iyi işte o hamile kaldığında sende bi şekilde ona laf sokup moralini bozarsın
kendisi bebişi zor buldu zaten 1 yaşında oğlu var 35 yaşında falan karı 2 ci yi planlıyo ama canımı sıkıyo ne zaman görse.. iyiki fazla kilo almadım yoksa onuda sölerdi
bu esıme cıldırcam ya ıyı has dun tv ızlerken cerez cıkardımm ya yemın edıyorum halının ustu gorunmuyor cerez kabuklarından adam kendını kaybedıo yaaa bugun sebzelıklerı duzeltım dıyodum bıde dun kızıma örgu den battanıye aldım cıft kat burası yayla gıbı hastane cıkısında ustune alırız dıye onu yıkıcam sonra bır 5 li set daha var kıyafet onu yıkıyacam offf bır suru ıs var yaaa evı makınalamam dıodum bıde bu cerez kabukları cıktı basıma
selam kızlarrrrrrrrrrr.
cumartesi dr umuza gittik teyzeleri. 1900 gr 44 cm olmuşuz. ama her zaman ki gibi 1 hafta geriden geliyor tüm ölçümlerimiz. ve aylar sonra geç döllenme olduğunu farkettik. normal doğum tarihi 27-28 haziran çıkıyo hep ölçümlerde. bebeğimiz ters malesefmidemin üzerinde duruyo kafası hep. bu zamandan sonra dönme ihtimali ne kadar olur bilmiyoruz. en az 3000 gr doğar dedi.beni biraz normal doğuma ikna etmeye çalıştıktan sonra pes etti sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedi veeeeeeeeee 13 ya da 14 haziranda spinal anesteziyle sezeryan olmaya karar verdikkkkkkkkkkk günümüz belli oldu yaniiiii. çok heyecanlandım dr mla bunları konuşurken :))) kızım bize gülücükler attı bu sefer seçimden bi gün sonra Allah kısmet ederse doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aman ne yaparsa yapsın yaaa ben o değilimki
38+3 te inşallaaaaaah 27 mayıs
selam kızlarrrrrrrrrrr.
cumartesi dr umuza gittik teyzeleri. 1900 gr 44 cm olmuşuz. ama her zaman ki gibi 1 hafta geriden geliyor tüm ölçümlerimiz. ve aylar sonra geç döllenme olduğunu farkettik. normal doğum tarihi 27-28 haziran çıkıyo hep ölçümlerde. bebeğimiz ters malesefmidemin üzerinde duruyo kafası hep. bu zamandan sonra dönme ihtimali ne kadar olur bilmiyoruz. en az 3000 gr doğar dedi.beni biraz normal doğuma ikna etmeye çalıştıktan sonra pes etti sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedi veeeeeeeeee 13 ya da 14 haziranda spinal anesteziyle sezeryan olmaya karar verdikkkkkkkkkkk günümüz belli oldu yaniiiii. çok heyecanlandım dr mla bunları konuşurken :))) kızım bize gülücükler attı bu sefer seçimden bi gün sonra Allah kısmet ederse doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendisi bebişi zor buldu zaten 1 yaşında oğlu var 35 yaşında falan karı 2 ci yi planlıyo ama canımı sıkıyo ne zaman görse.. iyiki fazla kilo almadım yoksa onuda sölerdi
masallah hadı bakalım benım 35 hafta oldu cok sukur hala doktorum catına bakmadan olmaz dıyo bogacam onu .:)))supurme kız kendısı supursun bos ver :))
[/COLOR]
aman ne yaparsa yapsın yaaa ben o değilimki
bu esıme cıldırcam ya ıyı has dun tv ızlerken cerez cıkardımm ya yemın edıyorum halının ustu gorunmuyor cerez kabuklarından adam kendını kaybedıo yaaa bugun sebzelıklerı duzeltım dıyodum bıde dun kızıma örgu den battanıye aldım cıft kat burası yayla gıbı hastane cıkısında ustune alırız dıye onu yıkıcam sonra bır 5 li set daha var kıyafet onu yıkıyacam offf bır suru ıs var yaaa evı makınalamam dıodum bıde bu cerez kabukları cıktı basıma
masallah hadı bakalım benım 35 hafta oldu cok sukur hala doktorum catına bakmadan olmaz dıyo bogacam onu .:)))
senı kım kızdırdı fatmaaaaaa
Selam Kızlar Nasılsınız
Misafir akınına ugradım giremiyorum sık sık
Kuzuuuuuuu maaşallah bebişine kurtarmış kendini Allah hayırlısını versin hepimiz için sağlıcakla gelsinleer, yarın benim yine muayene günüm sezaryan günü verecekler bereber doğururmusuz kuzu :))))))
Karakan,
doğurdun mu kızzz....
27 nisandan beri yoksun.Nerelerdesin...
selam kızlarrrrrrrrrrr.
Canım bak aynı anda yazmısız kalp kalbe karşı senin sorularına cevap vermisim çok insan geldi bu hafta annem varya herhalde hizmet eden var diye geliyorlar ....
Yok daha doğuramadım gün verecek :))))) ya 30.haftaları beklerken bizimkibnin keyfi yerinde çok şükür ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?