sen yanlış biliyor olma canım?
bizim kurumdada sözleşmeli var, bizimle aynı haklara sahip.
ilk 6 ay, 3 saat,
sonrakı 6 ay 1.5 saat süt izni var!!!
aman ha sakın
az daha dayan..:)) benim kuzum bugun kıpır kıpır teyzeleri..napıyo bilmiyorum içerde..çıkmak istiyo heralde
süt iznide kurumdan kuruma değişiklik gösteriyo olabilir mi dicem ama..bilemiyorum ki!!!
yok canım dur sana da gösteriyim hatta nisan 2011 de yenilenen sözleşme emtni bizim
Yeni 4/b Hizmet Sözleşmesi ( Nisan 2011 güncel) - Personel Sağlık
Eki Görüntüle 189116
valla 1 ocakta çıkan yönetmeliğe göre 4a lardan bi farkımız yok doğumla ilgili konularda.ama bulup incelemek lazım yenisi çıktıysa..
sıkıldı artık yavrucaklar çıkmak isterler tabi:)
sen öyle yazınca internetten araştırdım..memurlar nette ateş püskürüyolar valla...eğer öyle bişey varsa;ki var gördüğüm kadarıyla, bu çok çok çokkk yanlış, ayıp, mantıksız bişey...tamam bazı farklılıklar var kadrolu ve sözleşmeli arasında ama bu konuda ayrım yapılmaması lazım.kesinlikle kızmakta haklısın.
yok canım dur sana da gösteriyim hatta nisan 2011 de yenilenen sözleşme emtni bizim
Yeni 4/b Hizmet Sözleşmesi ( Nisan 2011 güncel) - Personel Sağlık
Eki Görüntüle 189116
ya ne kadar saçmalık yaa benim yavruma yazık değil mi sen beni 657 li almadıysan bunun suçunu niye benim günahsız yavrum çekiyo valla dokunsan ağlıcam yaa çok zoruma gitti yaaa
ek için tşk ederim..bakanla ilgili duygularını aynen paylaşıyorum..sen 2 sene ücretsiz izin hakkı ver personeline; süt iznine gelince ordan kıs ne saçma yahumoralim bozuldu
ücretsiz izinde gözüm yok zaten onuda kolay kolay kimse alamaz..herkes para için katylanıyo bunca şeye...ek için tşk ederim..bakanla ilgili duygularını aynen paylaşıyorum..sen 2 sene ücretsiz izin hakkı ver personeline; süt iznine gelince ordan kıs ne saçma yahumoralim bozuldu
öyle ama nasıl zoruma gitti diyecek söz o kadar çok ama söyleyemiyorum bile ayıp yaaaahaklısın canım..ama üzme kendini..bebeğine yazık günah değilmi? oda stres oluyo bak....
yazılanlara göre sözleşmelinin ücretsiz izni 1 yılmış canım..ordan da kısmış yani
ücretsiz izinde gözüm yok zaten onuda kolay kolay kimse alamaz..herkes para için katylanıyo bunca şeye...ek için tşk ederim..bakanla ilgili duygularını aynen paylaşıyorum..sen 2 sene ücretsiz izin hakkı ver personeline; süt iznine gelince ordan kıs ne saçma yahumoralim bozuldu
öyle ama nasıl zoruma gitti diyecek söz o kadar çok ama söyleyemiyorum bile ayıp yaaaahaklısın canım..ama üzme kendini..bebeğine yazık günah değilmi? oda stres oluyo bak....
yazılanlara göre sözleşmelinin ücretsiz izni 1 yılmış canım..ordan da kısmış yani
kız bak fatoş kopyalamış, bende bu konuda fark yok die biliyodum..çok şaşırdım görünce...
hakıkaten cok kıpırdıyoo...korkuyorum , bu normal bişeymi..bugun hiç durmadan oynadı???
ya ne kadar saçmalık yaa benim yavruma yazık değil mi sen beni 657 li almadıysan bunun suçunu niye benim günahsız yavrum çekiyo valla dokunsan ağlıcam yaa çok zoruma gitti yaaa
valla zaman zaman benim de kıpır kıpır oluyo özellikle de tatlı yedikten sonra..
ben de ağlamak istiyorum şuanama en azından haberim oldu saol.gel beraber ağlayalım..
hmm alim o zaman bende :)bence file daha rahat yiğenimden biliyorum. Al kenarda dursun 3-5 lira bişi zaten. Zorlanırsan bide onunla denersin..
sıkmasada toparlamaz ama :) benm bedenim medıum geçen doğumdan sonra giycem rahat olsun diye large aldım pijama takımını denedim popomdan düşüyo çok geniş oldu hatta bi beden küçüğünümü alsam diye düşünmüştüm az iyileşince sıkması sorun olmaz daha iyi toparlar ama oda çok dar olur sanırımBence eski beden biraz acıtmaz mı :...Biraz geniş olsa daha iyi bence..
Deveye sormuslar : "boynun neden egri ?" deve de demiş "nerem dogru ki ?"
işte o hesap canım burası Türkiye
Bence kesinlikle filee..... Ben kızımda çok rahat ettim..
ücretsiz izinde gözüm yok zaten onuda kolay kolay kimse alamaz..herkes para için katylanıyo bunca şeye...
öyle ama nasıl zoruma gitti diyecek söz o kadar çok ama söyleyemiyorum bile ayıp yaaaa
valla zaman zaman benim de kıpır kıpır oluyo özellikle de tatlı yedikten sonra..
ben de ağlamak istiyorum şuanama en azından haberim oldu saol.gel beraber ağlayalım..
hmm alim o zaman bende :)
sıkmasada toparlamaz ama :) benm bedenim medıum geçen doğumdan sonra giycem rahat olsun diye large aldım pijama takımını denedim popomdan düşüyo çok geniş oldu hatta bi beden küçüğünümü alsam diye düşünmüştüm az iyileşince sıkması sorun olmaz daha iyi toparlar ama oda çok dar olur sanırım
saolun kızlar file alıyorum öyleyse
ücretsiz izinde gözüm yok zaten onuda kolay kolay kimse alamaz..herkes para için katylanıyo bunca şeye...
öyle ama nasıl zoruma gitti diyecek söz o kadar çok ama söyleyemiyorum bile ayıp yaaaa
davalık olur ama bize yetişir mi acep gel aglayalım yaaa
ayy çok kötü çok da saçma, hangi haklarını ellerinden alsak diye düşünüyolar galiba sözleşmemliler için artık, sözleşmeli öğretmenler içinde mi geçerli bu? değildir inşallah ...
aynen ben göçtüm yerime en çok ona seviniyordum bentam okumadım yazıyı 1.5 saati görünce zaten moralim sıfır oldu.
ücretsiz izin almayı düşünmedim zaten hiç ama ayıp yani başka bişey diyemiyorum...
daha ne gelecek başımıza acaba canım sizede geçerlimi bilmiyorum meb le sağlık çok farklı meb hiç değilse daha iyiayy çok kötü çok da saçma, hangi haklarını ellerinden alsak diye düşünüyolar galiba sözleşmemliler için artık, sözleşmeli öğretmenler içinde mi geçerli bu? değildir inşallah ...
alsınlar başlarına çalsınlaryetişmez yaa şimdi dava açsak en az 2-3 sene sürer.. ikinciye yetişir anca..:)
şimdi gel de çalış.. içimden bile gelmiyo valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?