2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. aman beklesin az daha:)) ben de karnım sertleşince korkuyorm artık

Günaydın birce...
Yok korkma, bak doğduklarında sorun olma ihtimali çok azalmış..İnşallah herşey iyi olacak...
Erken gelmesinler tabi..Ama gelirlerse de, yine de bu saate kadar beklediler...
Hem o sancılar olacakmış artık..Sıklığı önemliymiş..Çok sık olmadıktan sonra endişe etme...Sen bana bakma, bende panik atak da var, ondan biraz büyütüyorum sanırım olayı...Serum takıyorlar geçiyo sancı..En fazla o olur yani..
İnşallah hepsi de vaktinde zamanında gelecek..İnanıyorum ben...

oyy günaydın cnım.. kız fmg benim çizelgenin altında ne yazıo

hacı valla anlayamadım bu sefer

ıyıyız sen nasılsın canım

iyiyim ben de bu hatanın çabucak geçmesini bekliyorum. artık işe gelmek tam bir eziyet.

Günaydın canım, iyiyiz biz sen naıslsın...
Niye uykusuz gece...Bende de tam tersi bi uyku hali bastırıyor...Sürekli uyumak istiyorum...

hiç uyuyamadım kuzu hep dönüyorum yatakta. rahat edemiyorum. kızımda rahat edemiyo ki tekmelio sürekli canımı acıtıyo.

bende çeviricilere yazdım ama hacı sulu mulu bişiler dediler ama anlamadım ki

kuzu sen ne zaman çıkıyosun izne?
hiç giremeyecekmisin?.... olmaz kiii.

İzne çıktım aslında...Yarın annem gelecek, akşam almaya gideceğiz..Sanırım ondan sonra gelmem artık..Bilmiyorum ki, sizden ayrılasım gelmiyor hiç..

dalin sıvı deterjan aldım azcık koydum:))bebek poyrazın makıne bozulmus ya deterjan fazla koydugu ıcın
yenı gelenler sızede gunaydın
kuzuu gecmıs olsun senın kız sızı korkutmus:))

sorma yelkovan, zilli duramıyor yerinde...Ama akıllı da ha...Kesenin incelen yerinden çekmiş ayaklarını, şimdi başka taraflarını inceltiyor kesenin...Her kontrolde doktorum çok şaşırıyor, acaba nasıl bişey bu öykü hanım, gelse de bi tanışsak diyor, adamı bile merak saldı...

Eşimi şimdiden unuttum, ama çok gücüme gidiyor ya..Dün pazara gitti tek başına, şimdiye kadar hep beraber giderdik..Ordan markete gitti.Sen gelme artık dedi..Çok gücüme gitti, oturdum ağladım..Adam zaten çalışıyor, bi de bana hizmet etmeye başladı, sancı olayından sonra çok korktu...Tuvalete gidecek oluyorum, kalkınca kızıyor, nereye gidiyorsun kurtlu otur yerinde diye..Su içmeye gidiyorum, ben getiririm diyor...
Bu öykü kız, bana eziyet ediyor ama babasına da ediyor yazık...

benimki de aynı şekilde sığmıo artık içeri yavrusu.. çok rahatsız kaburgalarıma taktı kafayı..

İzne çıktım aslında...Yarın annem gelecek, akşam almaya gideceğiz..Sanırım ondan sonra gelmem artık..Bilmiyorum ki, sizden ayrılasım gelmiyor hiç..

kuzum çık dinlen artık. çalışamıyoruz baksana.
hele şimdi senin daha çok dikkat etmen gerekiyor.
ama özleyeceğiz seni. hiç girebilme olanağın yok mu?

Günaydın kızlar ,bugün nasılsınız
ben 15:00 de randevum var bakalım doğum gününü verecek

hadi hayırlı haberlerle gel canım.

herkese slmm.canım çok sıkkın kızlar..ilk baştan beri minyoni tipli zayıf olacak diyodu doktor hep 1-2 hafta geriden geliyodu.bu sefer 3 haftyaa çıkmış aradaki fark.2 hafta önce 1067 gr dı dün gittim 1300 gr olmuş.ve hala ters dönmemiş.
25000 u bulurmu diyorum bilmiyorum diyor doktor bulamaz heralde.büyük ihtimal sezeryan olacak.
hemde bebek küçük olduğu için normal doğumla yoramam diyor.
3 hafta sonraya kontrol için randevu verdi tekrar.
en son ana kadar bekletmeye çalışacak işte küçük olduğu için.
küvöze girmemesi için..
kilo konusunda ne senin nede bizim yapacak bişey yok diyor.
1 kilo daha alrmıki sanmam doğana kadar

Eşimi şimdiden unuttum, ama çok gücüme gidiyor ya..Dün pazara gitti tek başına, şimdiye kadar hep beraber giderdik..Ordan markete gitti.Sen gelme artık dedi..Çok gücüme gitti, oturdum ağladım..Adam zaten çalışıyor, bi de bana hizmet etmeye başladı, sancı olayından sonra çok korktu...Tuvalete gidecek oluyorum, kalkınca kızıyor, nereye gidiyorsun kurtlu otur yerinde diye..Su içmeye gidiyorum, ben getiririm diyor...
Bu öykü kız, bana eziyet ediyor ama babasına da ediyor yazık...[/QUOTE]

Ben dün gece yatarken ay içim yandı susadım çok dedim ee git iiçç dedi bana

Günaydın kızlar ,bugün nasılsınız
ben 15:00 de randevum var bakalım doğum gününü verecek
hadi hayırlı haberlerle inş...
valla hiç anlamadım canım kusura bakma. aştı beni :)

tamam hacı sorun deelD

Evime geçeyim bağlatacağım diyordum da, maddiyat...
Çok sıkıştık bu ara...Eşim bi de ona borçlanmayalım, zaten bebekten sonra internette mi takılacaksın diyor..

aynen kuzu yaaa varya cepte bi 35 tl para kaldı ayın 15 ine kadr naparız bilmiyoruz uffff... bide be gidicem 2 koltuk alırım dişyo dedim 75+75 150 tl yazık değil mi 75 tl için sana yazık değilmi diyo uffff sinir oluyorum şu para olayına yaaa

günaydın kızlarrray benim karnım çok gergin ve sert kaç gündür....dik de oturamıyorum kasıklarım batıyo...off offff diyorum...son 3 hafta diyorum..rabbimden bana sabır bebeğime sağlık istiyorum...

kıyamam ben sana ve bebişine allah korur onu alır alır merak etme. şuan kaç haftalıksın. cihazlarda bazen doğru sonuç vermeyebiliyor bu ölçüm konusunda. sıkılma üzülme ki bebişinde üzülüp sıkılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…