kızlar herkese allah kolaylık versın ıns. bebısler ugurlu bereketlı gelır
ınsanın cocugu soz konusu olunca hıcbıseyı gormuyormus gozu alacagın sonu yok aldıkca alıyor ınsan bıde kıyamıyor o da olsun buda dıyee
annelerımızın kıymetını boyle anlayacakmısız demekkı
bu arada haftasonu anneler gunu bızde anneyızs bakalım essek kocalar dusunecek mı?:))
öle tabi canım sorun değil de insanın kafasına takılıyo yaa şu evi biran önce teslim etseler hiç sıkıntı kalmıcak yaaaEder eder, merak etme...
Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular da, giden bilezik olsun kız...Alınır ilerde..
tabi birce kendimden ziyade bebek içinde iyi olucakyanında bir bayanın olması daha iyi doğumda. eşin elinden geleni yapar ama bir bayan kadar olmaz. inşallah erken izin alıp gelebilir...
benimki de iri değil. bir ara üzülüyordum ama sağlıklı olsun yeter ki, önemli olan o.
doktorlar genel anesteziyi çok önermiyorlar ama. anne açısından da bebek açısından da bölgesel daha iyiymiş.
kızlar herkese allah kolaylık versın ıns. bebısler ugurlu bereketlı gelır
ınsanın cocugu soz konusu olunca hıcbıseyı gormuyormus gozu alacagın sonu yok aldıkca alıyor ınsan bıde kıyamıyor o da olsun buda dıyee
annelerımızın kıymetını boyle anlayacakmısız demekkı
bu arada haftasonu anneler gunu bızde anneyızs bakalım essek kocalar dusunecek mı?:))
Hoşgeldin bebek...
Naber..
öle tabi canım sorun değil de insanın kafasına takılıyo yaa şu evi biran önce teslim etseler hiç sıkıntı kalmıcak yaaa
tabi birce kendimden ziyade bebek içinde iyi olucak
genel aneztezide işte çok hızlı hareket etmeleri lazım bebeğinde narkozdan etkilenmemesi için
bakalım ne diyecekler dün istanbulda dahiliye uzmanı arkadasım genel yaptır epudural yaptırma dedi etkilenme olayında ben yarım saatlik narkoz almıstım şimdide anca o kadar verirler herhalde bir konusayım ne diyecekler
bakalım ne diyecekler dün istanbulda dahiliye uzmanı arkadasım genel yaptır epudural yaptırma dedi etkilenme olayında ben yarım saatlik narkoz almıstım şimdide anca o kadar verirler herhalde bir konusayım ne diyecekler
günaydın günlerdir gelemedim merak ettim sizleri nasılsınız umarım erken davranan bebiş yoktur
benim anneannem vefat etti oradaydım dün doktor kontrolu vardı evde de işler var bir yanda da onlarla uğraşıyorum
günaydın günlerdir gelemedim merak ettim sizleri nasılsınız umarım erken davranan bebiş yoktur
benim anneannem vefat etti oradaydım dün doktor kontrolu vardı evde de işler var bir yanda da onlarla uğraşıyorum
yelkovan az önce yazdım görmedin.
bebişinin usg resmine dikkatli bakınca aynı sana benziyor :) süper...
bu arada annem bana anneler günü hediyesialmış dün verdi. nasıl duygulandım yaaaa.
kıyamadım.
gule gule kullan ılk anneler gunu hedıyen ne mutlu:))
bende cevap yazdım sana neyse bı kavusamadık:)
keske bana benzese aynı babası kocaman burnu var:)
dıyorum kı ıyıkı kız degıl evde kalırdı yavrum:)
genelde bazen ayılmak uzun sürüyor, bebeği emzirmek falan zor olabiliyor. benim ablam genel olmuştu, geç çıkmıştı odaya, korkutmuştu bizi. doktorun senin için en uygun olana karar verir gerçi.
canım ne yapayım odası esyaları falan hazırlıkları tamamladım.
keske bana benzese bır burnu var aynı babası kocaman sen nasılsın ıs nasıl gıdıyor cok zorlanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?