çok kiloyu alıyorlarmışş zaten

ezgimee niye küçük diyorsun bebişine bakayım...
Maşallah gayet iyi kilosu...3 kilo olur demiş doktor doğuma kadar işte...
Sağlıklı sıhhatli olsun da, kilo alır ilerde...Hem gayet normal kilosu..

ayy cok güldümm

Tabu oyunu :) okumadan geçme.
Kelime: KADINBUDU
- Oğlum sen nesin?
- Erkek!
- Tersi?
- Kadın!
...- Onun yeneni?
- Çıtır

Kelime: DIZ
- Pantolonu nereye giyeriz?
- Bacağa?
- Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır?
- Ohaaa!

Kelime: ZEBANI
- Allahın meleklerinden biri.
- Cebrail.
- İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor.
- Zebrail?
- Seni zebrail çarpsın inşallah!

Kelime: DUVAK
- Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey
- Ohaaa!

Kelime: TELEPATI
- Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil
beyin,
dalgalariyla falan...
- Ihıhıh ney diiii.. teletabi..!
- Tamam, tele'si kalsın. Kedilerin eline ne denir?
- Buldum! Telepence
- Offf beee bi kere de bil...

Kelime: TIMSAH
- Abi bööle hani... kertenkele nedir?
- Hayvan
- Ne cins hayvan?
- Sürüngen
- Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü..
- Ejderha
- Yuhhh!

Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye.

Ben en cok bunu begendim
Kelime: LAMBADA
Ekip1: Aha mıçtınız..!
Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar?
Lambada
Ekip1: Hastırr...

Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime)
- Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı
- Bülent Ersoy

Kelime: KRAMP
- Hani futbolculara girer
- Krampon

Kelime: SERÜVEN
- Abi Macellan nasıl biriydi?
- Ne biliyim, iyi biriydi heralde..
- Abi onu demiyorum neye düşkündü?
- Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir
- Pes..!

Kelime: MISIR
- Keops nerede?
- Etiler!
- Allah cezanı versin Emre....

Kelime: OKUL
- Biz nereye gideriz hergün?
- Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. Ayyy! Olmuyo
bööle
başka şekilde anlat..
- Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor?
- Haaa.. okulaaa..

Kelime: Anneler Günü
- Cennet kimin ayaklari altında?
- Anne
- Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o?
- Adet..?

Kelime: KÖPEKBALIĞI
- Denizde ne olur?
- Dalgaa!
- Hayir ya öyle diil. Hani karadada var hav hav der?
- Ha! Köpek.
- Onun denizde olanı?
- Deniz köpeği!

Aman maşallah hep öyle keyfi yerinde olsun, erken gelip ne yapacak...
32 dolsa, 34 dolsa bari derken şaka maka 38. i bulacak senin oğlan...Maşallah kuzuma ya...Üzmüyo anacığını...
İyi hiç olmazsa annen varmış, tek olsan zor olurdu...
Benim cimcime de habire korkutuyor beni, bi delik bulsa anında fırlayacak da, bulamadı daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…