gunaydın kzlar..
channel gecen hafta emınonune gıtmıstım ya oraya sadece bebek sekerlerı ıcın gıdılebılır yoksa gecelık ıc camasırı fıyatlarında cok fark yok
sonunda hastane cantsının hazırladım sadece bebısın kıyafetlrı yerlesecek
sızde var mı ddegısıklık ıse devam galıba
gunaydiiiiinnnnn kizlarrrrr
herjes umarim iyidirrr bizde iyiyz iste ..
yelkovan ikea yi bulabildin mi o gun :))
gecelik sabahlik icin marks&spencer a bakin bir ikincisi yuzde ellii indirimli oluyor falan daha normal gibi geldi bana
bu lohusa takim olaylarina gicik oldum
herkesin gunu guzel gecsinnn
gunaydın canım buldum buldum ve sızın o taraftakı ıkeaya gelmek daha kolaymıs bu bayrampasadakı karısık gelıyor banagunaydiiiiinnnnn kizlarrrrr
herjes umarim iyidirrr bizde iyiyz iste ..
yelkovan ikea yi bulabildin mi o gun :))
gecelik sabahlik icin marks&spencer a bakin bir ikincisi yuzde ellii indirimli oluyor falan daha normal gibi geldi bana
bu lohusa takim olaylarina gicik oldum
herkesin gunu guzel gecsinnn
seker almadım ıc camasırı gecelık vs hallettım seker ıcın esımle gelecegız bı gun
bu arada e-bebekten kuvet almıstım 29 lıraya aynısını 15e hurrıyet pasajında buldum e-bebgıde sıldım defterden:))
hamılelık yogasına basladım hazır evdeyım dıye sısllıde bı yer sıslıkler ıcın el ve ayaklarınızı bıleklerden cevırın deedı hoca benımde ayaklarım ayı ayagı gıbı oldu:)))
evde oturmak guzel ama calısırken daha planlı oluyorsun boyle yapman gereken ısı anında yapmıyorsun nasılsa evdeyım dıye
gunaydınn fıstıkk nıyeee ehhhhh
benm ayaklar aya ayagını bıle gectı yaaaaaaa:):):):)
haklısın evde olmak bazen daha plansız yapıyo bazen ınsanı ama enazından dınlenıyosunnnn.....
e bebek zaten cok pahalııııı dun bızde bı besıge 450 dedı oysa o besıklerı heryerde 250:)
hamilelik agirligi dedikleri sey oldu galiba ondan eh :)))))
offf yaa bendede aksam o olduuu cok kotu kendımı agır hıssetmeye basladım:)esım dıokı sen kendını hep ıyı olcam sandın sanırım dıyooo cunku cok kotu bısı sınırlerım bozuluyor ya....
ya sızdede 2 gunde bole anıden buyumeler oluyomuu??
offf yaa bendede aksam o olduuu cok kotu kendımı agır hıssetmeye basladım:)esım dıokı sen kendını hep ıyı olcam sandın sanırım dıyooo cunku cok kotu bısı sınırlerım bozuluyor ya....
ya sızdede 2 gunde bole anıden buyumeler oluyomuu??
kucuk tuvalet geldiginde skzdede yurumenizde sikinti oluyormuu.. ben iki buklum kaliyorum
ben sankı 5 saattır tuvalete gıtmemısım gıbı oluyor sonra bı gıdıyorum mınnacık cır bıttı gıttı esas ona sınır oluyorum:))
ayır canım burda bırısı ama kım hatırlamıyorum renk vermıstı ıkısını bır yıkadıgı ıcınn...bende aksamları gullecı kadınlar gıbı oluyorum ne sagıma ne soluma donebılıyorum bı de tuvalet olayı bezdırdı benı
bu arada bebısın kıyafetlerını narın programda yıkayayım renklerınıde ayırayım dımı
iş yerinde wc gittimi kalkamıyorum debeleniyorum resmen
ayyy dertlerıme ortak oldunuz bıktım wc ye gıtmekten bısıde yok olsa canım yanmcakkkkucuk tuvalet geldiginde skzdede yurumenizde sikinti oluyormuu.. ben iki buklum kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?