2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım korkma bence en az 34 e kadar sabretsin bebişin zaten çok kötü olsa hastaneye alırlardı bence çok ciddi bişey olsa kalırdın hastannede neyse geçmiş olsun

kızlar bu ürünü bi inceleyin. ben 1 tane 90 beden getirttim ve çok beğendim. kumaşı falan çok kaliteli ve gayet kullanışlı görünüyo. yorumlara bakarak almıştım zaten. şimdi 1 tane daha sipariş ediyorum. ayrıca dışarda bu fiyata emzirme atleti bulamazsınız. emzirme sütyeni almayın diyo şimdiki lohusalar. üzerine yine atlet giymek zorunda kalıyosun diyolar.( alttan çıtçıtlı değil, foto da öyle duruyo ama bel kısmı uzun, beli örtüyo yani)

Hepsiburada.com : Shipsbaby Emzirme Atleti | Anne / Bebek / Çocuk

evet esracım gerçekten çok güzel görmüştümde güvenemedim
normalde kaç giyiyodun da 90 aldın
şimdiki bedenin mi yani

evet esracım gerçekten çok güzel görmüştümde güvenemedim
normalde kaç giyiyodun da 90 aldın
şimdiki bedenin mi yani
ay hiç sorma siparişi yaptım az önce, beden seçmeyi unutmuşum, 80 seçiliydi, tekrar mail falan attım 90 olcak diye :))))
hamiş kalmadan önce 85 giyiyodum canım, 90 doğru yol aldım. 90 beden de çok hafif, belirsiz bi bolluk oluyo, o bolluğuda sütüm tamamlayacak inşallah.

bebek çamaşır yıkama torbası aldınızmı kızlar? hanim zaten bebeğin eşyalarını tek atacaz başka çamaşır girmiycek makinaya gereklimidir? almak lazım mı dersiniz ... :26:

bebek çamaşır yıkama torbası aldınızmı kızlar? hanim zaten bebeğin eşyalarını tek atacaz başka çamaşır girmiycek makinaya gereklimidir? almak lazım mı dersiniz ... :26:

ben almadım. başka çamaşır için değil de makinenin aralarına sıkışmasın diye kullanılıyor sanırım. çok küçükler ya.

ben almadım. başka çamaşır için değil de makinenin aralarına sıkışmasın diye kullanılıyor sanırım. çok küçükler ya.

yorumlara bakınca anladım bende kullanılış amacını :) şimdiye kadar bizim makinede hiç çamaşır sıkışmadı o yüzden gereksiz gibi geldi fiyatı ucuzmuş ama alışveriş yaparsam denemek için alabilirim bi tane

valla geçen attım bebeişin kıyafetlerini çoraplar, eldivenler camın önünde kaldı
ozaman karar verdim alıcam inşallah
biraz büyüyene kadar kullanılır bence

meraba kızlar bende haziran annesi olucam inş..epyden beri girip okuyorum topiğinizi...1 tane kızım var ikinci hamileliğim...ancak benim endişelerim var sizlerdede oluyomu bu...kızımdada oluyodu arada bir çok takmıyodum..hormonlardanmıdır nedir hep kötü şeyler düşünüyorum yardıma ihtiyacım var aslında

hepımız aynıyız canım hepımız üzülmee ıcımızdeyken bı endıselenıyoruz doguyolar bı endıselenıyoruz hayatımı onlar yonetıyo sankı

aldım camasır torbasıyla yıkadım canım daha ıyı oluyo dedıler bencede al ıkıtane mıs gıbı kullan

hepımız aynıyız canım hepımız üzülmee ıcımızdeyken bı endıselenıyoruz doguyolar bı endıselenıyoruz hayatımı onlar yonetıyo sankı

offff inanın kötü düşünmek istemiyorum burdakileride endişelendirmek istemiyorum umarım sağllıklı sihatli alırız yavrularımızı kucağımıza

offff inanın kötü düşünmek istemiyorum burdakileride endişelendirmek istemiyorum umarım sağllıklı sihatli alırız yavrularımızı kucağımıza

ya bıdesen dogurmussun bıtane tecrubelısın yanı bız hepımız ılk cocuk kım ne dese onu yapıyoruz

ya bıdesen dogurmussun bıtane tecrubelısın yanı bız hepımız ılk cocuk kım ne dese onu yapıyoruz

bu hamileliğim başından beri sorunluydu düşük tehlikesi atlattım üstüne amniyosentez olmak zorunda kaldım epey bi stresli geçti şimdi herşey yolunda fakat ben yoruldum sanırım biran önce kucağıma almak istiyorum 10. gebelik olsada yine aynı duyguları yaşıyosun sanırım....

seni çok iyi anlıyorum benimde 2 ci oğlum 2.5 yaşında olucak doğduğunda ama saki ilk doğum gibi ilk bebek gibi korkularım var ama benimki bebekten ziyede kıskançlık olucakmı ki mutlaka olucak çünkü öbrüde daha çok küçük anlamıcak sürekli korumak kollamak gözlerimi 4 değil 14 açmak zorunda kalıcam ikisini nasıl büyütcem falan filan .bende şu aralar yoğun depresyondayım allah yardımcımız olsun tüm annelerin çoçuk büyütmek çok zor .allah herkese bu duyguyu yaşatsın ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…