2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallah tatlım benı manyak karı ntsye baglamıyo cıldıracam :84::84::84: nıye anlamıyorumda bakalım ne yapacak bu cuma gıdıcem

hmm bağlar belki bu gidişinde bende ilk defa bağlandım. belki bende cuma günü giderim belli olmaz randevuyla gitmiyorum ben ne zaman gidersem alıyo beni. benim dr da uyuz yaa gıcık oluyorum gitgide ultrasonda bakıyo herşeyi normal diyo yaa insan bi söyler şu çocuğun kafası veya ayağı fln diye geçen gün ben farkettim de sordum demin ki kafası mıydı dedim evet diyo uyuz yaaa ben farkedipde söylemesem söyleyeceği yok kadının

Bencede adamlar zaten hamilelikte yeterince salaş görüntüye alıştılar ameliyat sonrası son nokta olur heralde

Ya yakamoz sen bu arkadaşlarınla doğumdan önce görüşme bence, kızım bunlar felaket habercisi gibi, ya insanlar ne çok seviyor birbirini korkutmayı, ilk gece için korkutula korkutula bisürü vajinusmuslu arkadaşımız oldu şimdide herkeste bir doğum korkusu var.. Bence o onun aptallığıymış, üstünü çıkarıp giyseymiş Allah Allah ne alakası var.. Ben acil sezeryan oldum akşam 18.30 da çıktım ameliyattan gece yatmadan girmiştim geceliğimi, ya böyle insanlara takılma sen..

yok oyle bısey bacım ya belkı altına gıydırmezler cunku sezeryana cok buyuk ıhtımal sabah 8 9 gıbı alıyolar altıya kadar kımıldamıyosun ama ustunu gıydırıyolar dıye bılıyorum

üstte oluyomuş ama ameliyat gömleği duruyomuş üstünde altta da sadece bez dedi yok ay o ne öyle giyerim ben ameliyatlı halimle tartışır yine giyerim

maşallah kocaman kız olmuşşşşşş, darısı bizimkilere. hayırlıca doğsunlar inş. benim hanımefendi 2000 gr a yeni yeni ulaşıyo daha :) boyumuz iyi ama 44 cm olmuşuz :))

benim arkadaşım geçen sene özelde doğum yaptı 1-2 saat içinde pijamaları çekti üstüne. Sezeryan oldu epiduralli oldu.

maşallah tatlım masallah bende 29 30 gıbı doguruyorum

Bencede adamlar zaten hamilelikte yeterince salaş görüntüye alıştılar ameliyat sonrası son nokta olur heralde
bencede bi daha çocuk filan istemez adam benden bu ne bi çocuk doğurdun ne hale geldin filan der

ay evet ya , doğumdan sonra ağrı çekmemesine ragmen abarta abarta anlattı uyandıgımda beni kestiklerini bilmesem kesildiğimi anlardım öyle bi acı hissettimki ağrı kesici etkisini gösterene kadar sürdü dedi halbuki ben sormadan çok rahat bi doğum yaşadıgını söylerdi, bide ısrarla kendi yaşadıgını savunuyor hayır zaten sende giymek istemeyeceksin kıpırdayamıyor oluyosun çünkü filan diyor amannn neyse ben giyerim durulurmu hiç öyle

Canım doğumdan sonra ilk 1-2 saat seni yatırıyorlar, altında da sadece çarşaf gibi bir bez var.. Sonra arada kanama varmı diye bakıyorlar.. Sonrada biraz geniş bir bez getirip, hastayı giydirebilirisniz diyorlar.. Benim annem zaten anları beklemeden ameliyat önlüğünü çıkarıp, üstümden geceliğimi giydirmişti, alt taraf zatengözükmüyor.. Zaten doğumdan 5-6 saat sonrada kaldırıp yürüttüler... Yani arkadaşın üstünü değiştirse kimse neden değiştirdin demezdi..

Oyy maşallah 3.500 rahat olur seninki doğuma kadar aman bir iki hafta daha sabrediverirsin neolcak sağlıklı olsunda

Valla 3500 ü de geçer bu gidişle.. Ablası 3650 gr.doğdu ama bu ondan da önde gidiyor..

Kızım ben 32 haftalıkken erken olmasın dedim de artık ağırlaştım taşıyamıyorum.. Havalar da ısındıkça sıkılıyorum..

Valla bence 5-6 ay kadar yatarlar ancak..

kızlar ben çıkıyorum pc başında uyucam şimdi gözlerim kapanıyo kendinize iyi bakın yarın görüşürüüzz

Yurtdışında kadınlar sezeryan olsalar bile doğumdan sonra hemen korse takarlarmış ki karınları sarkık kalmasın diye şahane fikir doğurayım ister normal ister sezeryan korsemle gidicem valla hemen takıcam

nekadar abartmıs yaaa ınsan acı cekse bıle bukadar demez de senı korkutmazzz

kız aman kaldı 1 ay ondan sonra nerde gorucen bır daha bos verrrr

üstte oluyomuş ama ameliyat gömleği duruyomuş üstünde altta da sadece bez dedi yok ay o ne öyle giyerim ben ameliyatlı halimle tartışır yine giyerim

gıyerız kız bos ver sen onları

Yurtdışında kadınlar sezeryan olsalar bile doğumdan sonra hemen korse takarlarmış ki karınları sarkık kalmasın diye şahane fikir doğurayım ister normal ister sezeryan korsemle gidicem valla hemen takıcam

sezeryandan sonra korse takmak iyi değilmiş, dikişlerde iltihaplanma yapıyomuş, bu konuda topik bile vardı burda okumuş orda yazanlar hep aynı şeyden şikayet ediyolardı... korseden dolayı...

:)):)): dursun dursun annesı buyusun bırazcık daha bebıscıkkk:)):))

hee ıyı 5-6 ay yatarlarsaa ben 3 ay felan dıodum:)):):))

kız zararlı dıyolar ama bana oyle soyledılerr

maşallah tatlım masallah bende 29 30 gıbı doguruyorum

Valla bazı insanlar zevk alıyor korkutmaktan, bende çok korkuyordum ameliyattan arkadaşım anlatmıştı, öldüm bittim 3 hafta çocuğumu bile kucağıma alamadım diye...Ben hiçte öyle birşey yaşamadım canları çok tatlı herhalde bunların.. Ya sen üstünü çıkar değiştir.. Kİm karışır, zaten ameliyat önlüğü önden düğmeli falan değil, nasıl emzircenki, pijama üstünü çeker üstüne öyle giydirirsin, altını da temizlendikten sonra giyersin..

oykum bence sız cok guzel zamanda dunyaya getıreceksınız bebıslerınız bız yandık sıcaklardaa valla
ben bıle kendımı cok agırlasmıs buluyorum kı senı dusunemıommm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…