korseyi özellikle paçalı giymek lazımmış. Çünkü slip giyince toparlarken bacaklar biçimsiz kalıyomuş bu sefer.. ben o yüzden bundan alıcam.. Beli falanda yüksek dediğim gibi yorumları çok iyi. Sadece bedeninizi iyi belirleyin diyolar..
yok sen farklı bişiye bakıosun sanırsam
Hepsiburada.com : Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse | Anne / Bebek / Çocuk
bu elijanın ürünleri güzel hakkaten. Ben emzirme sütyeninide aldım süngerlisinden çok güzel çıktı..
demekkı dogru ozaman bu bel ısı canımm
bencede bırazcıkta genetık sanırımm bnım butun arkadaslarım kullanıcaz dedıler ama onlara da sıkıntı bastı...
tamam bacım gordum beden olculerını soyle vermısler
s: 56 67 kg
m: 68 79 kg
l : 80 91 dıyo bacım suan 1.63 boyum 70se yakın kılom var daha 4 haftada doguma var m alayım l mı karar veremedım
tamam bacım gordum beden olculerını soyle vermısler
s: 56 67 kg
m: 68 79 kg
l : 80 91 dıyo bacım suan 1.63 boyum 70se yakın kılom var daha 4 haftada doguma var m alayım l mı karar veremedım
doğumdan sonra bi 10 kilon gidicek bence bunu düşünerek al derim ben. şimdiki haline bakarak alma.
ben 47 kilodan 62 oldum şimdi o yüzden s alcam
Bence doğum öncesi kilona göre al çünkü doğumda 8 10 kilo gidecek... sonra da git gide zayıflayacaksın..
anladım dogum oncesı 51 kıloydum sımdı 70 oldum 18 19 kılo aldım ısteozaman bende s alayım bacılar dımı
kendi bedenimizi mi alcaz kızlar bi büyüğünü alırsak mantıksız olur küçüğüde çok sıkmazmı ? :26: bide küvet süngeri almıştım ben ayrıcaküvet filesi alsammı kullanan bilen arkadaşlar hangisi daha rahat oluyor bebeği yıkarken ?
b sağlık bakanını denen ........in Allah nasıl biliyosa öle yapsın 657 lilere süt izni ni 3 saat yapıp 4b lilere 1,5 saat veren ........ onların ki çocukda bşzimki sokak çocugumu pilik herif
kendi bedenimizi mi alcaz kızlar bi büyüğünü alırsak mantıksız olur küçüğüde çok sıkmazmı ? :26: bide küvet süngeri almıştım ben ayrıcaküvet filesi alsammı kullanan bilen arkadaşlar hangisi daha rahat oluyor bebeği yıkarken ?
b sağlık bakanını denen ........in Allah nasıl biliyosa öle yapsın 657 lilere süt izni ni 3 saat yapıp 4b lilere 1,5 saat veren ........ onların ki çocukda bşzimki sokak çocugumu pilik herif
sen yanlış biliyor olma canım?
bizim kurumdada sözleşmeli var, bizimle aynı haklara sahip.
ilk 6 ay, 3 saat,
sonrakı 6 ay 1.5 saat süt izni var!!!
Aaa o nasıl şey öyle yaa ne saçma
evet benim bildiğim de o şekilde..dedim yeni bi yönetmelik fln mı çıktı..
kalbime inecekti doğuracaktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?