2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız aıleyle alakalı valla senınkıler rahat dogurmuslarsa sende catır catır dogurusun bacım ınsallah ben senden once dogurucam galıba sezeryan olursa durumu sana bıldırırım

evet yaa öyle bence de aileye bakıyo biraz ablamın da mayısın ortasına alalım demişler 37 haftalık oluyomuş çocuk iriymiş galiba öyle diyolar

kızlar biz geldik kızımla. pazara gitim geldim ne aşerdim dersiniz :) peynir aşerdim yahu :) ne tuhaf biriyim ben yaa...

onu dün yaptım yaaa

soguk deyınce hep aklıma yogurlu bıseyler gelıyo :))) kabak yogurtla bacım oda guzer loluyo bak sana anlatırken canım cektı

hımmm anladım abla (saygıdan ) bende sezeryan olmak ıstıyorum epıdural dedıler banada hep o cock ıyı dedıler oyuzden sordum

valla ben de önceleri sezaryen sonrası hoop pijamaları giyerler sanıyodum, hastanede çalışıyorum ve doğum yapan arkadaşlarımı ziyaret ettikçe gördüm aynı senin bahsettiğin gibi ilk gün üstlerinde sadece önlük serili olarak yatıyolardı...
bizim kızın sağı solu belli olmaz eğer son dakika şımarırsa sezaryen olacam yoksa normale uğraşacaz
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizen

kızlar biz geldik kızımla. pazara gitim geldim ne aşerdim dersiniz :) peynir aşerdim yahu :) ne tuhaf biriyim ben yaa...

valla oluyo yaa saçma sapan şeyler istiyo canımız benim canımda şuan pizza istiyo ama evde yooookkkk gidip almaya da üşeniyoruum babamı mı arasam napsam evdeyse alsında gelsin
hoşgeldin bu arada

Son düzenleme:
canım sen gaviscon kullanmıyomusun? valla midem kaynadığı anda 1 tatlı kaşığı alıyorum anında rahatlatıyo, özellikle geceleri çok işe yarıyo ...

ilk defa duydum böyle bişey. uyuşma geçtikten sonra pijama giyiliyor diye biliyorum. öyle yatılırmı hiç? sezeryanda gecelik pek giyilmiyor zaten. ki 8 saat yattıktan sonra yürütülüyorsun gaz çıkarmak için sezeryanda...

yakamoz arkadaşının old.yer farklıysa bilmem.benim gördüklerim hep şu şekilde oluyor.
yeşil bişey giydiriyolarkolarını geçiriyosun.doğumdan 2-3 saat sonra hemşire hasta bakıcı geliyor hasta bezini değiştiriyor senden kıyafetlerini alıyor giydiriyor.

Ayy yok kız heryerde aynı değildir bence o eğer öyleyse çok kötü hissederim ben olsam bide zaten doğumdan sonra üşür insan kan falan gidince öyle cıbıldak durulurmu :18::18::18:

ondan sonra ayağa kaldırıp yürütüyor işte.ondan sonrada sen kendin yanında kalan kişi yardımcı oluyor lavaboya gittiğinde.burda böyle yani

yok oyle bısey bacım ya belkı altına gıydırmezler cunku sezeryana cok buyuk ıhtımal sabah 8 9 gıbı alıyolar altıya kadar kımıldamıyosun ama ustunu gıydırıyolar dıye bılıyorum

canım bu benim gaviscon kullanan halim bi de içmesem ölecem heralde töbe yarebbm

hımm senın oyle bı sorunun yok dımı erken dogum gıbı fılan hersey yolunda dımı cok sukur

erken doğum riskim yok ama şu sıra kendimi çok kötü hissediyorum bakalım kontrole gittiğimde bişey çıkıcak mı kendimi taşıyamaz oldum artık çocuk da garibim artık yeri daraldı o hareketlendikçe benim canım yanıyo çok sert vuruyo yaa geçen ki gittiğim de dr nst ye bağladı normal çıktı bu seferde bağlar heralde bakalım

ınsallah tatlım benı manyak karı ntsye baglamıyo cıldıracam :84::84::84: nıye anlamıyorumda bakalım ne yapacak bu cuma gıdıcem

Kızlar merhaba, biz geldik kızımla doktordan.. Haberler güzel.. Kızım biraz daha semirmiş.. 2.773 gr. kadar olmuş 10 gün falan ileri doktor olabilir dedi, hayret yani... Boyu da 49 cm. falan çook uzun olcak herhalde.. Şu aralar şeker tansiyon falanda iyi gidiyor ya coştu benim doktor, en erken 29-30 mayısta alırım demeye başladı.. Ya erken olsun istemem tabi ama kendimi çok hazırlamıştım, erkene.. Birde herşey yolunda giderse de haziran başı bile olabilirmiş.. Offffff çok sıkıldım..

üff kötü ya ben rahat edemem öyleee
bende ilk defa duydum hiç rahat edemem eğer öyleyse, gittiğimde soracam hastaneye kafama takıldı duramam ben öyle giyerim pijamalarımı , bende yürüme işini sordum zaten 6-12 saat içinde yürütülmesi gerekiyor yürütmedilermi seni diye hasta beziyle yürüdüm sadece odanın içinde yürüttüler zaten dedi , en azından gecelik giyerim ya olurmu öyle şey dedim ben ısrarla zaten yaraya bişy değmesini sende istemiyosun gecelik giysende hemşire sürekli kontrole geldiği için açık bırakacak dedi kapatıversin canım olurmu hiç öyle şey kontrol için açmakmı zor geliyo

oda özelde doğum yaptı büyük bi hastaneydi baya memnundu aslında doğumundan sonradan ağrısı filan pek olmamış genel anestezi olmasına ragmen , giydirmiyolarsada bana giydirsinler hemşireye söyliycem gittiğimde :26:
Ayy yok kız heryerde aynı değildir bence o eğer öyleyse çok kötü hissederim ben olsam bide zaten doğumdan sonra üşür insan kan falan gidince öyle cıbıldak durulurmu :18::18::18:

bencede ya hiç rahat olmaz insan cıbıldak cıbıldak bide eşim filan olacak odada ne kötü bi durum sadece poponda bezle üzerinde örtü var filan doğum yaptık diye kötü bi görüntü oluşmasına gerek yok hani

Oyy maşallah 3.500 rahat olur seninki doğuma kadar aman bir iki hafta daha sabrediverirsin neolcak sağlıklı olsunda

aaa suna bak ya erken olmasın dıye onca dusundun dusundun sımdıde gec gelmesını ıstemıosun :):):)heralde okadar sey yaptınkı rahat etsın dıye yerını cok sevdı hanfendı canımm...masallah

oykum ya o besıkte en fazla kac ay yatarlarr gercı senın kız buyuk pek yatamazlar amaaa:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…