ınsallah tatlım benı manyak karı ntsye baglamıyo cıldıracam :84::84::84: nıye anlamıyorumda bakalım ne yapacak bu cuma gıdıcem
üff kötü ya ben rahat edemem öyleee
bende ilk defa duydum hiç rahat edemem eğer öyleyse, gittiğimde soracam hastaneye kafama takıldı duramam ben öyle giyerim pijamalarımı , bende yürüme işini sordum zaten 6-12 saat içinde yürütülmesi gerekiyor yürütmedilermi seni diye hasta beziyle yürüdüm sadece odanın içinde yürüttüler zaten dedi , en azından gecelik giyerim ya olurmu öyle şey dedim ben ısrarla zaten yaraya bişy değmesini sende istemiyosun gecelik giysende hemşire sürekli kontrole geldiği için açık bırakacak dedikapatıversin canım olurmu hiç öyle şey kontrol için açmakmı zor geliyo
oda özelde doğum yaptı büyük bi hastaneydi baya memnundu aslında doğumundan sonradan ağrısı filan pek olmamış genel anestezi olmasına ragmen , giydirmiyolarsada bana giydirsinler hemşireye söyliycem gittiğimde :26:
bencede ya hiç rahat olmaz insan cıbıldak cıbıldakbide eşim filan olacak odada ne kötü bi durum sadece poponda bezle üzerinde örtü var filan doğum yaptık diye kötü bi görüntü oluşmasına gerek yok hani
duruma bağlı diyo bide Allahımkonuşmasaydın kıs ne demek duruma bağlı hemen evlenseydi bide
aaa çok iyiymiş sonda işibende bu gidişimde soracam doktora tarihe ve doğum şekline karar verecez artık ya bu arada bişy duydum çok şaşırdım kızlar sezeryan olan bi arkadaşa sordum gecelikde alayım mı pijama takımı yetermi diye zaten ameliyattan sonra hiçbişy giydirmiyolarki 1 gün öyle hasta beziyle yatıyosun sadece dedi nası yani iç çamaşırıdamı giydirmiyolar dedim zaten çok bitkin halsiz oluyosun hemşirede sık sık kanamanı kontrole geliyo arada hasta bezini değiştiriyor o yüzden sadece hasta beziyle ameliyat gömleğiyle yatıyosun o gün üzerinde örtü oluyo dedi :26: çok kötü ya eğer çöyleyse ben hiç rahat edemem ne o öyle sadece bezle yatılırmı
yok oyle bısey bacım ya belkı altına gıydırmezler cunku sezeryana cok buyuk ıhtımal sabah 8 9 gıbı alıyolar altıya kadar kımıldamıyosun ama ustunu gıydırıyolar dıye bılıyorum
Kızlar merhaba, biz geldik kızımla doktordan.. Haberler güzel.. Kızım biraz daha semirmiş.. 2.773 gr. kadar olmuş 10 gün falan ileri doktor olabilir dedi, hayret yani... Boyu da 49 cm. falan çook uzun olcak herhalde.. Şu aralar şeker tansiyon falanda iyi gidiyor ya coştu benim doktor, en erken 29-30 mayısta alırım demeye başladı.. Ya erken olsun istemem tabi ama kendimi çok hazırlamıştım, erkene.. Birde herşey yolunda giderse de haziran başı bile olabilirmiş.. Offffff çok sıkıldım..
Bende ilk defa duydum hiç rahat edemem eğer öyleyse, gittiğimde soracam hastaneye kafama takıldı duramam ben öyle giyerim pijamalarımı , bende yürüme işini sordum zaten 6-12 saat içinde yürütülmesi gerekiyor yürütmedilermi seni diye hasta beziyle yürüdüm sadece odanın içinde yürüttüler zaten dedi , en azından gecelik giyerim ya olurmu öyle şey dedim ben ısrarla zaten yaraya bişy değmesini sende istemiyosun gecelik giysende hemşire sürekli kontrole geldiği için açık bırakacak dediKapatıversin canım olurmu hiç öyle şey kontrol için açmakmı zor geliyo
Oda özelde doğum yaptı büyük bi hastaneydi baya memnundu aslında doğumundan sonradan ağrısı filan pek olmamış genel anestezi olmasına ragmen , giydirmiyolarsada bana giydirsinler hemşireye söyliycem gittiğimde :26:
Bencede ya hiç rahat olmaz insan cıbıldak cıbıldakBide eşim filan olacak odada ne kötü bi durum sadece poponda bezle üzerinde örtü var filan doğum yaptık diye kötü bi görüntü oluşmasına gerek yok hani
Kızlar merhaba, biz geldik kızımla doktordan.. Haberler güzel.. Kızım biraz daha semirmiş.. 2.773 gr. kadar olmuş 10 gün falan ileri doktor olabilir dedi, hayret yani... Boyu da 49 cm. falan çook uzun olcak herhalde.. Şu aralar şeker tansiyon falanda iyi gidiyor ya coştu benim doktor, en erken 29-30 mayısta alırım demeye başladı.. Ya erken olsun istemem tabi ama kendimi çok hazırlamıştım, erkene.. Birde herşey yolunda giderse de haziran başı bile olabilirmiş.. Offffff çok sıkıldım..
bencedeBencede adamlar zaten hamilelikte yeterince salaş görüntüye alıştılar ameliyat sonrası son nokta olur heralde
Ya yakamoz sen bu arkadaşlarınla doğumdan önce görüşme bence, kızım bunlar felaket habercisi gibi, ya insanlar ne çok seviyor birbirini korkutmayı, ilk gece için korkutula korkutula bisürü vajinusmuslu arkadaşımız oldu şimdide herkeste bir doğum korkusu var.. Bence o onun aptallığıymış, üstünü çıkarıp giyseymiş Allah Allah ne alakası var.. Ben acil sezeryan oldum akşam 18.30 da çıktım ameliyattan gece yatmadan girmiştim geceliğimi, ya böyle insanlara takılma sen..
bende ilk defa duydum hiç rahat edemem eğer öyleyse, gittiğimde soracam hastaneye kafama takıldı duramam ben öyle giyerim pijamalarımı , bende yürüme işini sordum zaten 6-12 saat içinde yürütülmesi gerekiyor yürütmedilermi seni diye hasta beziyle yürüdüm sadece odanın içinde yürüttüler zaten dedi , en azından gecelik giyerim ya olurmu öyle şey dedim ben ısrarla zaten yaraya bişy değmesini sende istemiyosun gecelik giysende hemşire sürekli kontrole geldiği için açık bırakacak dedikapatıversin canım olurmu hiç öyle şey kontrol için açmakmı zor geliyo
oda özelde doğum yaptı büyük bi hastaneydi baya memnundu aslında doğumundan sonradan ağrısı filan pek olmamış genel anestezi olmasına ragmen , giydirmiyolarsada bana giydirsinler hemşireye söyliycem gittiğimde :26:
bencede ya hiç rahat olmaz insan cıbıldak cıbıldakbide eşim filan olacak odada ne kötü bi durum sadece poponda bezle üzerinde örtü var filan doğum yaptık diye kötü bi görüntü oluşmasına gerek yok hani
Oyy maşallah3.500 rahat olur seninki doğuma kadar aman bir iki hafta daha sabrediverirsin neolcak sağlıklı olsunda
aaa suna bak ya erken olmasın dıye onca dusundun dusundun sımdıde gec gelmesını ıstemıosun :):):)heralde okadar sey yaptınkı rahat etsın dıye yerını cok sevdı hanfendı canımm...masallah
oykum ya o besıkte en fazla kac ay yatarlarr gercı senın kız buyuk pek yatamazlar amaaa:):):):):)
bencedebi daha çocuk filan istemez adam benden bu ne bi çocuk doğurdun ne hale geldin filan der
ay evet ya , doğumdan sonra ağrı çekmemesine ragmen abarta abarta anlattı uyandıgımda beni kestiklerini bilmesem kesildiğimi anlardım öyle bi acı hissettimki ağrı kesici etkisini gösterene kadar sürdü dedi halbuki ben sormadan çok rahat bi doğum yaşadıgını söylerdi, bide ısrarla kendi yaşadıgını savunuyor hayır zaten sende giymek istemeyeceksin kıpırdayamıyor oluyosun çünkü filan diyor amannn neyse ben giyerim durulurmu hiç öyle
maşallah kocaman kız olmuşşşşşş, darısı bizimkilere. hayırlıca doğsunlar inş. benim hanımefendi 2000 gr a yeni yeni ulaşıyo daha :) boyumuz iyi ama 44 cm olmuşuz :))
hmm bağlar belki bu gidişinde bende ilk defa bağlandım. belki bende cuma günü giderim belli olmaz randevuyla gitmiyorum ben ne zaman gidersem alıyo beni. benim dr da uyuz yaa gıcık oluyorum gitgide ultrasonda bakıyo herşeyi normal diyo yaa insan bi söyler şu çocuğun kafası veya ayağı fln diye geçen gün ben farkettim de sordum demin ki kafası mıydı dedim evet diyo uyuz yaaa ben farkedipde söylemesem söyleyeceği yok kadının
üstte oluyomuş ama ameliyat gömleği duruyomuş üstünde altta da sadece bez dediyok ay o ne öyle giyerim ben ameliyatlı halimle tartışır yine giyerim
Yurtdışında kadınlar sezeryan olsalar bile doğumdan sonra hemen korse takarlarmış ki karınları sarkık kalmasın diye şahane fikir doğurayım ister normal ister sezeryan korsemle gidicem valla hemen takıcam
Canım doğumdan sonra ilk 1-2 saat seni yatırıyorlar, altında da sadece çarşaf gibi bir bez var.. Sonra arada kanama varmı diye bakıyorlar.. Sonrada biraz geniş bir bez getirip, hastayı giydirebilirisniz diyorlar.. Benim annem zaten anları beklemeden ameliyat önlüğünü çıkarıp, üstümden geceliğimi giydirmişti, alt taraf zatengözükmüyor.. Zaten doğumdan 5-6 saat sonrada kaldırıp yürüttüler... Yani arkadaşın üstünü değiştirse kimse neden değiştirdin demezdi..
Valla 3500 ü de geçer bu gidişle.. Ablası 3650 gr.doğdu ama bu ondan da önde gidiyor..
Kızım ben 32 haftalıkken erken olmasın dedim de artık ağırlaştım taşıyamıyorum.. Havalar da ısındıkça sıkılıyorum..
Valla bence 5-6 ay kadar yatarlar ancak..
kız aman kaldı 1 ay ondan sonra nerde gorucen bır daha bos verrrr
gıyerız kız bos ver sen onları
Yurtdışında kadınlar sezeryan olsalar bile doğumdan sonra hemen korse takarlarmış ki karınları sarkık kalmasın diye şahane fikir doğurayım ister normal ister sezeryan korsemle gidicem valla hemen takıcam
maşallah tatlım masallah bende 29 30 gıbı doguruyorum
bencedebi daha çocuk filan istemez adam benden bu ne bi çocuk doğurdun ne hale geldin filan der
ay evet ya , doğumdan sonra ağrı çekmemesine ragmen abarta abarta anlattı uyandıgımda beni kestiklerini bilmesem kesildiğimi anlardım öyle bi acı hissettimki ağrı kesici etkisini gösterene kadar sürdü dedi halbuki ben sormadan çok rahat bi doğum yaşadıgını söylerdi, bide ısrarla kendi yaşadıgını savunuyor hayır zaten sende giymek istemeyeceksin kıpırdayamıyor oluyosun çünkü filan diyor amannn neyse ben giyerim durulurmu hiç öyle
Canım doğumdan sonra ilk 1-2 saat seni yatırıyorlar, altında da sadece çarşaf gibi bir bez var.. Sonra arada kanama varmı diye bakıyorlar.. Sonrada biraz geniş bir bez getirip, hastayı giydirebilirisniz diyorlar.. Benim annem zaten anları beklemeden ameliyat önlüğünü çıkarıp, üstümden geceliğimi giydirmişti, alt taraf zatengözükmüyor.. Zaten doğumdan 5-6 saat sonrada kaldırıp yürüttüler... Yani arkadaşın üstünü değiştirse kimse neden değiştirdin demezdi..
Valla 3500 ü de geçer bu gidişle.. Ablası 3650 gr.doğdu ama bu ondan da önde gidiyor..
Kızım ben 32 haftalıkken erken olmasın dedim de artık ağırlaştım taşıyamıyorum.. Havalar da ısındıkça sıkılıyorum..
Valla bence 5-6 ay kadar yatarlar ancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?