Valla kimseyi takma derim ben sana arkadaşım, canın nasıl istiyorsa öyle yap derim ama tabi herşeyin normali daha güzel bence, normal yapmanı çok isterim ... Hem daha fit olursun doğumdan sonra.. Tabi bu benim naçizane fikirm..
Ya ben hiç şişmedim diyordum bende 35.haftaya bir girdim şişmeler başladı.. Ohhhh gecede mışıl mışıl uyuyorum diyordum şimdi uyumakta zorlaştı.. Kendi kendime nazar mı değdirdim ne.. Bu arada Channel benim kız hala dönmemiş biliyor musun.. Doktor dedi ki neyse artık napalım nasılsa sezeryan olcak... Bende dedim ki eeee zaten benim kızım onu bildiği için dönmüyor tembel kendisi, ne uğraşçak dönmeyle falan..
Ben doğumdan sonra sormuştum eğer acısına dayanabilirsen takabilirsin dedi.. Demek ki çok zararlı değil ama yaz sıcağında çok zor olmaz mı...
yaaa nerde satılıyo bu korseler ne kadar sure kullanıcaz arkadaslar hemen alayım tırstım valla
bEN Seneler once, 1999da Hande yenerin bir roportajini okumustum hic unutmam. cocgunuz var ama nasil boyle karniniz dumduz gibi bir soru sormuslardi. o da dediki, dogumdna sonra karnimi SIMSIKI sardim carsafla surekli.
bu sozunu hic unutmadim. bunu yapanlarinda cok basarili sonuclar aldigini gordum. ama yilmamak lazim
Internetten aratin cikiyor zaten,
DOĞUM VEYA AMELİYAT SONRASI KORSESİ diye aratin.
fiyati 30 ile 100 tl arasi degisiyor sanirim.
Alirken, hava gezirme ozelligi varmi diye bakin. ic camasir ustune giyiyorsunuz zaten.
korse nerde satılır ne kadar sure gıymemız lazım bıde hemen dogumdan sonramı gıycez bacım
internetten DOĞUM VEYA AMELİYAT SONRASI KORSESİ diye arattir.
protezortez diye bir sitede kdv dahil 50 tl ye gordum suan. bedenleri deevar. destekli. cok ii gorunuyor.
Valla kimseyi takma derim ben sana arkadaşım, canın nasıl istiyorsa öyle yap derim ama tabi herşeyin normali daha güzel bence, normal yapmanı çok isterim ... Hem daha fit olursun doğumdan sonra.. Tabi bu benim naçizane fikirm..
Ya ben hiç şişmedim diyordum bende 35.haftaya bir girdim şişmeler başladı.. Ohhhh gecede mışıl mışıl uyuyorum diyordum şimdi uyumakta zorlaştı.. Kendi kendime nazar mı değdirdim ne.. Bu arada Channel benim kız hala dönmemiş biliyor musun.. Doktor dedi ki neyse artık napalım nasılsa sezeryan olcak... Bende dedim ki eeee zaten benim kızım onu bildiği için dönmüyor tembel kendisi, ne uğraşçak dönmeyle falan..
Ben doğumdan sonra sormuştum eğer acısına dayanabilirsen takabilirsin dedi.. Demek ki çok zararlı değil ama yaz sıcağında çok zor olmaz mı...
halamı donmemıs tembelişkoo yaaa :)):) ama neyse enazından sezeryan cnm...ya donmeyenlerde bel agrısı daha cok oluyor dıye duymustum dogrumu acaba:))
yaaa o sıcakta nasıl takıcazz korse ben gelemem o sıkıntıya valla:)
halamı donmemıs tembelişkoo yaaa :)):) ama neyse enazından sezeryan cnm...ya donmeyenlerde bel agrısı daha cok oluyor dıye duymustum dogrumu acaba:))
yaaa o sıcakta nasıl takıcazz korse ben gelemem o sıkıntıya valla:)
Bu korseyi aylardır araştırıyorum kızlar.. Aynısından hepsiburada da var ama orda daha pahalı burda ucuz. Yorumları çok iyi..
Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse - Bebek & Çocuk
Bu korseyi aylardır araştırıyorum kızlar.. Aynısından hepsiburada da var ama orda daha pahalı burda ucuz. Yorumları çok iyi..
ufff sıkıldım yaaa
neden sıkıldın bacım, nerdesin sen, naber..
çok güzele benziyo fiyatı da uygunmuş sitelerde okuduğum kadarıyla pazarda bile 15 tlymiş korseler
çok güzele benziyo fiyatı da uygunmuş sitelerde okuduğum kadarıyla pazarda bile 15 tlymiş korseler
ama hepsı buradadakı kılot seklınde ve delıklı dıkkat ettınızmı bacılar
Valla belim kopuyor hiç ayakta duramıyorum ve sandalyede oturmak işkence oluyor bana.. Kesinlikle oturtmuyor bu velet ama dönmez herhalde artık.. Valla ben denemiştim takamadım... Çokta acımıştı ameliyat yerleri.. Ama ben tam olarak göbek işinin onla bağlantılı olduğunu sanmıyorum, tamamen genetik ve karın kaslarıyla alakalı.. Bisürü arkadaşım var hiç sarmadılar karınlarını hepsi de sezeryan ama göbekleri dümdüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?