biz geldiiiiiikkk yemekten
mervecım sen normalmı sezeryanmı yapıcan
normal istiyorum canım allah izin verirse bi aksilik çıkmazsa
hadı yaa ınsallah canım catına fılan baktımı pekı
ayyyyy aynen yaa börek mi yapsam yufkam avr az biraz da haşlanmış patetesim var uff blmiyorum ama canım hep soguk şeyer istiyohoşgeldiniiiizzz
bende kara kara akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum hiçbişeyde yapasım yok keşke biri yemeğe çağırsa
hadı yaa ınsallah canım catına fılan baktımı pekı
ayyyyy aynen yaa börek mi yapsam yufkam avr az biraz da haşlanmış patetesim var uff blmiyorum ama canım hep soguk şeyer istiyo
benim dr umda spinal ya da epidurali önerdi, ben spinal istedim bakalım. kendiside bunun en iyi seçenek olduğunu söyledi...hem sondayı da uyuştuktan sonra takıyolar istersenepidural daha mı sağlıklı kızlar? sen hangisini düşünüyosun Birce doğum için?
normal doğumun zormu geçmişti canım o yüzdenmi sezeryani tercih ediyosun
ayyyyy aynen yaa börek mi yapsam yufkam avr az biraz da haşlanmış patetesim var uff blmiyorum ama canım hep soguk şeyer istiyo
yok bacım bakmadı daha öyle bişey de demedi ama ben yine de tedarikli gdiyorum ne olur ne olmaz diye inş normal olur yaaa
benim dr umda spinal ya da epidurali önerdi, ben spinal istedim bakalım. kendiside bunun en iyi seçenek olduğunu söyledi...hem sondayı da uyuştuktan sonra takıyolar istersen
fatma ne yap bacım bılıyonmu soyle guzel bı yogurtlu makarna yap sarmısaklı usutnede tereyaglı pul bıber dokk ohh keyıf valla
ya ben sezeryan olucam normal dogum ıstemıyorum daha doktorum karar vermedı ama ben ıstemıyorum acıya dayanamam dıye korkuyorum acı esıgım cok duşük benim
nedense bende hep normal istedim hala da normal istiyorum aslında canım kıymetlidir ama he aklımdan normal geçiyo ablamda normal olucaktı ama onun son anda sezeryan olmuştu inş bende öyle bişey olmaz
ya benım cesaretım yok bıde benım aılemdekı kadınlar hep zor gecırdı dogumları genetık galıba bana hıc kalkısma dedıler o yuzden keske cesaretım olsa bende normal ısterdım valla
fatma ne yap bacım bılıyonmu soyle guzel bı yogurtlu makarna yap sarmısaklı usutnede tereyaglı pul bıber dokk ohh keyıf valla
ya ben sezeryan olucam normal dogum ıstemıyorum daha doktorum karar vermedı ama ben ıstemıyorum acıya dayanamam dıye korkuyorum acı esıgım cok duşük benim
spinal olan bi kaç kişi tanıyorum onlarla görüştüm, gayet memnunlar, birazda o yüzden bunu istedim ben canım.ezgım spınalle epıdural arasında ne fark var seker
bizimkiler de normal doğum oldu hepsi de çatır çatır doğurmuşlar valla inş bende öyle yapıcam ama bakalım nasip
duruma bağlı diyo bide Allahımya bendede aynı sey oluyo bı hoca arkadasını gorduk yoldaadam karısı olunce bırını bulmus hemen ayıp ya daha 1 sene olmadı kadın olelı dedım neyapsın adam tekmı klasın dedı ya ben olursem sen hemen evlenırmısın dedı ya duruma baglı dedı ayy dedım aglaya aglaya öldümm
benim dr umda spinal ya da epidurali önerdi, ben spinal istedim bakalım. kendiside bunun en iyi seçenek olduğunu söyledi...hem sondayı da uyuştuktan sonra takıyolar istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?