2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oturamıyorum oturdummu kalkamıyorum etrafa bişey tutunup kalkayaım diyorum pis geliyo göüme tutamıyorum

ayır canım burda bırısı ama kım hatırlamıyorum renk vermıstı ıkısını bır yıkadıgı ıcınn...

hayalbaz söylemişti tulumun biri boyamış. annem de ayırarak yıka dedi. ama koyu renkli çok az, bir makine çıkmaz. ben de ilk kez çamaşır yıkama stresine girdim:))

beyazlar ve renklıler dıye ayırdım beyazları attım hepsının etıketınde 30 derece yazıyor sımdı program secmeye gıdıyorum aynen stres yaptım sabah sabah :))

hayalbaz söylemişti tulumun biri boyamış. annem de ayırarak yıka dedi. ama koyu renkli çok az, bir makine çıkmaz. ben de ilk kez çamaşır yıkama stresine girdim:))

valla ben yıkadım bı tanesınde boyama oldu gerı kalanlarda olmadı ıstersen ayır az olunca esya az harcıyo zaten suyu fılan ama fazla deterjan atma kokmasın fazla

Herkese günaydınn nasılsınız dünden beri bkalım biz kızımla ilacımızı içip kahvaltımızı edip gelelim şu demir hapından da kurtulsak tam süper olacak

Günaydın kızlar....
Günaydınn hoşgeldinn doğurmadın di mi kızzz
bende elevıt ve ferrum forta devam edıyorum hala 2 gun sonra kontrolum var sorucam artık bakalım

bana gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi demir folik asit bilmemne hepsi var içinde ama bıktım artık ya hapçılar gibi hergün hergün emzirirken kullanmam ben hem kabız eder çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…