Öyle düşünme lütfen..Alır kilo..Son zamanlarında çok hızlı kilo alıyorlar bebekler..
Benimki de ilk zamanlarında 2 hafta geriden geliyordu, şimdi 1 hafta öne bile geçmiş...Bunların ne yapacağı belli olmuyor...2500 oldu mu zaten pek sorun çıkmazmış, inşallah sorun olmaz sen endişelenme..Niye 3 hafta geriden geliyormuş, ona bişey demiyor mu doktorun..
32-36 arası bebeklerin en hızlı kilo aldığı dönemmiş. 36-40 da 2. en hızlı dönem. bir dahaki gittiğinde şaşırtır seni.
ayyy kıyamam size. çok duygulandım fatma. eşinin yaz tatili yok mu kız niye ayrılıyosunuz?
32-36 arası bebeklerin en hızlı kilo aldığı dönemmiş. 36-40 da 2. en hızlı dönem. bir dahaki gittiğinde şaşırtır seni.
kuzum çık dinlen artık. çalışamıyoruz baksana.
hele şimdi senin daha çok dikkat etmen gerekiyor.
ama özleyeceğiz seni. hiç girebilme olanağın yok mu?
hadi hayırlı haberlerle gel canım.
hadi hayırlı haberlerle inş...
tamam hacı sorun deelD
aynen kuzu yaaa varya cepte bi 35 tl para kaldı ayın 15 ine kadr naparız bilmiyoruz uffff... bide be gidicem 2 koltuk alırım dişyo dedim 75+75 150 tl yazık değil mi 75 tl için sana yazık değilmi diyo uffff sinir oluyorum şu para olayına yaaa
Günaydın canım,inşallah çok iyi haberlerle gelirsin...
hadi bakalım güzel haberlerle gel. çok az kaldı yaaa senin:))
Allah yardımcınız olsun Fatma. gerçekten zor bir süreç. ama en mantıklısı yapıyorsun bence. ben burdaki devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalırsam diye bile çok korkuyorum. burda yine tek kişilik odalar falan var sen daha da kötü anatıyorsun orayı. hiç riske atma.
aynen kuzu yaaa varya cepte bi 35 tl para kaldı ayın 15 ine kadr naparız bilmiyoruz uffff... bide be gidicem 2 koltuk alırım dişyo dedim 75+75 150 tl yazık değil mi 75 tl için sana yazık değilmi diyo uffff sinir oluyorum şu para olayına yaaa
Ancak ofise gelirsem girebilirim...Evimle arada 2 apartman var zaten...Ama evde annemi brakıp da ne kadar gelebilirim onu hiç bilmiyorum işte...
iyiyim canım sağol sen nasılsın biraz geçmişe baktım ama epey ilerlemiş geri geldim sancın mı geldi canım hafta sonu eee şimdi nasılsın pek okuyamadım geçmişi
Sorma fatma, zaten maddiyat olmasa işin içinde inan bi dakika çalışmam...
Mecburiyetten çalışıyoruz..Bi de bir sürü borca girdik ya, o mahvediyor..Siz ev aldınız, araba aldınız...
Biz ev kredisi ödüyoruz...Aksi gibi eşim evin içine de çok harcama yaptı, ankastre mutfak yaptırdı, jakuzi falan takdırdı banyoya..Hayır sanki zenginiz...Şimdi de borçtan boğuluyoruz...Kızımın oyun parkını bile son dakika alabildik...O da borçla gerçi...
Ama 2 koltuk alsın bence de fatma, uzatırsın ayağını falan tek koltuk zor olur..Bi de yanına şişman biri falan oturur sığamazsınız...
Sorma fatma, zaten maddiyat olmasa işin içinde inan bi dakika çalışmam...
Mecburiyetten çalışıyoruz..Bi de bir sürü borca girdik ya, o mahvediyor..Siz ev aldınız, araba aldınız...
Biz ev kredisi ödüyoruz...Aksi gibi eşim evin içine de çok harcama yaptı, ankastre mutfak yaptırdı, jakuzi falan takdırdı banyoya..Hayır sanki zenginiz...Şimdi de borçtan boğuluyoruz...Kızımın oyun parkını bile son dakika alabildik...O da borçla gerçi...
Ama 2 koltuk alsın bence de fatma, uzatırsın ayağını falan tek koltuk zor olur..Bi de yanına şişman biri falan oturur sığamazsınız...
yok cnm baştan beri hep haftasına göre küçük çıkıyodu.incelemeleri yaptı hep kesinlikle gelişim geriliği yok minyon tipli bi bebek olacak dedi hep.işte her ay 1 hafta 2 hafta hep küçük çıkıydu bu sefer fark 3 hafta olmuş dedi.genetik olarak küçük diyor.suyunda eşinde problem yok diyo.gelişim geriliği olsa eşinde filan problme görülüyormuş öyle dyo
kız ah bu ygs denen edebiyattan sınava girecekler 26 haziranda yaa işde ondan erken gelemiyo seçimden sonra alabilirsem izin hemen kaçar gelirim diyo ama biz ne zamana kadr bkleriz onu bilmiyorum.. ben haziran 1-2 dedimi giderim herhalde
amaaaan dünya dertleri işte.
sıkmayın canınızı allah sağlık versin. para elbet gelecek.
dertlenmeyn bakıyım sabah sabah.
fatma kafam çok karışık bu aralar sen nerede doğum yapacaksın.
ben gözden kaçırmışım.
eşin yetişir size canım. pipili bekler babasını sen üzülme tatlım benim :)
valla beşik şu bu agır şeyler osmaniyeye kaldı biliyorsun ordan alıcaz ee oraya gidince hilmini maaşı yarıya düşecek bi bilezik bozulacak mecbur.... herşeyin hayırlısı napalım yaaaa... Allah yardım eder inş.
Evet, sancım geldi ama iyiyim şimdi..Serum taktılar sancı azalsın diye, bi de içine iğne yaptılar serumun...O dakikadan beri ne sancı var ne bişey..
yanında bir bayanın olması daha iyi doğumda. eşin elinden geleni yapar ama bir bayan kadar olmaz. inşallah erken izin alıp gelebilir...sağolasın canımcım valla durumlar öle canım tek kişilik oda vs bulunr blki sağlık personel oldugumdan ama hijyenik değil küvöz olayı yok çocugu dogursam bile hasta etmeden çıkarabilirmiyiz onu bile düşünüyorum.. ee ben tecrübesiz hilmi de kimsede yok yanımızda mecbur napalım gidicez... herşey şu oğlan için.Allah yavrularımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip eder inş.
benimki de iri değil. bir ara üzülüyordum ama sağlıklı olsun yeter ki, önemli olan o.Bende cuma günü gittiğimde beni şaşırtmasını umuyorum inş 2 kiloyu geçmişizdir en son 1707 üç hafta önce bana da iri bi bebek olmiycak demişti...
doktorlar genel anesteziyi çok önermiyorlar ama. anne açısından da bebek açısından da bölgesel daha iyiymiş.inşaallah kızlar evet az kaldı haftaya verecekgün gecen hafta öyle demişti bakalım hayırlısı kızlar anestesistlede randevum var ameliyat için kan alacaklarmış yeterlimi değilmidiye ya ben genel anestesi isticem bakalım ne tavsiye edecek sizi bilgilendiririm
Öyle tabi..
Sağlık sıhhat olsun da, para gelmese de olur...Allah huzur içinde olanı yiyebilmeeyi nasip etsin..
osmaniyede kızz oraya gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?