haklısın canım...ücretsiz izni 1 yıldan 2 yıla çıkardılar, ne kadar saçma bi uygulama...ücretli izni artırsaydılar ya madem öyle?? ücretsiz izni 3 yılda yapsa , 5 yılda yapsa kullanan insan sadece 4_5 ayını ancak kullanıyor zaten...
ozaman tedirgin olmayımkıpırdamasa dert, çok kıpırdasa dert..şaştım artık
yazık gerçekten iyice saçmalamışlar, bi araştırim en iyisi bende yapar yaparlar bunlar bizede belli mi olur...aynen ben göçtüm yerime en çok ona seviniyordum ben
daha ne gelecek başımıza acaba canım sizede geçerlimi bilmiyorum meb le sağlık çok farklı meb hiç değilse daha iyi
alsınlar başlarına çalsınlar
öğretmenler de 4/b ye tabi değil mi??
slm kızlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum.ben topiğinize yeni katılıyorum.sat ım 24 ağustos doğum da 31 mayıs a denk geliyor.kız bebek bekliyorum Allah nasip ederse. bakalım mayıs annesi mi olacağım yoksa size mi katılacağım
bi de güya kadroya alacaklar bırak yaa..ona da inanmamıştım zaten..
valla kızım kıpırdayınca dünyalar benim oluyo ondan hep tatlı yiyorum o da hep kıpır kıpır
yazık gerçekten iyice saçmalamışlar, bi araştırim en iyisi bende yapar yaparlar bunlar bizede belli mi olur...
evet ama meb için geçerli mi acaba ? bi araştırim netten ...
bi de güya kadroya alacaklar bırak yaa..ona da inanmamıştım zaten..
valla kızım kıpırdayınca dünyalar benim oluyo ondan hep tatlı yiyorum o da hep kıpır kıpır
ilerki zamanlarda kadroya alırlar bence..inşallahta öyle olur. Allah herkesin gönlüne göre versin canım:26:
canım sen demi sağlıkçısın
alsın kadroyuda başına çalsın pis herif
yoo değilim. mühendisim. ama sonuçta aynı yönetmelik uygulandığı için hepimiz için geçerli olmuyo mu?
iyorum ki canım orasını bu sağlık kafasına göre yapar.... personel şubeye sordum evet dogru dediler. 657 li ilk 6 ay 3 saat 4b li yani sen dedi 1,5 saat kullanacaksın dedi...
öyle deme canım..kızgınsın şimdi, sinirlisin oyüzden öyle söylüyosun , seni de anlıyorum ama yerinde olmak isteyen okadar çok insan var ki...
böyle durumlarda moral bozmak yerine, olumlu düşünerek haline şükret, hiç olmazsa bir işin var, olumsuz düşünme fatmacım; bebeğinide strese sokma...kıyamam ona
Canım bu fark sadece ilk 6 ay için mi geçerli ki.. merak ettim.. Eğer öyleyse zaten çoğunuz ilk 6 ayda izinde olmuycak mısınız..
iyorum ki canım orasını bu sağlık kafasına göre yapar.... personel şubeye sordum evet dogru dediler. 657 li ilk 6 ay 3 saat 4b li yani sen dedi 1,5 saat kullanacaksın dedi...
yok canım ben yavrum 3 aylıkken falan işe başlıyorum işe başladıktan sonra süt iznin başlıyo zaten
canım o konuda bişeyim yok şükür ediyorum fakat o kadar ayrım var ki sana hangi birini anlatıyım benim tayin hakkımı elimden alıyorsun bi izin alsam rapor alsam maaşımdan her tarafından kesiyorsun. herşeye tamam da bu noktaya gelinc deledim ikiside bebek ikisede günahsız yavrucak olucak işmi neyse yaa boşverelim benim ellerim bile titriyo sinirden.. dogum yapan bi abla var şuan dogum izninden dönsün o paşa gibi alacak3 saat izin ben 1,5 saat düşünsene aynı yerde çalışıyorsun insanın nasıl zoruna gitmez
o konularda sonuna kadar haklısın...ona lafım yok zaten..süt izni konusu çok mantıksız ve yanlış olmuş...ama sen böyle stres yapınca inan seni tanımamama rağmen bende stres oluyorum oturduğum yerde...
Allaha havale et en iyisi...ne kadar kızsak, yırtınsak boş çünkü...
Ya o kadar kısa mı yani, ben ilk kızımda çalışıyordum onda baya bir izin kullanmıştım hem de özel sektörde de onun için sordum..
bekliyorum canım sor bakalım ne diceklerben de aradım da bizimkiler toplantıdalarmış soramadım daha..sorunca haber vercem..
cnım toplamda 37. haftaya kadr çalışsam 13 hafta iznim var arkasınada 20 günlük iznim var onu alıcam başkada izin yok işdeYa o kadar kısa mı yani, ben ilk kızımda çalışıyordum onda baya bir izin kullanmıştım hem de özel sektörde de onun için sordum..
o konularda sonuna kadar haklısın...ona lafım yok zaten..süt izni konusu çok mantıksız ve yanlış olmuş...ama sen böyle stres yapınca inan seni tanımamama rağmen bende stres oluyorum oturduğum yerde...
Allaha havale et en iyisi...ne kadar kızsak, yırtınsak boş çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?