2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi de güya kadroya alacaklar bırak yaa..ona da inanmamıştım zaten..

valla kızım kıpırdayınca dünyalar benim oluyo ondan hep tatlı yiyorum o da hep kıpır kıpır

yazık gerçekten iyice saçmalamışlar, bi araştırim en iyisi bende yapar yaparlar bunlar bizede belli mi olur...

öğretmenler de 4/b ye tabi değil mi??

evet ama meb için geçerli mi acaba ? bi araştırim netten ...

Kızlar bişiy sorucam. nisan mayıs anneleri falan hep facebookta grup kurmuşlar. ordanda haberleşiyolar ediyolar. resimlerle falan daha bi aktif oluyo sanırım. Bizde böyle gizli bi grup kuralım mı? üye olmayanların okuyamayacağı falan..

demiştim ama bi hoşgeldin diyen olmadı yaaaaaa

bi de güya kadroya alacaklar bırak yaa..ona da inanmamıştım zaten..

valla kızım kıpırdayınca dünyalar benim oluyo ondan hep tatlı yiyorum o da hep kıpır kıpır

ilerki zamanlarda kadroya alırlar bence..inşallahta öyle olur. Allah herkesin gönlüne göre versin canım:26:

alsın kadroyuda başına çalsın pis herif

öyle deme canım..kızgınsın şimdi, sinirlisin oyüzden öyle söylüyosun , seni de anlıyorum ama yerinde olmak isteyen okadar çok insan var ki...
böyle durumlarda moral bozmak yerine, olumlu düşünerek haline şükret, hiç olmazsa bir işin var, olumsuz düşünme fatmacım; bebeğinide strese sokma...kıyamam ona

yoo değilim. mühendisim. ama sonuçta aynı yönetmelik uygulandığı için hepimiz için geçerli olmuyo mu?

iyorum ki canım orasını bu sağlık kafasına göre yapar.... personel şubeye sordum evet dogru dediler. 657 li ilk 6 ay 3 saat 4b li yani sen dedi 1,5 saat kullanacaksın dedi...

iyorum ki canım orasını bu sağlık kafasına göre yapar.... personel şubeye sordum evet dogru dediler. 657 li ilk 6 ay 3 saat 4b li yani sen dedi 1,5 saat kullanacaksın dedi...

Canım bu fark sadece ilk 6 ay için mi geçerli ki.. merak ettim.. Eğer öyleyse zaten çoğunuz ilk 6 ayda izinde olmuycak mısınız..

canım o konuda bişeyim yok şükür ediyorum fakat o kadar ayrım var ki sana hangi birini anlatıyım benim tayin hakkımı elimden alıyorsun bi izin alsam rapor alsam maaşımdan her tarafından kesiyorsun. herşeye tamam da bu noktaya gelinc deledim ikiside bebek ikisede günahsız yavrucak olucak işmi neyse yaa boşverelim benim ellerim bile titriyo sinirden.. dogum yapan bi abla var şuan dogum izninden dönsün o paşa gibi alacak3 saat izin ben 1,5 saat düşünsene aynı yerde çalışıyorsun insanın nasıl zoruna gitmez

Canım bu fark sadece ilk 6 ay için mi geçerli ki.. merak ettim.. Eğer öyleyse zaten çoğunuz ilk 6 ayda izinde olmuycak mısınız..

yok canım ben yavrum 3 aylıkken falan işe başlıyorum işe başladıktan sonra süt iznin başlıyo zaten

ben de aradım da bizimkiler toplantıdalarmış soramadım daha..sorunca haber vercem..

o konularda sonuna kadar haklısın...ona lafım yok zaten..süt izni konusu çok mantıksız ve yanlış olmuş...ama sen böyle stres yapınca inan seni tanımamama rağmen bende stres oluyorum oturduğum yerde...
Allaha havale et en iyisi...ne kadar kızsak, yırtınsak boş çünkü...

doğru yapacak bişey yok malesef

ben de aradım da bizimkiler toplantıdalarmış soramadım daha..sorunca haber vercem..
bekliyorum canım sor bakalım ne dicekler

Ya o kadar kısa mı yani, ben ilk kızımda çalışıyordum onda baya bir izin kullanmıştım hem de özel sektörde de onun için sordum..
cnım toplamda 37. haftaya kadr çalışsam 13 hafta iznim var arkasınada 20 günlük iznim var onu alıcam başkada izin yok işde

en iyisini Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…