2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hediyemi verdi eşim...
Anne yaptı beni...Daha da bişey istemiyorum...Ama alır o...

Eder eder, merak etme...
Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular da, giden bilezik olsun kız...Alınır ilerde..
öle tabi canım sorun değil de insanın kafasına takılıyo yaa şu evi biran önce teslim etseler hiç sıkıntı kalmıcak yaaa
tabi birce kendimden ziyade bebek içinde iyi olucak

genel aneztezide işte çok hızlı hareket etmeleri lazım bebeğinde narkozdan etkilenmemesi için

yelkovan az önce yazdım görmedin.
bebişinin usg resmine dikkatli bakınca aynı sana benziyor :) süper...
bu arada annem bana anneler günü hediyesialmış dün verdi. nasıl duygulandım yaaaa.
kıyamadım.

bakalım ne diyecekler dün istanbulda dahiliye uzmanı arkadasım genel yaptır epudural yaptırma dedi etkilenme olayında ben yarım saatlik narkoz almıstım şimdide anca o kadar verirler herhalde bir konusayım ne diyecekler

günaydın günlerdir gelemedim merak ettim sizleri nasılsınız umarım erken davranan bebiş yoktur
benim anneannem vefat etti oradaydım dün doktor kontrolu vardı evde de işler var bir yanda da onlarla uğraşıyorum

canım yarım saatlik değil yani kana anrkoz verilioyr yaa çok hızlı hareket etmedikleri taktirde bebeğede bu narkozdan geçebilecek ve buda bebek için zararlı onu demek istedim.. konuş tabi.senni için en iyisi hangisi ise o olur inş.

genelde bazen ayılmak uzun sürüyor, bebeği emzirmek falan zor olabiliyor. benim ablam genel olmuştu, geç çıkmıştı odaya, korkutmuştu bizi. doktorun senin için en uygun olana karar verir gerçi.

Başınız sağolsun ipek....
Rahatsız mıydı, Allah rahmet eylesin...
Doktor kontolün nasıl geçti, iyi mi bebişin..

başınsağolsun canım.
allah sabır versin.

yelkovan az önce yazdım görmedin.
bebişinin usg resmine dikkatli bakınca aynı sana benziyor :) süper...
bu arada annem bana anneler günü hediyesialmış dün verdi. nasıl duygulandım yaaaa.
kıyamadım.

gule gule kullan ılk anneler gunu hedıyen ne mutlu:))
bende cevap yazdım sana neyse bı kavusamadık:)
keske bana benzese aynı babası kocaman burnu var:)
dıyorum kı ıyıkı kız degıl evde kalırdı yavrum:)

hoşgeldin cnım.. başınız sağolsun bi suzii var erken davranan başkada yok herşey bildiğin ibi ege falan izinde artık öle

başın sağolsun ipek.. suzinin yaman'ı doğdu:)

aaa ben görmemişim cevabını. kız babasını görmedim ama ben simasını sana benzettim ne biliyim.
hem de koca burunlu deme bakıyım oğluşa. çok ayıp.

genelde bazen ayılmak uzun sürüyor, bebeği emzirmek falan zor olabiliyor. benim ablam genel olmuştu, geç çıkmıştı odaya, korkutmuştu bizi. doktorun senin için en uygun olana karar verir gerçi.

Benim doktorum da genel yapmak taraftarı değil...
Sen bebeğin doğduğunda onu göreceksin, yanağına dayayacağız, öpeceksin..Kokusunu duyacaksn diyor..Bunlar bebek için de senin için de çok önemli diyor...
Ama eşim doğuma girmezse epidurali kabul de etmiyor...
Eşim de doğuma girmiyor, bakalım ne yapacağız..

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz

iipek34 canım başın sağolsun

Son düzenleme:
canım ne yapayım odası esyaları falan hazırlıkları tamamladım.
keske bana benzese bır burnu var aynı babası kocaman sen nasılsın ıs nasıl gıdıyor cok zorlanıyor musun

he heee nihayet buldum.
iş yoğun vallahi. hiç çalışasım da yok. zor duruyorum.
odasını eşyalarını da güle güle kullanın.
hadi ben kaçtım bu sefer. sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…