2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla 1 ocakta çıkan yönetmeliğe göre 4a lardan bi farkımız yok doğumla ilgili konularda.ama bulup incelemek lazım yenisi çıktıysa..

sıkıldı artık yavrucaklar çıkmak isterler tabi:)

yok canım dur sana da gösteriyim hatta nisan 2011 de yenilenen sözleşme emtni bizim

Yeni 4/b Hizmet Sözleşmesi ( Nisan 2011 güncel) - Personel Sağlık
Eki Görüntüle 189116

sen öyle yazınca internetten araştırdım..memurlar nette ateş püskürüyolar valla...eğer öyle bişey varsa;ki var gördüğüm kadarıyla, bu çok çok çokkk yanlış, ayıp, mantıksız bişey...tamam bazı farklılıklar var kadrolu ve sözleşmeli arasında ama bu konuda ayrım yapılmaması lazım.kesinlikle kızmakta haklısın.

valla 1 ocakta çıkan yönetmeliğe göre 4a lardan bi farkımız yok doğumla ilgili konularda.ama bulup incelemek lazım yenisi çıktıysa..

sıkıldı artık yavrucaklar çıkmak isterler tabi:)

kız bak fatoş kopyalamış, bende bu konuda fark yok die biliyodum..çok şaşırdım görünce...
hakıkaten cok kıpırdıyoo...korkuyorum , bu normal bişeymi..bugun hiç durmadan oynadı???

ya ne kadar saçmalık yaa benim yavruma yazık değil mi sen beni 657 li almadıysan bunun suçunu niye benim günahsız yavrum çekiyo valla dokunsan ağlıcam yaa çok zoruma gitti yaaa

ya ne kadar saçmalık yaa benim yavruma yazık değil mi sen beni 657 li almadıysan bunun suçunu niye benim günahsız yavrum çekiyo valla dokunsan ağlıcam yaa çok zoruma gitti yaaa

haklısın canım..ama üzme kendini..bebeğine yazık günah değilmi? oda stres oluyo bak....

ek için tşk ederim..bakanla ilgili duygularını aynen paylaşıyorum..sen 2 sene ücretsiz izin hakkı ver personeline; süt iznine gelince ordan kıs ne saçma yahu moralim bozuldu

yazılanlara göre sözleşmelinin ücretsiz izni 1 yılmış canım..ordan da kısmış yani

ek için tşk ederim..bakanla ilgili duygularını aynen paylaşıyorum..sen 2 sene ücretsiz izin hakkı ver personeline; süt iznine gelince ordan kıs ne saçma yahu moralim bozuldu
ücretsiz izinde gözüm yok zaten onuda kolay kolay kimse alamaz..herkes para için katylanıyo bunca şeye...
haklısın canım..ama üzme kendini..bebeğine yazık günah değilmi? oda stres oluyo bak....
öyle ama nasıl zoruma gitti diyecek söz o kadar çok ama söyleyemiyorum bile ayıp yaaaa
yazılanlara göre sözleşmelinin ücretsiz izni 1 yılmış canım..ordan da kısmış yani

ücretsiz izinde gözüm yok zaten onuda kolay kolay kimse alamaz..herkes para için katylanıyo bunca şeye...
öyle ama nasıl zoruma gitti diyecek söz o kadar çok ama söyleyemiyorum bile ayıp yaaaa

kız bak fatoş kopyalamış, bende bu konuda fark yok die biliyodum..çok şaşırdım görünce...
hakıkaten cok kıpırdıyoo...korkuyorum , bu normal bişeymi..bugun hiç durmadan oynadı???

valla zaman zaman benim de kıpır kıpır oluyo özellikle de tatlı yedikten sonra..

ben de ağlamak istiyorum şuan ama en azından haberim oldu saol.gel beraber ağlayalım..

valla zaman zaman benim de kıpır kıpır oluyo özellikle de tatlı yedikten sonra..

ben de ağlamak istiyorum şuan ama en azından haberim oldu saol.gel beraber ağlayalım..

davalık olur ama bize yetişir mi acep gel aglayalım yaaa

bence file daha rahat yiğenimden biliyorum. Al kenarda dursun 3-5 lira bişi zaten. Zorlanırsan bide onunla denersin..
hmm alim o zaman bende :)
Bence eski beden biraz acıtmaz mı :...Biraz geniş olsa daha iyi bence..

Deveye sormuslar : "boynun neden egri ?" deve de demiş "nerem dogru ki ?"

işte o hesap canım burası Türkiye
sıkmasada toparlamaz ama :) benm bedenim medıum geçen doğumdan sonra giycem rahat olsun diye large aldım pijama takımını denedim popomdan düşüyo çok geniş oldu hatta bi beden küçüğünümü alsam diye düşünmüştüm az iyileşince sıkması sorun olmaz daha iyi toparlar ama oda çok dar olur sanırım

Bence kesinlikle filee..... Ben kızımda çok rahat ettim..

saolun kızlar file alıyorum öyleyse

tam okumadım yazıyı 1.5 saati görünce zaten moralim sıfır oldu.
ücretsiz izin almayı düşünmedim zaten hiç ama ayıp yani başka bişey diyemiyorum...

haklısın canım...ücretsiz izni 1 yıldan 2 yıla çıkardılar, ne kadar saçma bi uygulama...ücretli izni artırsaydılar ya madem öyle?? ücretsiz izni 3 yılda yapsa , 5 yılda yapsa kullanan insan sadece 4_5 ayını ancak kullanıyor zaten...

ozaman tedirgin olmayım kıpırdamasa dert, çok kıpırdasa dert..şaştım artık

Ama korse pijama gibi bişey değil çok sıkarsa da acıtır ama sen bilirsin..

ayy çok kötü çok da saçma, hangi haklarını ellerinden alsak diye düşünüyolar galiba sözleşmemliler için artık, sözleşmeli öğretmenler içinde mi geçerli bu? değildir inşallah ...

tam okumadım yazıyı 1.5 saati görünce zaten moralim sıfır oldu.
ücretsiz izin almayı düşünmedim zaten hiç ama ayıp yani başka bişey diyemiyorum...
aynen ben göçtüm yerime en çok ona seviniyordum ben
ayy çok kötü çok da saçma, hangi haklarını ellerinden alsak diye düşünüyolar galiba sözleşmemliler için artık, sözleşmeli öğretmenler içinde mi geçerli bu? değildir inşallah ...
daha ne gelecek başımıza acaba canım sizede geçerlimi bilmiyorum meb le sağlık çok farklı meb hiç değilse daha iyi
yetişmez yaa şimdi dava açsak en az 2-3 sene sürer.. ikinciye yetişir anca..:)

şimdi gel de çalış.. içimden bile gelmiyo valla..
alsınlar başlarına çalsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…