2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler hamişler...

aman cnm dikkat edelim kendimize fazla yorulmayalım, hoş sana söylüyorum ama bende 5 dk durmuyorum tüm gün evin içinde ayaktayım

ben bugun cok yoruldum bıde hersey kasıtlı gıbı ust uste geldıı camasır makınam bozuldu esyalar ıcınde kaldı evı temızledım butun sular dısarı tastıı

kızlar iyi geceler bebekpoyraz kıs gece gece cerez ağır gelmiomu bana ağır gelir yiyemem eğer gelmiyosa ye afiyet olsun hatta benim yerimede ye

kızlar iyi geceler bebekpoyraz kıs gece gece cerez ağır gelmiomu bana ağır gelir yiyemem eğer gelmiyosa ye afiyet olsun hatta benim yerimede ye

zaten dusundum agır gelır dıe bıraz yedım gerı bıraktım sabaha kadar sıserım dıeee ama tuzlu degıl esım tuzsuz alıyor ama yınede bıraktım kendı yerımede yıyemedım

ben bugun cok yoruldum bıde hersey kasıtlı gıbı ust uste geldıı camasır makınam bozuldu esyalar ıcınde kaldı evı temızledım butun sular dısarı tastıı

geçmişe göz atarken okudum, geçmiş olsun,olucağı varmış artık.. ev temizliğine bende sardım iyice,yapamıyorum doğru düzgün diye iyice batıyor gözüme, hergün yapıyorum artık ufak ufak..

çarşamba gunu saat 3 te randevumzu var bakalım ne dicek doktor tombalak tosbam kaç kilo oldu aceba hemen gelse çarşamba merak etmeye başladım

gunaydın kzlar..
channel gecen hafta emınonune gıtmıstım ya oraya sadece bebek sekerlerı ıcın gıdılebılır yoksa gecelık ıc camasırı fıyatlarında cok fark yok
sonunda hastane cantsının hazırladım sadece bebısın kıyafetlrı yerlesecek
sızde var mı ddegısıklık ıse devam galıba

hala çalışmaya devam .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…