2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizede ayrılık acısı koydu şimdiden ben diyorum ben seni çok özlücem. o diyo sen yokken ben nasıl durucam hele bebeğede yetişemezsem ben burda kafayı yerim diip duruyo adam

sıkma canını canım, gelişim geriliği olmaması önemli. sonuçta senden kaynaklı bir şey değil, doğduktan sonra daha hızlı kilo alır merak etme. benim kuzenim 1900 doğmuş 20 küsur yıl önce, gayet de sağlıklı büyümüş. minyon bir kız sadece.

benimki de aynı şekilde sığmıo artık içeri yavrusu.. çok rahatsız kaburgalarıma taktı kafayı..

çok acıytıyo değil mi?
kaburgamla leğen kemiğimi aynı anda itiyor kızım.
o an çığlık atmak istiyorum :)

herkeze günaydıııınnn

günaydııın.

canım üzülme son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar. daha 32 haftalıksın. alır tabi 1 kilo.
sen üzülme canını sıktıkça bebekte strese girecek. varsın zayıf doğsun. önemli olan sağlıklı olması.

yaren0144; sıkma canını kızz alır merak etme burda berbaer aynı odayı payklaştıgım abla gününü geçirmiş hatta nerdeyse 10 aylık olacktı diyo sezeryan olmuş 2 kilo olmuş hiç bişeyi yokmuş hatta sütü gelmemiş baya bebiş 1900 düşmüş el kadardı diyo bişicik olmaz kilosuna çok takma saglıgı yerinde olduktan sonra alır kiloyuda

kuzum çık dinlen artık. çalışamıyoruz baksana.
hele şimdi senin daha çok dikkat etmen gerekiyor.
ama özleyeceğiz seni. hiç girebilme olanağın yok mu?

Ancak ofise gelirsem girebilirim...Evimle arada 2 apartman var zaten...Ama evde annemi brakıp da ne kadar gelebilirim onu hiç bilmiyorum işte...

bilmiyorum cnm ya işte dedim 25 hazirandı normal tarih belli olurmu kaçında olur sezeryen dedim.işte 3 hafta sonra bakacak bi daha.amacı son ana kadar bekletmek dahada büüymesi için.küveze girmesini engelllemek için.
bilmiyorum ya içime korku düştü.çok sakin doktorda kesin küveze girer gibi şeyler söylemedide ne bilim ya küçük olunca korkuyorum

canım bende bozma moralini 32 sonra çok çabuk alıyorlar hemönemli olan gelişimi yeterki sağsalim kucağına alda doğunca sen ellerinle beslersin

Günaydın kızlar ,bugün nasılsınız
ben 15:00 de randevum var bakalım doğum gününü verecek
hadi bakalım güzel haberlerle gel. çok az kaldı yaaa senin:))
bizede ayrılık acısı koydu şimdiden ben diyorum ben seni çok özlücem. o diyo sen yokken ben nasıl durucam hele bebeğede yetişemezsem ben burda kafayı yerim diip duruyo adam

Allah yardımcınız olsun Fatma. gerçekten zor bir süreç. ama en mantıklısı yapıyorsun bence. ben burdaki devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalırsam diye bile çok korkuyorum. burda yine tek kişilik odalar falan var sen daha da kötü anatıyorsun orayı. hiç riske atma.

inş.ya sağılğı yönünde bi problme yokmuş çok şükür ki..
Allahım yardım etsin herkese..

haklıısın fmg

Öyle düşünme lütfen..Alır kilo..Son zamanlarında çok hızlı kilo alıyorlar bebekler..
Benimki de ilk zamanlarında 2 hafta geriden geliyordu, şimdi 1 hafta öne bile geçmiş...Bunların ne yapacağı belli olmuyor...2500 oldu mu zaten pek sorun çıkmazmış, inşallah sorun olmaz sen endişelenme..Niye 3 hafta geriden geliyormuş, ona bişey demiyor mu doktorun..

Ben dün gece yatarken ay içim yandı susadım çok dedim ee git iiçç dedi bana[/QUOTE]

Ya benim sancım falan oldu ya, ondan da korkuyor yazık....

sağolasın canımcım valla durumlar öle canım tek kişilik oda vs bulunr blki sağlık personel oldugumdan ama hijyenik değil küvöz olayı yok çocugu dogursam bile hasta etmeden çıkarabilirmiyiz onu bile düşünüyorum.. ee ben tecrübesiz hilmi de kimsede yok yanımızda mecbur napalım gidicez... herşey şu oğlan için.Allah yavrularımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip eder inş.

32-36 arası bebeklerin en hızlı kilo aldığı dönemmiş. 36-40 da 2. en hızlı dönem. bir dahaki gittiğinde şaşırtır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…