eveeettt kedi seyi gibiiiii
günaydın hanımlarrrr günümüz hayırlı bebıslerımız tombul yanaklı olsun ınsallahhhhh
ayır canım burda bırısı ama kım hatırlamıyorum renk vermıstı ıkısını bır yıkadıgı ıcınn...
ayyy dertlerıme ortak oldunuz bıktım wc ye gıtmekten bısıde yok olsa canım yanmcakkk
ayır canım burda bırısı ama kım hatırlamıyorum renk vermıstı ıkısını bır yıkadıgı ıcınn...
hayalbaz söylemişti tulumun biri boyamış. annem de ayırarak yıka dedi. ama koyu renkli çok az, bir makine çıkmaz. ben de ilk kez çamaşır yıkama stresine girdim:))
valla ben yıkadım bı tanesınde boyama oldu gerı kalanlarda olmadı ıstersen ayır az olunca esya az harcıyo zaten suyu fılan ama fazla deterjan atma kokmasın fazla
benımkılerın cogu pempe bıde beyazzz baska renk yok yaaaaaaa:):):):)çoğu açık renkli zaten. kırmızılı, lacivertli olanlar var onları ayırırım.
beyazlar ve renklıler dıye ayırdım beyazları attım hepsının etıketınde 30 derece yazıyor sımdı program secmeye gıdıyorum aynen stres yaptım sabah sabah :))
çoğu açık renkli zaten. kırmızılı, lacivertli olanlar var onları ayırırım.
Herkese günaydınn nasılsınız dünden beri bkalım biz kızımla ilacımızı içip kahvaltımızı edip gelelim şu demir hapından da kurtulsak tam süper olacak
gunaydın canımm sende hala devam edıyosun dımı demır ılacına
Evet hatta emzirirken bile devam etmek lazımmış sütün kalitesi açısından sanırım bana bırak demedi bende içiyom bakalım
Günaydın kızlar....
Günaydınn hoşgeldinn doğurmadın di mi kızzzGünaydın kızlar....
bende elevıt ve ferrum forta devam edıyorum hala 2 gun sonra kontrolum var sorucam artık bakalım
günaydııınnnnGünaydın kızlar....
bende elevıt ve ferrum forta devam edıyorum hala 2 gun sonra kontrolum var sorucam artık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?