2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zor olabilir tabi. Ama faydasi, daha cok olacagi icin, zorluga katlanmak lazim. yoksa surekli sarkmis karin kaslari ile gezersin ona gore :18:

Ya eskiler ne yaptıysa doğrudur zaten.. Annelerimiz falan hep sarmışlar kendilerini.. Ben ilk doğumda takamadımi hem çok ağrı yaptı hem de çok sıcaktı ve kaşıntı olmuştu vücudumda zaten fenalık basıyordu korse takamadım.. İkincide alsak işe yarar mı acep..

Internetten aratin cikiyor zaten,
DOĞUM VEYA AMELİYAT SONRASI KORSESİ diye aratin.
fiyati 30 ile 100 tl arasi degisiyor sanirim.
Alirken, hava gezirme ozelligi varmi diye bakin. ic camasir ustune giyiyorsunuz zaten.

Bende bakayım bari kız.. Ama çokta dar almayın zamanla bedeb küçültmek daha iyi olur herhalde.

internetten DOĞUM VEYA AMELİYAT SONRASI KORSESİ diye arattir.
protezortez diye bir sitede kdv dahil 50 tl ye gordum suan. bedenleri deevar. destekli. cok ii gorunuyor.

benım bedenım ne bılıyorumkı bacım sımdı baktım o sıteyede suan medium gıyınıyorum ama dogumdan sonra sıkarmı acaba

halamı donmemıs tembelişkoo yaaa :)):) ama neyse enazından sezeryan cnm...ya donmeyenlerde bel agrısı daha cok oluyor dıye duymustum dogrumu acaba:))

yaaa o sıcakta nasıl takıcazz korse ben gelemem o sıkıntıya valla:)

Vallahi ben takarım zafere giden her yol mubahtır kaynasamda takıcam

Valla belim kopuyor hiç ayakta duramıyorum ve sandalyede oturmak işkence oluyor bana.. Kesinlikle oturtmuyor bu velet ama dönmez herhalde artık.. Valla ben denemiştim takamadım... Çokta acımıştı ameliyat yerleri.. Ama ben tam olarak göbek işinin onla bağlantılı olduğunu sanmıyorum, tamamen genetik ve karın kaslarıyla alakalı.. Bisürü arkadaşım var hiç sarmadılar karınlarını hepsi de sezeryan ama göbekleri dümdüz..

uff kocacik gec kaldi yaaa. doktor 4'e kadar hastanede. sinir oldum yine. kostur kostur gitmekten nefret ediyorum. neyse ben cikayim hanimlar. gelince gorusuruz inshallah

neden sıkıldın bacım, nerdesin sen, naber..

işteyim canım bi kaç evrak işi vardı in çık yoruldum bide demezler biz seni 6 aylık falan zannediyoruz diye yukarı kattakiler dedim bu ay sonu izne çıkıyorum.. hadiya oldu mu o kadr sen 6 aylık değilmiydin demezler mi

çok güzele benziyo fiyatı da uygunmuş sitelerde okuduğum kadarıyla pazarda bile 15 tlymiş korseler

korseyi özellikle paçalı giymek lazımmış. Çünkü slip giyince toparlarken bacaklar biçimsiz kalıyomuş bu sefer.. ben o yüzden bundan alıcam.. Beli falanda yüksek dediğim gibi yorumları çok iyi. Sadece bedeninizi iyi belirleyin diyolar..

demekkı dogru ozaman bu bel ısı canımm

bencede bırazcıkta genetık sanırımm bnım butun arkadaslarım kullanıcaz dedıler ama onlara da sıkıntı bastı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…