Günaydın kızlar ,bugün nasılsınız
ben 15:00 de randevum var bakalım doğum gününü verecek
herkeze günaydıııınnn
sıkma canını canım, gelişim geriliği olmaması önemli. sonuçta senden kaynaklı bir şey değil, doğduktan sonra daha hızlı kilo alır merak etme. benim kuzenim 1900 doğmuş 20 küsur yıl önce, gayet de sağlıklı büyümüş. minyon bir kız sadece.herkese slmm.canım çok sıkkın kızlar..ilk baştan beri minyoni tipli zayıf olacak diyodu doktor hep 1-2 hafta geriden geliyodu.bu sefer 3 haftyaa çıkmış aradaki fark.2 hafta önce 1067 gr dı dün gittim 1300 gr olmuş.ve hala ters dönmemiş.
25000 u bulurmu diyorum bilmiyorum diyor doktor bulamaz heralde.büyük ihtimal sezeryan olacak.
hemde bebek küçük olduğu için normal doğumla yoramam diyor.
3 hafta sonraya kontrol için randevu verdi tekrar.
en son ana kadar bekletmeye çalışacak işte küçük olduğu için.
küvöze girmemesi için..
kilo konusunda ne senin nede bizim yapacak bişey yok diyor.
1 kilo daha alrmıki sanmam doğana kadar
kıyamam ben sana ve bebişine allah korur onu alır alır merak etme. şuan kaç haftalıksın. cihazlarda bazen doğru sonuç vermeyebiliyor bu ölçüm konusunda. sıkılma üzülme ki bebişinde üzülüp sıkılmasın
benimki de aynı şekildesığmıo artık içeri yavrusu.. çok rahatsız kaburgalarıma taktı kafayı..
herkeze günaydıııınnn
herkese slmm.canım çok sıkkın kızlar..ilk baştan beri minyoni tipli zayıf olacak diyodu doktor hep 1-2 hafta geriden geliyodu.bu sefer 3 haftyaa çıkmış aradaki fark.2 hafta önce 1067 gr dı dün gittim 1300 gr olmuş.ve hala ters dönmemiş.
25000 u bulurmu diyorum bilmiyorum diyor doktor bulamaz heralde.büyük ihtimal sezeryan olacak.
küvöze girmemesi için..
kuzum çık dinlen artık. çalışamıyoruz baksana.
hele şimdi senin daha çok dikkat etmen gerekiyor.
ama özleyeceğiz seni. hiç girebilme olanağın yok mu?
Günaydın canım,nasılsın..
bilmiyorum cnm ya işte dedim 25 hazirandı normal tarih belli olurmu kaçında olur sezeryen dedim.işte 3 hafta sonra bakacak bi daha.amacı son ana kadar bekletmek dahada büüymesi için.küveze girmesini engelllemek için.sıkma canını canım, gelişim geriliği olmaması önemli. sonuçta senden kaynaklı bir şey değil, doğduktan sonra daha hızlı kilo alır merak etme. benim kuzenim 1900 doğmuş 20 küsur yıl önce, gayet de sağlıklı büyümüş. minyon bir kız sadece.
herkese slmm.canım çok sıkkın kızlar..ilk baştan beri minyoni tipli zayıf olacak diyodu doktor hep 1-2 hafta geriden geliyodu.bu sefer 3 haftyaa çıkmış aradaki fark.2 hafta önce 1067 gr dı dün gittim 1300 gr olmuş.ve hala ters dönmemiş.
küvöze girmemesi için..
hadi bakalım güzel haberlerle gel. çok az kaldı yaaa senin:))Günaydın kızlar ,bugün nasılsınız
ben 15:00 de randevum var bakalım doğum gününü verecek
bizede ayrılık acısı koydu şimdiden ben diyorum ben seni çok özlücem. o diyo sen yokken ben nasıl durucam hele bebeğede yetişemezsem ben burda kafayı yerim diip duruyo adam
günaydııın.
yaren0144; sıkma canını kızz alır merak etme burda berbaer aynı odayı payklaştıgım abla gününü geçirmiş hatta nerdeyse 10 aylık olacktı diyo sezeryan olmuş 2 kilo olmuş hiç bişeyi yokmuş hatta sütü gelmemiş baya bebiş 1900 düşmüş el kadardı diyo bişicik olmaz kilosuna çok takma saglıgı yerinde olduktan sonra alır kiloyuda
bizede ayrılık acısı koydu şimdiden ben diyorum ben seni çok özlücem. o diyo sen yokken ben nasıl durucam hele bebeğede yetişemezsem ben burda kafayı yerim diip duruyo adam
küvöze girmemesi için..
canım bende bozma moralini 32 sonra çok çabuk alıyorlar hemönemli olan gelişimi yeterki sağsalim kucağına alda doğunca sen ellerinle beslersin
hadi bakalım güzel haberlerle gel. çok az kaldı yaaa senin:))
Allah yardımcınız olsun Fatma. gerçekten zor bir süreç. ama en mantıklısı yapıyorsun bence. ben burdaki devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalırsam diye bile çok korkuyorum. burda yine tek kişilik odalar falan var sen daha da kötü anatıyorsun orayı. hiç riske atma.
bilmiyorum cnm ya işte dedim 25 hazirandı normal tarih belli olurmu kaçında olur sezeryen dedim.işte 3 hafta sonra bakacak bi daha.amacı son ana kadar bekletmek dahada büüymesi için.küveze girmesini engelllemek için.
bilmiyorum ya içime korku düştü.çok sakin doktorda kesin küveze girer gibi şeyler söylemedide ne bilim ya küçük olunca korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?